Автор: Вова
Зареєстрований: 26.02.2013
Останній візит: 02.09.2017
22 серпня 2017 15:14
4

https://vk.com/ukrainian_football Футбол Шахтаря, а не Футбол України.

  1. В цій групі все більше склядається враження, що там вже роблять, щоб фани гірників почували себе як у своїй групі, залишається тільки Футбол України на Футбол Шахтаря змінити.
  2. Фани гірників дозволяють собі принизити інших і тільки їх думка є вірною, а так як думає інший співбесідник, то він є тупий, як полюбляють називати гірники інших фанів, які не думають як вони.

Пункт 2

Адміни групи таке враження, не на аудиторію працюють, а для затишку в своїй групі, створюючи гірникам 101% конфорт в своїй групі і не приймають рішення, щоб покарати не цензурних, не вихованих донецьких. Я хтось інший не коретно висловлюється, то все, його комент через хвилину видаляється, а індентичний комент фана Шахтаря, лишається без покарання як і власник.

Пункт 3

Раджу виходити фанам Динамо. Про Динамо таке враження, адміни риють тільки погані новини, щоб обісрати Динамо, ще раз повторюсь, хейтери Шахтаря не залишаються в сторонці і дружньо обсирають столичний клуб. А ось про донецький клуб, я не бачу, коли заходив в групу погані новини. Правильно! Не дай Боже таку новину опублікувати, аудиторію з оранжево-чорними кольорами масово повиходить.

Добавлю таке : робіть, що забажаєте я сказав, що завжди там відбувається...

взагалі читати коменти на таких ресурсах не має сенсу. 1) більшості коментаторів і 14 років немає; 2) а ті хто старший, часто пишуть таку необгрунтовану маючню, та ще й з помилками як в 5- ому класі, що аж соромно за них.
Зайдіть ще на Football.ua і почитайте коментарі під новинами на тему матчу Динамо з Маріуполем, які набрали найбільше лайків - в основному поливають Динамо лайном. Тож той сайт теж треба перейменувати - на "shlyukhtyor.dambas"
Вова, а чому ви ще у контакт ходите? Зрада, зрада
Вова, общий вектор Ваших мыслей понятен и я их поддерживаю, но на будущее хотелось бы, чтобы Ваши мысли были "коротко подстрижены, причесаны, и аккуратно уложены". )))