Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 4
Ватель, не впевнений...
Якщо б я, як тренер, вибирав між Буяльським і Коваленком вибрав би останього... Він більш стабільніший, більш загострений на атаку і більше впливає на атаку, а Буяльський так, хоче встигнути скрізь, а не встигає ніде. Спочатку в спортзал, набрати м"язів на тіло, а потім грати...
Так він швидко думає, можливо (я його не тренував), але дуже тормозить в діях ногами і в тактичних командних діях, там не встиг, там зупинився, чи навіть побіг, але не наздогнав чи не вступив в боротьбу, чи відлетів))
Він легкий, але не швидкий, ось так можна охарактеризувати Буяльського.
Показати
Що один, що другий ніякі і не рівень своїх команд.
Overdos, з такою самовіддачею, боюсь в кінці сезону буде дуже болісно дивитись... Якщо, вдалі ігри - були встряскою, то гравцям потрібно дуже часто робити такі встряски)) Вина тренера є, він як психолог, не зміг налаштувати свою команду на боротьбу, можливо після першого тайму теж, хоча після половини гри вже було пізно - гравці були в шоці, вони самі не розуміли, що відбувається... Винен і капітан команди, який теж не помічав небезпеки і грав сам на себе, перетримуючи м"яч, а ще як капітан команди не зміг завести свій колектив на гру... Прикро було, що після першого тайму швейцарці йшли з поля дуже мокрими від біганини(піт не капав, а лився), а динамівці напівсухими, чому? Програли скрізь і в усьому, дуже прикро, що програли, команді, яку повинні були проходити дуже легко, яка виграла "на серці", на бажанні, а не на майстерності...
...і далі пустота...
Показати
Карузо123, Я же не отрицаю того, что вчера был какой то звиздец. 90% единоборств просто профукали. Немного остыл, буду надеяться что все таки в ЛЕ покажут как минимум полуфинал, но конечно же - финал.
В итоге Ярмоленко, Мбокани, Гонсалес решили просто избегать борьбы. Проиграли весь воздух.
==========
І не тільки вони. З гри випало 7-8 футболістів.

Ощущение – еще до игры динамовцы были уверены, что они уже в следующем раунде.
==============
Про це я в перерві матчу сказав знайомому зізвонившись, він теж такої думки був.

Боюсь, это роковое для него поражение – психологически неподъемное.
=============
Тут не погоджуюсь! Категорично не погоджуюсь! Про це можуть говорити лише такі експерти, спеціалісти як Ви Олеже, тому що добрі тренери, повинні б підтримати свого колегу. Так не зміг "отрезвить" в перерві матчу, можливо зробив не ту заміну (Гармаша потрібно було залишити, а замінити Гонсалеса на Циганкова) але він лише на початку своєї тренерської стежини... У нього буде ще достатньо камінців і глиб на шляху.
Один матч, вина тренера звичайно є, але більше вини гравців в таких діях, інколи буває що ти говориш, насроюєш, розказуєш на пальцях показуєш, а він дивиться на тебе, а бачить напевне те що за тобою, тому що він зірка, чи просто блискітка =) На мою думку вини Ярмоленка набагато більше, не як гравця, а як капітана команди, він не зміг заставити себе боротись, що там говорити про "заставити інших"? Все шло до другого голу, тому що динамівці просто відбивались, не було ніякого конструктиву, питання часу було. Сам ґярмоленко визнав, що могли пропустити ще 4-5 м"ячів. Хоча це теж ТАКЄ... Питання в іншому чому самі не змогли створити більше ніж один момент і не бажали створювати.
Чому звонив своєму знайомому в перерві? Тому, що побаячив під час виконання кутового, що з гравців ЯБ піт ллється рікою, А ГРАВЦІ ДИНАМО ДЕЯКІ БУЛИ НАВІТЬ МАЙЖЕ СУХИМИ... От і все!
Показати
Карузо123, ви просто напросто вступаєте в дискусію з Федорчуком, уникаючи суті питання - чому програли і міра відповідальності ГТ, бо за результат конкретного кожного матчу відповідає лише одна, єдина людина - тренер, не президент, не капітан, не Морозюк чи Коваль, а той хто вибирає склад і тактику на гру. А тому він правий на 200% і це упущення ГТ, що ДК виявилося абсолютно не готове до силової манери гри суперника, а поява на полі абсолютно нвкудишнього захисника Морозюка як і заміна Гармаша лише пілкреслює посередність тренера Хацкевича, бо хто сдідкував за його роботою в Динамо-2 на протязі майже трьох років, той пам'ятає, шо боєздатну команду навіть по міркам першої ліги він не створив і при ньому команду боролося за виживання, хоча більшість гравців, попри молодість, були перспективними, їм, на мою думку, не вистачало двох-трьох дядьків на полі і...тренера, що вміє будувати команду. А тому і маємо недолугого президента, таких же як він тренерів і відповідну команду. І тренерська солідарність тут нідочого, бо в Федорчукові говорить насамперед вболівальник, якому боляче, коли його команду возять мордою по полю і в неї немає ні характера ні волі.
В чем причина такого результата?
Причина такого результату в відсутності бажання, а ще як на мене, то банальна недооцінка суперника, розважливість і явна видима поведінка футболістів щодо намагання грати вже по рахунку. Було відверто видно з самого початку, що футболісти дуже низько сіли, не грають, не комбінують, а тупо вибивають мяч, дуже великі розриви між гравцями атаки і оборони, хоча і атакуючі гравці опускались низько. А ще відверте небажання боротись за кожний мяч. Коли пресенгують, то потрібно з мячем швидко розтаватись, а не збирати біля себе 3-5 футболістів і танцювати з мячем, шукати щілину куди його вкинути))
Гадаю тут вина цілковита тренера, який не зміг налаштувати гравців на матч, плюс дифірамби всіх експертів і вболівальників, і у гравців від цього запаморочилась голова, вони почали вважати, що зможуть на одній нозі обіграти, хоча здається навіть не на нозі, а на двох трьох пальцях ноги))
Швейцарці грали в примітивний футбол: дальні передачі з розрахунком на те, що хтось зацепиться і вони ціплялись, а наші лише виносили мяч, замість того щоб його опустити і притримати)) А атакуючі дії такі самі винос м"яча на Мбокані біля якого 2 гравці і один підстраховує... втрата м"яча) Це всі атакуючі дії крім 2-3 розіграшів))
Які ТТД дивитись? Роздрукуйте хто скільки пробіг і цього буде достатньо))
Хацкевич все правильно сказав...він зрозумів що до чого, але таке враження що він і сам трішки недооцінив ЯБ чи переоцінив Динамо))

Показати
Карузо123, вина тренера 100 %

что в команде делают Лужный и Шацьких ? где настрой ребята ?
Карузо123, выигрывает команда, а проигрывает тренер (с)
No results found.