Автор: Lina
Зареєстрований: 16.03.2019
Останній візит: 22.04.2019
16 березня 2019 19:13
6

Забути про «лондонців» та іти далі

Нашуміла ситуація після прикрої поразки в одній восьмій Ліги Європи київського «Динамо» проти англійського гранда під назвою «Челсі» не вщухає вже протягом декількох днів.


Свої думки висловили і люди, що причетні до української команди, і ті, котрі ну ніяким боком не вписуються в сценарій. Якісь суб’єктивні нетверезі вболівальники, екс-гравці та колишні тренери, що, мабуть, не розуміють статусу «Челсі» та його досвіду виступів у ЛЧ.


Тонни бруду полилося на команду протягом останніх трьох днів. Журналісти теж не стали осторонь, розізлившись на те, що ніхто, окрім Циганкова не знайшов в собі сили дати оцінку ситуації, що склалася. Звідси зрозумійте, у кого дійсно капітанська душа та динамівське серце. Аналітичні матеріали подають сумну статистику контролю м’яча, ударів у площину воріт та оцінку кожного гравця киян за матч.


Питання: чи могли біло-сині зіграти краще чи це максимум для віце-чемпіона України? Моя думка як людини, що вболіває за «Динамо» всього лічені місяці така: треба вже нарешті, шановні вболівальники, зрозуміти, що те легендарне «Динамо» періоду Валерія Лобановського у минулому, і його не повернути. Звинувачувати гравців у тому, що вони не відповідають класу команди 90-х рр. – абсолютне безглуздя. Колись обігрували – чудово, але зараз інший час та інші реалії. Команда молода, вона лише формується і, я вас запевняю, зовсім скоро заграє на рівні ЛЧ, треба лише почекати.


Можливо зараз я кажу як затята вболівальниця київського клубу, але я вірю в перемоги біло-синіх і вірю, що зовсім скоро ми побачимо топові ігри. Треба чекати. Лише чекати і підтримувати команду всім серцем. Що б там не було, і який би рахунок не показувало нам табло. А якщо ви здатні поливати «динамівців» брудом після кожної поразки, то перегляньте свої уподобання в УПЛ. Можливо, треба вибрати щось інше?


Не буду надто суб’єктивною і не хочу шукати киянам виправдання, але потрібно бути з командою навіть під час таких поразок. Їм потрібна ваша підтримка. Вони цінують вас. І ті 64 тисячі людей, що були на стадіоні 14 березня отримали належне від біло-синіх ще того ж дня. Будьмо добріші, народ! Давайте без бруду, матюків та викриків про відставку Хацкевича. Кожному вболівальнику неприємною була ця прикра поразка і кожному гравцю київської команди було не по собі від 0:5 на табло. Але зважайте на емоції інших. У світі і так багато зла. А коли на одинадцятьох гравців, що були того дні на полі, тиснуть тисячі людей, то що ви хочете бачити далі? Ви думаєте, «Динамо» періоду Лобановського не робило помилок? Ви думаєте, «Челсі» ніколи не програвало із розгромом? Кожна команда має отримати час на формування.


А про «Челсі» зараз потрібно забути. У будь-якому випадку це був цінний досвід для кожного із гравців киян. Віримо в перемогу біло-синіх в Суперкубку України та в УПЛ. Тільки Київ і тільки перемога!


P. S. Хочу зазначити, що це лише моя думка із приводу ситуації, що трапилася 14 березня. Нікому не нав'язую "свою гру"! :)


А також наостанок прикріплю найкраще, на мою думку фото, із відкритих джерел, аби ще раз, сподіваюсь, востаннє повернутися в той день.


Два простих запитання.
Адекватна оцінка розгромної поразки і бруд - це одне й те саме?
Ви пишете про статус "Челсі". А як щодо статусу "Динамо"? Допоможу Вам запитанням: чи визнавалось коли-небудь "Челсі" найкращою командою Європи (включно зі збірними)?
Сховати
Барвинок, дуже недоречно зрівнювати англійський і український чемпіонат, якщо вже на те пішло. "Динамо" зараз, на жаль, не те, яким було колись, команда молода, і це потрібно розуміти. Безперечно "Челсі" не є найкращим в Англії, але ця команда значно переважає нашу...
забути,забути,забути,а ми хотіли б забути про суркіса з хацкевичем,а пам"ятати про динамо
Хороший блог ! К сожалению, многие хотят другого, совершенно противоположного . (
Сховати
хороший блог, изобретённый в пресс-центре клуба. Зряплату авторам ( можно и премию)...
Сховати
Хочу зазначити те, що до прес-центру клубу я не маю жодного відношення. Просто потрібно змиритися з тим, що є люди, котрі дійсно за "Динамо", що б там не було :)