Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 63
Grysha Sam, цікаво як він буде позбавлятися баласту,якщо у нього багато із баласту грає в основі
Показати
zidane10, он взрослый дядька и должен понимать, что или чистит и строит, или судьба Хацкевича.
zidane10, молодежи хватает
Чому Михайличенко бачить у нараді тільки Беседіна, чому не надає ігрової практики Родрігесу,Солю, навіть коли міняє Беседіна,то його місце займає півзахисник ,а не нападник?
Невже Сідклей і віце-чемпіон світу Піваріча настільки слабкі,що зліва грають не вони, а гравець ,який не є номінальним правим захисником?
Чому Михайличенко міняє найкращого гравця матчу Вербіча, Циганков не є не замінимим, треба було його на банку посадити, Вербіч у напад,Де Пена зліва, випустити Родрігеса справа?!
Показати
Нараді*
Лівим*
Andrij Ternopil City 1993, згоден,Бойко в моменті із голом потрібно було ногою відбивати, Сидорчук паравоз, Кадар,крім гострих пасів, більше нічого немає, Буяльський непомітний, майже при кожному зіткненні корчеться від болю, Кендзьоа ще куди не йшло,але потрібно його навчити правильно обирати позицію в захисті. Проблема,що Циганков здав, якийсь заирічний чи то що,немає злості такої як у Вербича
Показати
Замріяний
Артём, Шабанов
Показати
zidane10, надеюсь все таки лажавик Кадр.
Динамовское_сердце, проти Маріуполя і Мальме як таких привозів не було, постійно рухав м'яч вперед,робив гострі передачі,це краще ,ніж Шабанов, якщо прийшлося б вибирати кого ставити в центр захисту,я б поставив Кадара і Попова
Показати
zidane10, Кадр много лажал, но откровенно прям не привозил, но его не доработки приводили к голам.
Нам потрібен жорсткіший тренер, як можна Сидорчука після вилучення,який і до того ще регулярно привозив, ставити в основу або Беседіна,який не відзначився ні голом ні корисними діями попереду. Замість вищевказаних людей садить на заміну найкращого гравця - Вербича, проти Де Пени нічого не маю,заслужив вийти в основі, але якщо Михайличенко випустив Де Певну ,то міг і випустити чи Соля чи Родрігеса, та врешті решт це нормальна практика давати відпочинок гавцчм основи (гравцям на думку Михайличенка). Чому знову не має у заявці Дуелунда, Кадірі чи Піваріча, невже Дуелунд програє конкуренцію Шепелєву, Кадірі Сидорчуку, а Самбрано Шабанову, не віру!!
Показати
Беседин играть стал полезнее. то есть наличие Шабанова вас возмущает, а наличия мистера-привоза Кадара нет?) Нужен тренер не жесткий, а думающий. Который изучает игру соперника, а не "а зачем смотретть игры чемпионата, мы ж с ними играли"
zidane10, ни в коем случае не оправдываю Сидорчука, но кроме него в основе выходить и некому, Кадири своей бестолковой игрой не впечатлил, Гармаш давно сбитый летчик, а больше опорников и нет. Нужно либо кого-то покупать на эту позицию, либо пробовать игрока из дубля.
RBaggio, до речі далеко не найгірший, краще за Шабанова, думаю 4 гол на
совісті Шабанова
Показати
zidane10, конечно Розенберг наносил удар из зоны как раз "Шабанова" ?
Кепа, так пам'ятають, Дуелунд вже зараз сильніший за Шепелєва і Шапаренка, а Піваріч потрібен на заміну Миколенку, якому необхідний відпочинок. Ще забув про Самбрано написати, хотілося б його також у ділі побачити, грати повинен найсильніший і якщо Сабрано сильніший за Шабанова чи Кадара, то грати повинен саме він
Показати
zidane10, Ну тренер не враг сам себе, если бы он был сильнее - играл бы
....а також без Дуелунда і Піваріча
Показати
zidane10, ще хтось пам'ятає, що вони в команді?))
kent, замість Шабанова
Показати
zidane10, Шабанов левоногий, а Самбрано правоногий! Разные скилы и задачи на поле! У Самбрано, думаю, будет шанс- Попов молодой и нестабильный- карточек переберет и может выпустят тогда Самбрано!
No results found.