Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 19
потрібно подивитися на його сезон вцілому, у нас він також почав добре, а потім замовк.
Показати
white-blue, у нас ,что бы на него играли , напу нужно одеть майку Ярмолы ))))
Ларс Бендер і Ніклас Бендтнер це різні гравці.
Показати
white-blue, к чему это?
white-blue, я даже больше скажу Свен Бендер и Ларс Бендер - это разные игроки...а еще есть Остап из 12 стульев и робот из Футурамы...и все они разные. Но Андерлехту по карману только никому не нужный свободный Бендтнер
хороша компенсація за гравця, який більше року назад мав закінчити кар"єру
Показати
white-blue, Только закончил Днепр. Парадокс.
Я читав десь, що хлопці знайшли якийсь підземний тунель від метро Деміївська. По колектору старому можна вийти на сам стадіон. Не знаю чи правда, ніхто не чув такого?
Показати
Так, є такий колектор, прямісінько під бесарабськими воротами виходить. Мілевський через нього часто за пивом бігав під час матчів
Був випадок, коли на стадіоні Динамо батько із сином(років 10) випадково потрапили на фан сектори.Вони не знали пісень, але щиро підтримували улюблену команду протягом всього матчу.Після закінчення малий каже батьку, що хоче і на наступний матч прийти саме на цей сектор.Так що нічого страшного на стадіоні для дітей немає.На звичайних секторах такого можна наслухатись, що аж вуха в"януть!
Показати
А я не имел ввиду фанатов,статья ведь об общей деградации.И с обычных секторов действительно мат отборней может звучать.А у фанов могут быть акции политеческого толка.Все это лабуда как по мне.
Про те що тоді за любий показ командних кольорів, викриків підтримки клубу, іншими словами поведінка яка не подобалась системі, негайно виводили із стадіону і мінімум відраховували з університету чи позбавляли роботи.Я вже не кажу про десятки гематом на тілі.Так ми погані, бо ми витрачаємо останні гроші на те щоб подивитися на гру команди та підтримати її за сотні кілометрів від столиці.Постійний холод, голод та хронічне недосипання заради Динамо.Коли команда ходила пішки по полю у Маріуполі, ми стоячи під ливнем все одно гнали її вперед.Так само у матчі з Брагою ми до останньої хвилини матчу не опускали рук тоді коли Ви "вболівальники" покидавши прапорці пішли додому ще на 80 хвилині.А про п"яне бидло?Прийдіть хоч раз на 20 сектор і подивіться.Якщо побачите хоч одного неадекватного, то тоді я визнаю, що ми "обкурені малолєтки".Сидів на останній грі збірної на простих секторах.Я скажу, що стільки нецензурних висловів я ще ніде не чув, що вже говорити про матчі єврокубкові, коли "шанувальники Динамо" просто заливаються алкоголем неначе це останній день світу. Нас ніхто не любить, але нам байдуже!
Показати
Никто не отрицает того, что вы испытываете больше лишений, чем мы, но это не повод добивать таких же, как и вы пацанов, только потому, что он стюарт. На видео видно, как "героический" сектор бьет стюарта сзади в голову и каждый норовит внести свой вклад в этот позор, а потом убегает или лицо прячет. Ты хотел бы оказаться ОДИН в секторе. Это же не драка, а избиение. Так что все ваши выезды в Мариуполь и т.д. не дают права делать людей инвалидами. И я это выжигал бы каленным железом.
Ми пережили червоний терор радянської влади, розруху 90-х, переживемо і цих жидів.Нас можна душити, але побороти-ніколи!
Показати
Ничего вы еще не пережили. Какой террор, о чем ты? На месте ИМС я бы сделал террор в 21 секторе такой, что стюарты приплачивали бы по 50 грн. лишь бы заманить кого - нибудь в этот сектор, чтобы боялись глаза перевести на этот сектор. С дикарями - только так.
Я також ненавиджу усатого, але напишу один факт, коли йшов усатий, то відставання було тільки 2 очка.Те що було на виході це робота Олега Романовича((
Показати
лучше скажите спасибо за Ярмоленко. да и остальной молодняк стал увереннее
Одна з головних причин низької відвідуваності стадіону-це відсутність афіш по місту і відсутність додаткових кас у спальних районах міста, щоб не потрібно було витрачати по 2 години, щоб придбати квиток.
Показати
+1 Билет фиг купишь. Онлайн бронирование\заказ можно сделать. Да и вообще кучу фишек придумать.
Пардон, это потому у нас стадион никогда не заполняется, что билетов нельзя купить? Приходите и перед матчем купите.
+100!!! в Донецке на каждый матч яркие афиши по всему городу! типа как на последний бой! и билет купить чуть ли не в газетном киоске можно! почему б у нас не продавать через киоски спортлото? там тети с техникой дружат и сеть к ним проведена) онлайн - хорошо, но потом все равно толкаться в кассу и менять фантик на билет... а новый стадион - это наверное только нашим внукам повезет увидеть... а так хотелось бы... пусть небольшой, но с крышей над головой... эх, тоска...
+100!!! в Донецке на каждый матч яркие афиши по всему городу! типа как на последний бой! и билет купить чуть ли не в газетном киоске можно! почему б у нас не продавать через киоски спортлото? там тети с техникой дружат и сеть к ним проведена) онлайн - хорошо, но потом все равно толкаться в кассу и менять фантик на билет... а новый стадион - это наверное только нашим внукам повезет увидеть... а так хотелось бы... пусть небольшой, но с крышей над головой... эх, тоска...
Коментарі по темі:
Я з 20 сектору.Мені 21 рік, я не курю і не вживаю алкоголю.КМС по боксу,це щоб ти розумів, що не всі там обкурені малі, живу за 140 км від Києва.Кожен мій матч починається з 4 годинної поїздки "надкомфортною" електричкою.Я не пригаю через забори, а трачу останні гроші на квитки.Я в цьому сезоні не пропустив ні одного домашнього матчу і пробив 8 виїздів + ще 2 залишилось.І після цього мені хтось буде вказувати де мені стояти і що робити????
Показати
Господа, я бы попросил вас не ругаться. У каждого своя правда. Думаю, что ни одному нормальному человеку не нравится смотреть драки и избиения кого-то кем-то. Но с другой стороны, то, как ведет себя клуб, тоже ни в какие рамки не лезет. И во многих вопросах я на стороне фанатов. Наверное, во многом потому, что когда-то сам сидел в 11-м верхнем. И не стоит охаивать всех тех, кто сидит в 20 и 21 секторах.
Автор: white-blue
11 лютого 2011 21:14
Стань справжнім фанатом.Приєднайся до 20-сектору.
Хто має можливість відвідувати всі домашні матчі Динамо Київ і любить цей славетний клуб більше за життя і готовий перейняти багаторічний досвід та наші традиції.Станьте фанатом, приєднайтесь до біло...