Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 8
"..в 11 матчах забил шесть мячей.." а Міля??
Показати
А Миля в этом сезоне забил на игру)
Коментарі по темі:
ще перед матчем тренерський штаб знав, що в Нього простуда.. але ж матч із Металургом, знаходиться на одному рівні із матчем проти ПСЖ.. молодці тренери, тепер Лукман буде грати в ЛЧ в матчі де нам так необхідні 3 оч..
Показати
после ничьи с Порту эти 3 очка уже не так необходимы, да и матч будет только через 10 дней
І ЗНОВУ ЧУДОВА ГРА БУЛА ЗІПСОВАНА СУДДЕЮ!!! ЯК ЖЕ ТАК, ДУМАЮ НОВА ФЕДЕРАЦІЯ НЕ ЗАЛИШИТЬ ДАНИЙ МАТЧ БЕЗ УВАГИ І ПРИЙМЕ ВІДПОВІДНІ РІШЕННЯ!! АДЖЕ ЦЕ НАШ ФУТБОЛ І НАМ НИМ ЖИТИ!!
Показати
Шахтер сила, кто бы что ни говорил, там не только судейки, там автоматизм уже, удачи в Еврокубках и тем, и другим, и нашим. Смотрю такие матчи, и с гордостью осознаю, что уровень нашей Лиги реально крут. Есть команды серьезного европейского уровня, есть локомотивы, а за ними остальные подтягиваются. Лобановский еще в 96м озвучил, так и случилось.
Саша.Не будьте наівним.С ахтетом чесними методами боротися не можливо.Особоливо зараз.
ви цілком праві, проте, навіть, якщо у нашого президента ДК немає бажання запросити європейського тренера, то ж можна відкрити очі і подивитися навколо.. є ж Заваров, Альтман, Кварцяний та навіть Сабо, на мою думку, не зіпсував би гри Динамо..
Показати
Мне всё-же кажется, что для нынешнего Динамо просто НЕОБХОДИМ европейский специалист, который введет в команде жёсткую дисциплину и при котором игроки будут бегать а не ходить по полю.
ще 2, всього 2 гола..
Показати
1 вже є...
Вольф Мессінг - мій пра-пра.. родич)) просто є непереборне бажання, щоб ДК наказало ШД..
Показати
Кто за ЩД 2 забьёт, Вольф?
..ще є Мілош Нінкович, який виконує роль вільного художника на полі, він хоче - не грає, а хоче - не грає
Показати
Продать его в Шахтер, пускай мучаются
Так, в любому випадку він не грає)))
Клубу Динамо Київ, на останніх хвилинах, принесе перемогу гол Брауна Ідейє. Загальний рахунок буде 2-3 на користь столичного клубу. До цього у воротах гірників по разу відмітяться Ярмоленко, після пасу Гармаша та Кранчар, після передачі від Велозу..
Показати
Нострадамусом подрабатываешь? :-D
Автор: Саша
20 вересня 2012 18:20
Сьомін