Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 9
RogerMilla73, я взагалі то писав про Заварова, а ви згадуєте Краснодар, про який в вашому пості про Заварова/Мороза/тренера Славії/Вернидуба мова взагалі не йшла. Моя ж відповідь була про те, що в мене викликають сумніви інтелектуальні і моральні здібності Заварова. І все. Слово "сєпар" тут було як ярлик, на який(на маю скромну думку) саме ця персона заслуговує. Тому мені ваші коментарі зараз не зовсім зрозумілі.
Показати
Вибачте, я подумав про те, що мене обізвали сепаром за вчорашній комент про Краснодар)
"мислити логічно і в порівнянні" це ви про війну яку москва вже 5 років проти України веде?
Показати
Z91, це про аналогію проведеної роботи нашого ТШ і ТШ Краснодару. Бісять ті, хто всюди бачать зраду, Ви бачили на свої очі, що таке АТО? Я бачив, і ненавиджу даунбасько-кадировську вату та хуйл. з кгб, зараз мова йде чисто про професіоналізм менеджменту клубів при приблизно рівних фінансах
RogerMilla73, жаль тільки, що перший відкритий сєпар і в зв'язку з цим його інтелектуальні здібності викликають питання
Показати
Z91, ахахаха, тобто, якщо мислити логічно і в порівнянні, то відразу сепар? Залізна логіка, (Щоб Ви знали, мій друг загинув у ато, а сам я був в запасі). Перше треба головою думати, ніж безпіставно звинувачувати когось, я провів аналогію проведенот роботи ТШ і руководства у нас та в Краснодарі
Alekc, в ЗЕпутати йде, тому й обережнічає, бо там до ракицького сто відсотків відношення "он такой же гражданін Украіни как і ми"
Показати
Z91, виборці Зе, а чому ви мінусуєте коментар Z91?
Хіба він не правий?)
Мені от в такій ситуації дуже дивним виглядає інертне відношення до ситуації найактивнійших вболівальників Динамо - ультрас. В інших країнах ці люди дуже жваво висловлюють свою думку коли бачать як клуб відверто котиться вниз, без жодної надії на майбутнє... тут же - тиша.
У мене два варіанти:
1) вони дійсно вірять в Хаца;
2) вони дійсно є відносно підконтрольним рухом, який рішення не приймає самостійно і всі їх дії кимось координуються, і з кимось погоджуються.

Дивно.
Показати
Z91, Так это же не секрет-второй вариант вы все точно сказали.Ультрас и пикнуть на могут без согласия Суркиса,ка ки многие "журналисты и эксперты".
А кузьма по большей части и будет дальше ходить на статусные матчи,кричать "Динамо вперед" и семечки лузгать.
Состоял сам в фансекторе в начале нулевых.Так почти все затраты финансовые на выезды за счет клуба.В Одессу ездили вообще бесплатно,в Кривой РОг(тогда еще Кривбасс хорошо играл)в Донецк..только брали с собой на карманные расходы.
Но самодеятельность в плане баннеров и резких речевок не приветствовалась,мягко гоовря.
Потому вы сильно переоцениваете влияние ультрас в наших реалиях.
Z91, 2-й вариант. Они ещё будут рассказывать, что истинный болельщик ДК, в трудные минуты не оставляет команду.
Не понимают, что эти все болельщики не к команде претензии в большинстве случаев предъявляют, а к тренеру, бездарь примитивная, бей-беги. Человеку, который не умеет держать слова, винит всегда команду во всех бедах и т.п. Простите, но чмо руководит командой, и с.... оно хотело на болельщиков, ДК, которые против него. Мы ж для него не болельщики. Критика для него неприемлема. Ничего не поделать, что ему великому приходиться с "поленами" работать (сарказм от меня).
А был бы он тем, кем есть, если бы не великий Валерий Васильевич Лобановский? Да мы бы даже не знали о его существовании.
Селтік, Лідс.. хоч би хтось в такому випадку пояснив, яким чином Швед може отримати дозвіл на роботу в Великобританії? У нього аж одна гра за збірну...
Показати
Z91, а игры за молодежную не в счёт?
У Зинченко вроде тоже не особой практики в сборной было, когда его МС подписываю, или я что-то путаю?
Z91, учитываются игры за люблю сборную. Швед - основной игрок U-21. И в этом аспекте ни малейших проблем не возникнет.
Тут в другом дело - это агенты, клуб, а иногда и журналисты предлагают его куда только могут, как и Карраскаля.
Dreamer, Коля, ты?
Показати
Коля не ты а Вы!Донные кремле боты!
Чего Степаненко не подсказал?
Показати
Языков не знает, неуч колхозный. А его ''эй, бля, ты чё, офуел!'' судья не понял... :)
Київ вже який рік "недостойний" ні фіналу кубку, ні матчів збірної (крім як при пустих трибунах)...
Показати
Z91, в Києві ніхто не ходе(
No results found.