Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 9
сьоміну пока. мілевському, алієву, ніні, шеві, ідеє, аруні, кореа, богушу, попову, каддурі, юссуфу - подякувать за співпрацю. безус+коноплянка за будь які гроші. два крайніх захисника. убрать взагалі тих, хто хоч якось причетний до відставки сабо і газаєва. тренера динавівця і будувати нову команду під схему 4 3 1 2
Показати
А разве Калитвинцев, Рыбалка , Дуду и Лухтанов хуже Нинковича , Корреа, Шевченко или Аруны ? Но те , кто играет - любимцы главного , а остальных - хлам, не вписывающийся в модель Семина. Разве из нормальных игрочков нельзя "сваять" нормальную команду , играющую в истинно "динамовский" футбол , а не сборище тяжеловесов и футбольных пенсионеров как сейчас.
Я сподіваюся, що боженька допоможе тобі НЕПОТРАПИТИ на євро.
Показати
Боюсь выбора не будет у Блохи....
Два питання до Євгена 1. Якщо я зареєструюся у фейсбуке і підключусь до динамоманії то мені буде +2 очка? 2. Чи зробити так, щоб не було 511 коментарів, бо я час від часу заходжу із мобільного і гортати 511 коментарів дуже довго. Дякую
Показати
1. Да. 2. На 3-й тур заведем новую тему.
Кому потрібна ця Ліга Європи ?????? Так само як кубок України???? Головне було є і буде у будь-якій країні світу Чемпіонат. Ну ліга чемпіонів Да там дуже великі гроші. А європа для Металіста хай буде.
Показати
Кому потрібна ця Ліга Європи ?????? ---------------------- Мені наприклад, тобі не треба - не дивись
шановні екстрасенси. хватить писати хто заграє а хто ні. ви самі знаєте, що розсудити всіх зможе тільки час. я хочу щоб заграли абсолютно всі. але сама бажанна мрія та, щоб у фіналі ЛЧ динамо грало і у складі було 10 УКРАЇНЦІВ.
Показати
а ещё 1 кто?
дуже сподобалась гра. відразу було видно тренерську установку хто чим має займатися. браво Палич у тактиці. на належному рівні не зіграв шева, ну і звичайно реалізація.
Показати
Ты, что, обкуреный футбол смотрел. какая игра? какая тренерская установа?
головне чемпионат. А на литекси хай обкатуе гармаша рибалку алиева. Якщо програемо кривбасу из за болгар то нехай сьомин пакуе вализи
Показати
Я тоже считаю что победы в ЧУ намного важнее ЛЕ
важливіше чемпіонат ніж ця ліга. тут багато не заробиш, хіба що коефіцієнти як клубні так і для краіни
Показати
Как насчет интересных матчей для болельщиков?
цікавий буде стартовий склад на матч. шанс зявиться у резервних і молодих гравців. на мою думку склад буде таким. коваль даніло діакат атанда попі аруна гармаш єрьома ніна шева браун.
Показати
У Нины травма в очередной раз.
А як же ліміт - у тебе у складі лише три українці... Тому чекаємо ще Хачеріді або Мілевського у старті.
No results found.