Автор: Гарлємський хлопака
Зареєстрований: 17.08.2008
Останній візит: 10.03.2012
Футбольний експерт
12 квітня 2009 13:22
1

Ногомет

Я тоже на днях футбол дивився. В компанії двох дам.

Сначала думав повезу їх в Париж, покажу їм "шампделісе" і "монматр". А потім посчитав, шо це їх треба буде і в бутік зводити і шанель купити може ще й на вежу видертись захочуть, то рєшив що овчинка виділки не стоїть, сказав: "Жарте картоплю, а я зганяю за пивом." 

Сиділи, дивились, вечеряли, ділились впєчатлєніями про Париж. Оказується у Алієва срака не така як треба, а Мілевському треба частіше бритись. Імєнно поетому наші не змогли забити. А Богуш, кажуть нічого такий, гарний, но молодий. Вот такий вот футбол. ПСЖ - Динамо 0:0. Я - Дами 1:2. 

Я думаю Сьоміну треба бути більш рішучим. В нього Мілевський в каждом матчі грає. Йому вже женитись пора. Я його в ночних клубах давно вже не бачив. Дайте хлопцю отдохнуть нормально. Ілі з дєвушкой якойто познакомте. Бангуренко на банці якого хуя сидить?! В БК "Київ" його, там не одного нормального негра не осталось, а він як раз на Айверсона похожий. Ротацію давай, ротацію...
Вибач,будь ласка,але більше так не роби,бо футбол-це ж як і полювання,і рибалка.А жінки,ну ти ж сам розумієш,вони зовсім по іншому бачать деякі речі.Це ж вони винайшли кодування від горілки,шашлики замість рибалки,грін піс для того,щоб в тебе ніколи рушниці не було.А щоб тебе на футбол не відпустити-романтіческій ужин.