Автор: За ДК из Харькова
Зареєстрований: 22.07.2012
Останній візит: 27.07.2014
8 грудня 2013 14:30
2

Первый блин комом?


Мій перший блог, а і взагалі перша спроба щось проаналізувати(хоча аналізу майже  немає)!
1. Блохін
В нас є два інтерв’ю від ІМСа, перше про те що він просить почекати до зими(яка тим часом уже йде 8 день), та друге, де говориться що не потрібно дивитися назад.
В мене є дві думки з цього приводу
1.1 Блохіна – звільнять (Так як сказано що ми не дивимося назад – то є тренер Н який веде Динамо на 4 місці, та ще й в відверто самій слабшій групі ЛЄ ще не все зрозуміли, пробачили б такі результати мені, якби я був ГТ Динамо – однозначно ні) 
1.2 Блохін- залишиться (Не дивимось на результат а сліпо віримо в перемогу в наступному матчі)
2. Наші легіонери, та Рафаель.
Розпочну з Рафаеля. Я був дуже радий бачити даного гравця в футболці нашого клубу, але щось в нього не зрослось чи то з тренером, чи то з головою, але не заграв, іноді виходив Нінкович (Котрий і в Загребі не виділяеться). А ось треба було йому перейти в Борусію з Менхенгланбаха, я к ми побачили його у всій красі, про що свідчить і палкі дебати про останній матч БМ та гол екс динамівця на Динамоманії. Тобто Рафаель потрапив в свою стихію і можливо до свого тренера (Доречі Ігорю Михайловичу ФАВР!!! Чуєте ФАВР, натяк зрозуміли, Людина прийшла в команду в самий скрутний момент , тоді коли ніхто не вірив що БМ залишиться в Бундес Лізі, і все-таки залишив її там, В наступному чемпіонаті Фаврові хлопці потрапили до кваліфікації ЛЧ – ВСЬОГО ЗА РІК, Олег Володимирович чули всього рік від ауцайдера до команди яка псувала нерви таким командам як Баварія та БД (це не «боевое дижурство» та тим паче не б…), а не рік від віце чемпіона до «УРА, ПОБЕДА НАД САМИМ СЕВАСТОПОЛЕМ - кризис прошел»)
І так бачимо що сталося з Рафаелем після прощання з нами, можна припустити що теж саме коїться з нашими легіонерами, ТА ТІЛЬКИ ВДУМАТИСЯ – основний опорник збірної Португалії, Найкращий молодий гравець чемпіонату Франції 2012, один з лідерів бомбардирської гонки того ж французького чемпіонату, один з основних гравців збірної Нідерландів, крайній захисник що знаходиться в розширеному списку збірної Франції(якщо подивитися даний список, особливо флангових захисників – ой я завидую французам), Драгович та Мбокані не самі огидні гравці, навіть навпаки добротні гравці. Згодні, якщо задуматися склад у нас надто кваліфікований, а якщо додати ще наших збірників – отримуємо майже команду мрію! Ще раз хочу сказати спасибі Ігорю Михайловичу за трансфери! МОЛОДЕЦЬ! Але давайте задумаємося чому дані імена мають такий поганий результат як команда, очевидно лише одне пояснення – головний тренер! А друге, це особисто моє, у нас в команді є декілька дружніх угруповань, а спільної дружньої атмосфери немає.
Жду з нетерпінням закінчення матчу з Рапідом, якщо ця гра не вправить розум президенту клубу – то я вже й не знаю дивитися матчі улюбленої команди чи зайнятися в’язанням(для прикладу, але все-таки корисніше чим нервувати 90 хвилин, а потім не спати до ранку)!
Критикуйте! Я тільки за, в спорі народжується істина!
ПС. Я дійсно із Харкова, просто вчився в україномовній школі, а сьогодні щось найшло:)

ПС2. Да и присоединяюсь. В Опере 18 тоже невозможносоздать блог!
 

Я звісно погоджуюсь з вами нарахунок ОВБ, але не забувайте, що риба гниє з голови. Суркісу давно потрібно найняти, якогось менеджера для керування клубом, бо він зі своєю ностальгією і спілкою динамівських сердець довели клуб до ручки
Сховати
згоден на всі 100%!