Автор: FromUngvar
Зареєстрований: 05.05.2011
Останній візит: 15.04.2024
29 листопада 2015 18:25
3

Куди подівся Харатін?

Був в системі Динамо такий собі доволі талановитий опорний півзахисник Ігор Харатін. Грав за юнацьку й молодіжну команди Динамо. Збірні України різного віку, в тому й числі й на Чемпіонаті Світу.

Влітку з'являлась інформація в ЗМІ, що Ігорем цікавляться німецькі клуби Штутгарт, Бохум і якісь таємничі "клуби з Нідерландів". Зараз Ігора немає в заявці жодної з команд системи Динамо. І починаючи з серпня в інфопростір він не потрапляв. Відповідно до досьє на офіційному сайті клубу "У березні 2013 року Харатін підписав свій перший професійний контракт, продовживши свій зв'язок з «Динамо» ще на два з половиною роки". Тобто логічно, що контракт Ігора в Динамо вже закінчився.

Але невже в клубі не хотіли продовжувати контракт з одним із своїх найталановитіших вихованців покоління 1995 року? Невже Ігор так і не знайшов собі професійного контракту? що стало йому на заваді? Травма? Сімейні обставини? Проблеми з психологією? Чи чув хтось з тих, хто слідкує за молоддю нашого клубу про долю Ігора? Поділіться інформацією.

http://vk.com/igor_kharatin21
В клубе хотели, но он сам не хотел. Летом нигде не устроился, ждет открытия трансферного окна, чтобы заявиться за какой-нибудь западный клуб.
Сховати
Евгений Сидаш, Дякую. Будемо вболівати за кар'єру хлопця.