Автор: Рост
Зареєстрований: 30.09.2010
Останній візит: 03.02.2017
Болею за Динамо с 2003 года. К Шахтеру отношусь как к достойному сопернику не более. Киевлянин.
23 січня 2013 18:07
3

Артем Мілевський: Компромісу з Блохіним шукати не буду.

Гарний, засмаглий, як зазвичай, в епіцентрі телекамер. Тільки не на зборі в Іспанії, а в манежі динамівської учбово-тренувальної бази в Конча Заспі, під час матчу заключного туру Меморіалу Олега Макарова. Динамівські ветерани, які зібралися подивитися поєдинок двох рідних команд, одну з яких тренує Гусін, а іншу Хацкевич, побачивши знайомий силует, кепкували: «О, так він схуд!», «Мабуть, зганяти приїхав після нічних походеньок». Коли ж Артем Мілевський, зігравши в один дотик, забив з передачі Андрія Воронкова перший у матчі гол, хтось з динамівських легенд перейшов на класику: «Мастерство не пропьешь!» Після цього видатні футболісти почали обговорювати вік футболіста. «Скільки Мілі років?» - запитує один. «По паспорту чи по метриці? - глузує інший й відразу додає, - По паспорту Артем народився у 1985-му, по метриці з 1984-го, а насправді йому вже, мабуть, всі 30 є».

Відігравши перший тайм, який закінчився перемогою команди Гусіна 2:0, Мілевський на трибуні перевдягнувся й неквапливо побрів до готелю. На цьому шляху його й перехопив кореспондент UA-Футболу.

- Артеме, той факт, що нині ви знову вийшли в динамівській формі, про щось свідчить?

- Ні про що. Але голови попелом не посипаю, бо мені лише 28 років, тому займаюся пошуками нової команди. Зараз вже очевидно, що в «Динамо» я не залишуся.

- Ходили чутки, начебто ви вже підписали угоду з турецькою «Касим-Пашою»…

- Це неправда. Варіанти є, але озвучувати їх не буду. Підпишу контракт, тоді про все дізнаєтеся самі.

- З Блохіним компромісу шукати не збираєтеся?

- Ні, це нереально. Думаю, між нами не може бути компромісу. Коли піду з «Динамо» - питання часу.

- Що тоді означає виступ у «Динамо-2»?

- Для мене це більше зустріч зі старими друзями, тими, хто зараз тренує динамівські команди. І під 25-м номером я грав саме для того, щоб згадати молодість. Очевидно, цим турніром я завершу свою кар’єру в київському «Динамо», тому цей турнір для мене важливий радше з моральної точки зору. Мені подобається, як до мене тут ставляться, мене люблять на цій базі, на якій я прожив багато років. Зі всіми хлопцями, з цими тренерами в мене прекрасні стосунки. Зараз до мене до Києва приїхали батьки і сестра, аби мене підтримати. Але це не означає, що мені погано, просто потрібна підтримка у зв’язку з найближчими змінами. Настрій у мене чудовий, я прекрасно відпочив.

Динамо-2 перед зустріччю з молодіжною командою

- Вам довелося просити Андрія Гусіна, аби він виставляв вас у «Динамо-2», адже ви самі кажете, що вже фактично не є гравцем команди київського «Динамо»?

- Нічого я не просив. Такі питання Андрій вирішує самостійно. Я тренуюся з усіми молодими хлопцями на рівних.

- Молодь до вас ставиться як до зірки?

- До зірки чи не як до зірки, але видно, що поважають. Зрештою, вони вже й самі такі гравці, яким треба про себе заявляти на повний голос. Можливо, якийсь досвід я їм передаю.

- Один з колишніх гравців «Динамо» в недавньому інтерв’ю сказав, що Мілевському, аби знову заграти, треба одружитися…

- (Сімється). Хто саме це сказав?

- Владислав Ващук.

- Влад, наскільки мені відомо, вже сам розвівся.

- Артеме, маєте якісь побажання стосовно країни, де б хотіли грати і мешкати?

- Конкретно – ні. Але точно хочу переїхати туди, де тепліше, ніж у Києві. Київ, звичайно, рідне місто, але, повернувшись з відпочинку, знову звикати до морозної погоди важко.

Ua-football.com

Турция, первое что приходит в голову прочитав интервью. Хотя допускаю мысль, что Милевский может очень нас удивить, так что не все так однозначно.
Сховати
На Бермудах тоже не холодно. Футбольные команды там есть, если что?))
Ну в Стамбуле тепло, теперь ясно что Бешикташ.