Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 11
Щур.
Показати
Да почему? Что, разве видно что лежит на поверхности этого решения? Ведь это же ясно, ключевой фактор это тренер.
Слава Україні!
Показати
Уже был майдан но слишком быстро наступило разочарование
Евіан претендуе на звання фарм клуб Динамо Київ, або свалку відходів нашої Динамо-машини!
Показати
Евіан претендує на звання розумного клубу) Бертольйо і Рубен потенційно дуже сильні гравці, особливо для середняка Франції, от заграють, то викуплять їй за невеликі суми.
Все що він каже по ділу, видно що на справді він любить Динамо, і не може дивитись на уей безлад спокійно, а все інше - це просто характер напевно такий)
Показати
Да, очень любит. И поэтому одобряет переход Хачерили в Шахту.
зіркова хвороба заважаему грати, і так як він грав з Черноморцем просто недопустимо!
Показати
все играли не допустимо, а не он один. Лучик Солнца - Сидорчук.
гра на Динамо, хто Вам заважае прийти подивитись?
Показати
например то ,что я не живу в Киеве
Дві легенди Динамо) Напевне шо вільними агентами? Удачі хлопцям!
Показати
Иашвили в декабре подписал контракт до 2016 года, а разрывать его вряд ли стали бы. Скорее всего, их в аренду туда отдали.
А нічого що за ці пів року, у нього травма за травмою була? про що можна вести мову в цій ситуції?
Показати
У Чигринського теж травма за травмою. А як вилікується, то налажає і знову лікується. Тарас так само грав. Погано. Весь час був один з найгірших в команді.
Выдпустити, а з ким потым грати?
Показати
Вуко по словам Суркиса возрашается, может отыграть цз, Лухтанова подпускать) думаю еще подпишем кого то до конц августа и в том числе цз) согласен, насильно держать глупо, есть примеры своевременно не отпущенных Нинко, Мили... это ГУсев не особенно рветься, и в одном клубе может до конца жизни, не особенно теряя мотивации, но таких еденницы)
Як можна відпускаті таких гравців я не розумію, це одна з небаготех, людей яка розуміє що таке ДИНАМО Київ, боець який грав за емблему! Не можна не погодитись що теперешня форма Тараса далека від ідеальної,але якби тренер дав зрозуміти що він розраховуе на нього, то привести кондиції в норму це 1-2 місяці, а відмовлятись так легко від гравців які формують костяк, і залишатися з клоунами нашкталк Велозу, Кранчар, Дуду - це комедія.
Показати
Шановний, так Михалик сам попросив, щоб його відпустили. І про які місяць-два для набору кондицій можна вести мову. якщо він за півріччя не зумів вийти навіть на посередній рівень? На жаль. Тарас був слабкою ланкою. Йому цдачі в новому клубі і до зустрічі на матчах збірної.
No results found.