Автор: Troy
Зареєстрований: 26.11.2012
Останній візит: 26.01.2015
1 червня 2013 12:49
1

Джозі Алтідор

 Одразу напишу для тих хто пише, що в Голандії дають більше простору для форвардів і не так щільно з ними грають як на Україні, середня результативність за матч в Ерадивізії становить 2.5, а в УПЛ 2.6 гола за матч, як говориться цифри не брешуть.

Вік 23, зріст 185 см, американець. У дорослому футболі дебютував 2006 року виступами за «Нью-Йорк Ред Буллз», в якому провів два сезони, взявши участь у 37 матчах чемпіонату. У складі «Нью-Йорк Ред Буллз» був одним з головних бомбардирів команди, маючи середню результативність на рівні 0,41 голу за гру першості.
Своєю грою за цю команду привернув увагу представників тренерського штабу клубу «Вільярреал», до складу якого приєднався 4 червня 2008 року за $10 млн, що стало рекордною трансферною ціною американського футболіста. Проте футболіст відіграв за вільярреальський клуб лише півсезону і не пробився до основного складу команди. Тому в майбутньому гравець провів два з половиною сезони граючи на правах оренди за «Херес», «Халл Сіті» та «Бурсаспор».
До складу клубу АЗ приєднався 15 липня 2011 року, відразу став основним гравцем команди. В нинішньому сезоні провів 43 матча в яких забив 31 м*яч і віддав 7 результативних передач. Займає 4 місце в списку бомбардирів Ерадивізії з 23-я м*ячами. Нещодавно в ЗМІ з*явилася інформція, що ним цікавиться Лаціо, раніше повідомлялося, що його намагалися підписати Рубін і Фіорентина але керівництво АЗ відмовилося його продавати.Володіє гарною швидкістю, має досить непоганий дриблінг та феноменальний удар, добре грає головою і сильний в єдиноборствах, може сам протянути м*яч до штрафної. Думаю, що за 9-12млн євро його цілком реально підписати. 

 

 

Если его брать то по-хорошему Брауна скидывать куда-то. Надо еще чтоб он заиграл. И та же проблема будет - сборная, летать за океан.