Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 23
Бан за що, за правду? Демократія і свобода слова...
Показати
За какую правду? Это открытое оскорбление человека который работает на благо нашего любимого клуба. Думать нужно хоть немного. А если не выходит, есть множество сайтов где можно показать отсутствие ума.
Скажем так, я тоже недолюбливаю Семина и нещадно критикую его как профессионала, многие здесь тоже придерживаются этого мнения, но до оскорблений доходить не должно. Я конечно после некоторых игр матюкаюсь про себя на него и на команду, но потом остываю и начинаю мыслить трезво, иначе, что я за фанат такой??
Тут я з вами незгоден(igor xxx), в тому плані, що Нінковіч в принципі не конкурент Алієву, як не дивно але його конкурент це Мілевський!!,Кранчар і РАФА, і мені здається що таку конкуренцію він не витримає!? А те що Нинка никому непотрібна то це напевне згодні всі вболівальники ДК!
Показати
Не хорошо так выражаться про наших футболистов, shame on you!
Нинкович Рафаель и Милевский Если их продать и купить одного хорошего . Это правильно.
А я згоден з тими хто каже що він непотрібен, да хороший гравець... але вже є Тайво. Прикро що він неможе грати правого захисника, тоді б я дуже хотів би щоб цей трансфер відбувся! Цього сезону всі про кого писали більше тьрох статей, на більш-меньш надійних сайтах, опинялись в Динамо, якщо буде ще дві статті то перейде:) І взагалі чому пропав інтерес до Віди, на Євро добре відіграв, і обійшовся б не більше 5 млн. та надійно закрив би правий фланг захисту (з атакою в нього не дуже). Свого часу писали навіщо Раффаель і так вже достатньо атакующих півзахисників... то якщо подивитись на ліво то там один Тайво (чистий лівий)... Треба чи нетреба...?
Показати
1 Тайво пока только годичная аренда,а в случае травмы замены нет. 2 Вида 5 млн. Дренте свободный агент. 3 Сомневаюсь что Дуду потянет ЛЧ, а на месте его какраз смотрелсябы Ройстон + может подменить Тайво.
.....і гра Динамо остаточно буде втрачена... Потрібен свій тренер (моя думка)... а їх достатньо.. той самий Лужний, Максімов, Михайличенко, Блохін, та навіть Кварцяний який небуде гратися з нашими "зірками"
Показати
"Лужний, Максімов, Михайличенко, Блохін, та навіть Кварцяний який небуде гратися з нашими "зірками" " Нічим не кращі Сьоміна, а дехто з них і гірший. Краще тоді Сьомін. Потрібен добротний іноземний спеціаліст.
Ага, Лужный просто мега-тренер. Целый тайм играть 11 против 9 и не забить ни одного мяча... Посмотрим как у него дальше пойдет, но пускай он и другие, как вы говорите, "свои" тренера покажут что-то. А пока они ничего не показали, то и в Динамо им делать нечего. Как говорится, пусть тренеруются на кошках
Своего нужно еще иметь...
100%, але мало ймовірно, Суркіс незахоче такого тренера яким він незможе керувати! Слід було б зробити опитування по типу "Кого б ви хотіли бачити тренером ДК" і його результати відправити ІМСу, я думаю він буде здивований наскільки люблять нинішнього "тренера"!
Показати
Ну уж нет. Еще одного "хранителя конспектов" клуб не переживет. Нужен хороший западный тренер
Немає різниці хто, буде гра то повинні обіграти будь-яку команду із цих, а небуде гри то ми і непройдемо теж будь-яку з цих команд. Хотілося б Малагу, там команду розберають, Касорла Рондон вже пішли і ще можливі втрати, це був би ідеальний варіант!
Показати
Слова Ідеє теж дуже вірні: - С каким соперником вам хотелось бы встретиться в стадии плей-офф? - С любым. Мы лучшие, и я верю, что сможем обыграть любую команду.
Да Тайво краще, але він закриває лише лівого, а правого як небуло так і нема.. Розщедрився б уже Суркіс і купив би когось як Тайво на правий і команда була б повністю укомплектована
Показати
А тренерскую позицию?
Задняя линия - наиболее уязвимое место "Динамо"..... Правду каже, якщо брати крайніх захисників, і відсутність стабільного другого цетр.захисника
Показати
Ну самый медленный -Хачериди, играть не будет....
Можливо він не лише опорник, а щось тіпа опорник-лівий захисник, тоді він можливо і потрібен, хоча важко судити, дужа мало про нього інформ.
Показати
по информации трансфермаркт может и на позиции атакуещего полузащитника сыграть http://www.transfermarkt.de/de/pele/profil/spieler_99189.html
Нічого хорошого тут немає, з одного болота в інше...
Показати
Яке болото? Є новий стадіон, дитяча академія - випускники якої грають у Динамо і Шахтарі. І взагалі мені як жителю Запоріжжя таке читати не дуже приємно. І команда не йде ні в кого на поводу.
No results found.