Автор: Troy
Зареєстрований: 26.11.2012
Останній візит: 26.01.2015
4 травня 2013 13:58

Проблемні позиції частина 2

                          Позиція вінгера

Не всі ввжають цю позицію проблемною, адже фланги це завжди була найбільша зброя Динамо, але  може статися так, що в наступному сезоні ми можемо залишитися без Ярмоленко, тай Гусев уже не такий молодий і має проблеми зі спиною, так що цим двом потрібно готувати заміну. Трансфер, на мою думку, не саме оптимальне рішення, адже гравець рівня Ярмоленко коштуватиме мінімум 13-15 млн, а то і більше, тому можливих новобранців я на цей раз пропонувати не буду і акцентуватиму увагу на наших вихованцях і вже наявних гравцях.

1.Дуду                                                                                                                                

Він вже неодноразово виходив в основному складі 1ї команди і приносив значну користь, але через сімейні проблеми пропустив зимові збори і на деякий час випав.Проте вже зіграв декілька вдалих матчів за молодіжку і навіть потрапив в заявку на матч з Металістом. Дуду являється місцевим улюбленцем і багато хто покладає на нього великі надії він швидкий, технічний і ціпкий гравець який може всамотушку пройти декількох захисників проте іноді він заграється і впускає момент коли потрібно зробити пас ,тай антропометричні дані в нього невеликі і в бородьбі він часто втрачає м'яч, проте все ж таки покищо він бачиться мені самим реальним кандидатом на заміну Гусеву або Ярмоленку.

2.Мехмеді                                                                                                                              

Я досих пір не можу визначити яка позиція є найбільш підходящою для Адміра форвард з нього ніякий, на позиції плеймейкера я в цьому сезоні його не бачив, а на фланзі він грає нетабільно і не дуже впевнено. хоча іноді здійснює непогані ривки і змушує оборонців понервувати.Проте я в нього особливо не вірю і покладатися на нього не варто.

3.Буяльський

Молодий, перспективний як і дуже багато людей до нього які так і не змогли пробитися в основну команду.Добре виступає за молодіжку і є її капітаном, проте як він буде виглядати в 1 команді я незнаю можливо проб'ється і стане гравцем рівня Гусева, а можливо стане ще одним Олійником або Ксєнзом.

4.Цуріков

Також довілі молодий гравець, що перейшов до нас з запорізького Металурга.Доволі непогано проявив себе не зборах, вдало виступає за молодіжку і навіть встиг трохи пограти за першу команду. Багато хто нерозумів навіщо його взяли, але зараз бачуть в ньому великий потенціал, але як і в випадку з Буяльським невідомо що з ним буде далі...

5. Гемега 

Про цього футболіста мені покищо мало відомо знаю що він їздив на збори з 1 командою, відіграв там декілька матчів, зараз грає в ДК-2 за яке відіграв 26 матчів і забив 3 гола, володіє гарною швидкістю. Ввжається досить перспективним, але в найблищий час він наврядче зможе підсилити основну команду

Про гравців команд U19 i U21 писати не буду, тому що майже нічого про них не знаю 

Дякую що читали