Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 11
Майже не помиляюсь - чуйка, що Діма стане тим самим тренером на якого так давно чекали! Діма вже висловив свою єдину умову - він приводить 4 гравців з Дніпра!
Показати
Конрад Карлович, кого сама?
Конрад Карлович, звідки інформація? Мені здається що це не більше ніж чутки, яким я не довіряю.
Антон,
Давай поговоримо про Сурка! Тобі не видко кінця черги бажаючих викупити Динамо? Я теж не можу кінця віднайти.
Показати
Конрад Карлович, Я уверен что вопреки общественным мнениям. Динамо это брэнд, инфраструктура, игроки, миллионы болельщиков. Этим болельщикам не нужны победы, громкие трансферы итд итп... Они будут с Динамо всю жизнь - и это много стоит. Это вам не клуб - однодневка... Запас прочности от неудач как слой жира у кита! Однозначно купят, поверьте!))
pricolist1,
До чого тут покупка легів? Динамо з цими гравцями повинно трощити всілякі "Олімпіки"! Гри елементарної нема! Гравці виконують тупі настанови тренера! Все! Нахріна писати єресь?
Показати
Конрад Карлович, Вы унижаете Олимпик? Или унижаете своих игроков? Я не пойму...
с какими игроками? Буяльский - ТТД 20, БУрда, РЫбалка,Федорчук, Сидорчук, Корзун? Вот с этими бревнами?
Знову всі тупорило кивають в бік гравців, а реально - винуватець у всьому Ребров! Динамо повинно брати тренера, а взяли не зрозуміло що! Ось і маєте!
Показати
Конрад Карлович, Если бы виноват был Ребров... а так у нас уже 20 лет одни тренера виноваты да игроки алкаши... Самое время говорить о корне всех проблем ДК!
ninko36,
Тикать? Не сміши синку! Я тутечки не у виховному закладі, для благородних дівуль, щоб викати. Якщо тобі не відомо - негласно, серед вболівальників давно прийнято спілкуватися "на ти". Просто в тебе немає жодного аргументу по темі! От ти собі уявляєш, якби вболівальники Евертона проспівали щось на кшталт Дашки Серливої? Їм би місця не знайшлося у власному місті. А тут галімі сепари, як у себе вдома! Тому, беріть хлопчики свої претензії і нумо любуватися жестами Тупорилої кротівської мармозетки! Це не я вас послав, а він!
Показати
Вболівальники Евертона в бік Ліверпуля
Дивись вище!
Показати
Конрад Карлович, кто-то за выховання говорил, так вот, не надо здесь ТЫкать, Конрад Карлович.
"А ти та всякі "дінамікси" й "сєрьогі" з трусів вигицуєте, такі круті фани" - а ТЫ где-то видел, чтобы я называл себя фаном?
"А на ділі - інет-герої звичайні!" - аналогично.
Якби в Динамо були справжні фанати, то ще після пісеньки в літаку, в Києвій та й в Україні не смерділо б цими кротівськими недоносками. Ні дашою серливою, ні тупими бразильськими мармозетками. А так… Що Сурок тєрпіла, що фани…
Показати
Конрад Карлович

В чем проблема? Действуй Вася........ не прикрывайся другими.....не устраивает делай сам. Ответственность на других перекладывать - это удел слабых людей.
Конрад Карлович, так Конрад тоже терпила получается, если фаны терпилы или как?)
Вдочі тобі Романе! А про "позьорство" і саморекламу можуть говорити лише ті, що в цьому житті мають найбільшу звитягу - виставити себе правильними й крутими менами в інтернеті!
Все правильно і цивілізовано Ромко зробив.
Показати
Так він саме це і зробив - виставив себе правильним і крутим меном в інтернеті. Це питання можна було вирішити одним дзвінком. А так це виглядає, наче "Подивіться всі! Я зробив добру справу!".
Хтось би вже заткнув цього дятла!
І навіщо його висер тут?
Показати
Конрад Карлович, Етот как ты говориш дятел сказал все правильно,а тебе все таки стояло бы самому помолчать!!!!!!
olur,
Які ще причини та виправдання потрібно віднайти, для виправдання футбольної імпотенції Рибалки, Буяльського?
Показати
Конрад Карлович, Когда данные игроки забивали важные голы в ЛЧ, то большинство говорило, мол вот - красавцы. А сейчас - импотенция? Забили бы всё, что попало в штангу - разговор бы был о том, как классно ротировали состав. Нет стабильности у этих игроков, хотя вот как раз к Буяльскому и Рыбалке вопросы в этом направлении. Но, как известно футбол не принимает сослагательного склонения...
No results found.