Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 2
Вже нерви починають здавати і в гравців Динамо...І починає закрадатися думка,що може краще було б,щоб знайшовся якийсь шейх чи емір та й викупив у Суркіса клуб, бо,на мою думку, зміна тренера не допоможе.
Показати
Возможно Суркисы уже ищут покупателей. Или способ сообщить о фактической смене собсвенников...
Ця тема пережовується і в ЗМІ, і в інтернеті, і у різних кабінетах... Але, особисто я, за весь цей час так ніде і не побачив ні фото, ні відео, взагалі ніяких наочних фактів використання нацистської символіки, жестів,вигуків. То,виходить, що я маю із чиїхось слів робити якісь висновкі за що ж все-таки покарали збірну і Львів Арену?
Показати
найстрашніше, що у цьому всьому ділі простежується певна закономірність. То "незрозуміла" бійка на Хрещатику, де побили англійців. Насправді була звичайна п*яна бійка, але хтось вдало розтиражував інформацію, що то буи ультраси Динамо (проте без будь-яких доказів). Тепер дисквал за незрозуміло що Арени-Львів і матч без глядачів в Харкові (на вирішальний матч всього відбору по суті). Я тепер вже зі страхом очікую всіляких провокацій в Харкові в день матчу з поляками. Хай навіть там не буде фанів, але враховуючи близкість до кордону з Росією і приїзд провокативних груп робиться моторошно...
No results found.