Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 25
Africanda-S, Кого з тих, хто не отримав виклику у збірну України ми втратили? І хто заграв за іншу збірну? Особисто я нікого не пригадую
Показати
ihori, я мав насамперед ситуацію 90-х років. Цимбалар, Никифоров, Саленко, Тернавський, Щербаков, Онопко, Канчельскіс, Юран, Цвейба, Семак і т. д. Всіх навіть важко згадати.
Коментарі по темі:
А тоді як Непогодов грає за Казахстан? Адже за Тобол він почав грати з 2017 року.
Показати
ihori, может быть родственники родились в Казахстане.
ihori, — Что скажете, если Вам предложат выступать за национальную сборную Казахстана?
— Это было бы интересной возможностью, тем более, что мои родители родились и долгое время жили в Казахстане. Но о чем-то подобном пока рано говорить.

https://www.sports.kz/news/dmitriy-nepogodov-natsionalnaya-cbornaya-kazahstana-eto-byilobyi-interesno
Игорь_pashik 73, вони були під впливом "несправедливого" рішення. Мораєс поштовхався минулого року - п'ять матчів. Зозуля і Ротань по три місяці дискваліфікації. А тут пожурять і простять. Не по фен-шую славнихславних "славних гравців славної команди" наказувати, вони ж в плей-оф ліги чемпіонів вийшли.
Показати
ihori, пока возобновится ЧУ они с успехом уже вылетят из плей-офф.Так что могут спокойно собирать манатки и нах с пляжа месяца на три)
Не можу зрозуміти таке рішення. Якщо рано чи пізно все одно потрібно буде робити спеціальну антроскопію, чому не робити тепер, щоб попробувати відновитися до лютневих матчів плей-офф ЛЄ. На найближчу гру в єврокубках він дискваліфікований, в ЧУ залишилось декілька ігор... Як на мене дивне рішення
Показати
ihori, может боится хирургии или опасается за место в основе, хотя со здоровьем не шутят, можно стать хроником
Minos, якби не воротар, було б набагато більше. Захист ніякий в Дортмунда
Показати
ihori, да, ровно на три мяча больше.
ihori, Бурки привозит с завидной регулярностью.
Є інформація, що Ісландія не зможе забити косоварам. А ми переможемо з різницею у два м'ячі і займаємо перше місце в групі.
Показати
ihori, а ще яка у тебе інформація є?
ihori, провидец прям
Vladyslav, ти не путаєш. Ти не соображаєш
Показати
Подтери свой рот!
Логічно. Ахметов знищив їх команду. І здається мені, що ще не раз кроти пошкодують про переїзд до Харкова.
Показати
депортировать всю команду из страны
При всьому патріотизмі підставою для виклику у збірну є ігрова практика, а як наслідок кваліфікація і рівень готовності. Виходить, якщо сидиш за кордоном, то кращий від того хто грає в Україні.
Показати
повністю згоден...Бойко взагалі забув що таке грати в матчах...Зозуля теж...Зінченко має по 5 хвилин за матч...Краець не проходить до складу бо ще не відновився від травми...Коноплянка взагалі вилетів з заявки....Хочеться похвалити Шахова і Малиновського...Але щось мені підказує що будуть грати баночники своїх клубів
Так в Дніпрі не платять. Як буде сім'ю годувати?
Показати
ihori, тссс... Он не знает, что не платят...
No results found.