Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 11
по слухам, після хвороби Блохіна,він почав менше тренерувати команду, взяли головні обовязки Михайлеченко і Баль, думаю Суркіс сказав, що можеш Сам тренеруй і роби тактику, а не можеш будем шукати когось іншого, так Динамо іграти не може! і Блохін пішов на ту авантюру, відпустивши свого друга Баля. Моя думка, якщо буде сам блохін тренерувати, і дати йому в поміч Хацкевича, то щось би помінялося, бо гірше вже не може бути, Длоха 100% буде до кінця цього року тренерувати команду.
Показати
Соглашусь с тобой! А еще я( да и не только я, наверное) заметил, ОВБ уже не является тем мотиватором, которым был раньше. С какими эмоциями он раньше гнал команду вперед, и какой он сдержанный сейчас! Либо просто бережет нервы после тяжелой болячки, либо он просто не может эмоциально руководить, что сам не создавал! Как бы то ни было, мне кажется у Блохи мало, что получится, шансы на постановку хорошей игры небольшие((
Жалко мені Президента !!! жалко які мені ІГРАКІВ нашого клубу, де які задумалися "Куду я бл... попав???" і жалко мені вболівальників, лічно Я, якщо б я не випив сьогодні 300грм водки яб застрілися з такою грою і таким настройом на гру, і якщо Блоха має яйця то він сьогодні щось скаже, я все розумію, щось не получається, щось не виходить, ти лупиш но не йде, але таке як сьогодні ні там ні там ну ніде не було ігри то майбуднього з цим тренером у аас мало!!!
Показати
Точно, под скандал вышел в ларек за коньяком... Это позор, стыдно, стыдно... мне за такую игру команды.
ти не рівняй 2 ігри! шевчкук (вічний резервіст) і гричішкін, бо немає зараз Гармаша! Пятов ще постоїть піву року і буде там Коваль, ваш Курер - Баба тоже резерв, буде Хач з ракицьким! ти не дивися кого викликають, а хто іграє: Ярмоленко, Гармаш, Хачеріді, Гусев, Селін, на підході Безуз і Коваль. а у вас і тих би не було якби не ліміт . А ти вболіваєш за циганів і президент ваш вболіває за циганів з харкова, я немаю нічого проти легіонерів, я живу в Україні і вболіваю за Український футбол, який ще є в Динамо і Дніпрі,а ви просто команда з футболістами!
Показати
Ты вжэ скоро из своимы ризнымы "арунамы" будэш граты в чемпионати Конгы, а бо Нигэрииhttp://www.profootball.ua/plugins/qipsmiles/smiles/default/ag.gif
крот, Суркіс не продасть вам хачеріді,тому що це ігрок основи це є раз, по друге, тому що ви кроти, і тому що ваша палка написала про це у фейсбуці, а багаті люди дуже принципові, і по третє, ваш ракицьких нафік нікому не потрібний, Хач в два рази сильніший, єдиний мінус хача що він немає першого пасу, ВСЕ!!! У нас тренер Український, і граки 50%збірної, а ти тішишся туристами з Бразилії і тренером Циганом.
Показати
У Хачереди не один минус....его эмоции большая проблема
забирайте !!! Ще Мілеаського в подарок)
Показати
Не, милевского низзя, там милан в очереди уже переминается с ноги на ногу )
якщо куплять савіча і тремлінаса або хоча б Савіча, я скину фотки своїє жінки)))))
Показати
Один уже обещал роздется если подпишем Бельанда! Если подпишем Савича я тебе припомню!)))
Я думаю захисника потрібно! А Бельханда.... може бути перебор і Блоха не буде знати що з ними всіма(новачками) робити і буде експерементувати, як Сьомін рік тому, було багато нових іграків а толку ніякого! я думаю треба купляти точечно! От захисник, ленс і Мбокамі то є дуже добре! підягувати молодь, є хороша молодь, треба довіряти а на терпіти!
Показати
А если Ярмолу таки продадут? Не, перебора не будет.
ви знаєте, от у Львові реакція ніби динамо вилитіло, радості 0, взагалі так пох, не іграки винні, виний тренер бо він руководить командою, якщо не можеш то йди, Газаєв був ужик, Газаєв дав молодьожі розвиватися, вінбачив іграків таких шо ми їх по телевізорі так парафінил, правда??!Він побачив шо його іграки плавлять бо він дуже, дуже жорсткий тренер,но хоч справедливий, знаю, бо спілкувався з Роланом Гусевим, він працював з ним 9 років, а з Сьоміном 2, то казав що Газаєва ненавиділи но поважали, а Сьоміна не слухали і не поважали! До чого веду, іграки повинні вмирати на полі з клуб, за своїх вболівальників і звичайно за свого тренера! в нас був поки що один такий, но я надіюся о скоо буде другий!
Показати
Помилки аж "кишать". Улибнуло "ігракі"...
Мілевський собі трошки гонить! він з тим бухлом загробить собі карєру, я зараз спілкуюся з приближеним його другом, то то каже шо Має токого друа сабутильника, з яким він постоянно бухає, і той товариш у нього живе і так далі! тому мілевський вже напевно буде дубльором, жалко, хороший він футболіст коли був у формі!
Показати
Уже загробил! :(
Коваль Данило - Хачеріді -- Михалик - Бетао(Селін) Велозу - Вукоєвич(Гармаш) Кранчар (Рафаель)Гусев Ямоленко(дуду) Ідейє Щось буде подібне,але я думаю що той Рафаель буде універсалом, буде подібний до Бангури і міняти буде як Гусева,Ярмоленка і Ідейє тоже! Якщо вони ще Селіна візьмуть або на його місце порядного захисника то я загуляю, Динамо ще ніколи так трансферами не радували, видно Гріша серйозно взявся за команду, думаю скоро буде новий тренер, бо якщо Сьома далі іграти від оборони то буде то шо і було прошлого сезону, а я чомуь впевнений що так буде, і Гріша найде 100% когось класного тренера)
Показати
Схемку подкорректируйте! Хачериди 3 матча еврокубков пропускает и перестаньте тыкать Селина - его ведь нет в команде!!! А то так можно ненароком и Месси нарисовать, мол нам так хочется! :) Рисуйте по реалиям!!!
No results found.