Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 2
Був Каддурі...Пішов,прийшов Кадар,тепер головне продати його і буде новачок Кадірі.Впринципі,хто має футболку Бадра,може і носити тепер.Буде актуально
Показати
Shockwave, ))))))))))))
Drooooon, так що тут непонятно?Два гравці Славії були в пасивному офсайді,Тецл,який забивав ,був "у грі".Гравець Славії Делі ,який до того був в пасивному офсайді ,заблокував Бурду.Не важливо,що з порушенням.Отже він активно прийняв участь у атаці.Так що він вже не був у пасивному офсайді.Гол забитий з порушенням правил.Чому лайнсмен не піднімав довго прапорець?Він порушення не бачив,на це йому вказав головний суддя.Ось тому і затримка в піднятті прапорця.
Показати
Shockwave, главный реф не мог увидеть, что Дели в момент паса был в офсайде, элементарно он туда не смотрел даже. Он мог увидеть нарушение на Бурде, но боковой показал офсайд таки и судя по жестам офсайд на Дели. Единственное объяснение вижу, это что главный уточнил где находился в момент паса Дели у бокового и по совокупности информации принял такое решение. Ну тогда это супер разбор ситуации за супер быстрое время и супер работа в бригаде) хотя я считаю, что логичнее таки фол на Бурде был)
No results found.