Автор: sergei_u1963
Зареєстрований: 26.05.2011
Останній візит: 27.12.2013
врач-хирург
26 травня 2013 14:49
9

Швондєр київського футболу.

  І.Суркіс став до керма Динамо в 2002р.До нього команда 9 разів ставала чемпіоном України,1 раз другою,постійно грала в ЛЧ.Після його приходу-4 чемпіонства,ШІСТЬ ДРУГИХ МІСЦЬ,ОДНЕ ТРЕТЄ!!!,не періодичні попадання в груповий етап ЛЧ.Відчуйте різницю.Під його"керівництвом" ФКДК поступово перетворився в ПФ(пенсійний фонд)ДК,де як в тихому болоті заробляють собі мовчанням на хліб з маслом та ікрою колишні динамівці.Турбота про пенсіонерів це добре,але вона не повинна шкодити клубу.

В команді міняються тренери,гравці,функціонери.Не міняються(навіть погіршуються) лише результати.В такому випадку треба шукати ту постійну величину,яка не міняється.В ній то,напевно,і є головна причина невдач команди.І така незмінна "величина" є -це І.Суркіс.Ось він то і є головний Швондер ,який набрав собі команду "проФФесіоналів" шарікових.І поки цей "пролетарий умственного труда" буде співати свої пісні, в під"їздах будуть пропадати галоші,в сортирах мочитися повз унітази,а в Динамо буде "разруха"

Надіятись на те,що І.М.Швондєр займетьмя своїми прямими обов"язками-чистити конюшні,та вибивати із своєї голови"разруху", не варто.А тому,друзі мої,наберемося терпіння,та перестанемо заповнювати інтернет своїми опусами в пошуках справедливості.Надія лише на те,що у людей,які мають реальний вплив на те,що відбувається в команді,урветься терпець(ГМС,ти де?) і лихі часи зміняться процвітанням.

 

sergei_u1963 , че прицепились к Суркису? Кривбас без хозяина, берите команду эту и покажите свое умение. Динамо вы содеожите? Плохо содержит Суркис? Ну есть немного такое. Но... Вон Кривбас за бесплатно никому не нужен. Радуйтесь, что есть Суркис, который наше Динамо содержит. Вот если Суркису это надоест, то Динамо конец.
"Вы, ...чепуху говорите и возмутительнее всего то, что говорите ее безапелляционно и уверенно."
Сховати
А свої думки є?
Хорошо. Теперь вопрос - что делать дальше?
Сховати
Чекати.
Вам лишь бы грешника найти...
Сховати
Два питання:хто винен і що робити?Друге випливає з першого.
Сховати
Никто не виноват -Нет станка который деньги печатает...
Нормально высказался... Может человек сам готов стать у руля... А то есть большой выбор.. вот Билл Гейтс выделит пару миллиардов на клуб Динамо Киев.. тогда конечно... -нашел крайнего как будто Суркис не хочет, желания этого не достаточно..