Автор: Vert Efner
Зареєстрований: 18.09.2010
Останній візит: 07.03.2013
7 листопада 2012 11:04
4

Наскільки нам потрібна ЛЧ?

От і справді, після перегляду вчорашнього матчу - чи потрібна нам ЛЧ весною в цьому сезоні?
Блохін повернувся, видно деякі позитивні зрушення, та їх аж ніяк не вистачить для гри в плей-оф.

Аруна виявляється дещо може, і поборотись і віддати, і головне (зважаючи на його вік) - якщо так і гратиме далі, то через сезон-другий на ньому можна буде 3-4 млн наварити.
Рубен почав відповідати характеристикам, які йому давали при покупці - настирний, націлений на боротьбу, намагається чіплятися за м"ячі, ну але на 8 млн євриків не тягне.
Навіть при умові, що до весни наберуть форму Ярмоналдо, Гусєв, Михалик, почне знов забивати Ідейє - цього не досить для більш-менш пристойної гри в 1/8 ЛЧ - ось ми вчора грали з немотивованим учасником того плей-офу і так собі грали, на рівні, але не краще. Сенс тоді стукатися туди? щоб прогати 2 матчі і вилетіти?
Мені особисто здається, що оптимальним варіантом буде Ліга Європи - це дасть Блохіну можливість спокійно готувати команду до наступного сезону (так як в цьому вже нічого не світить) пробувати ту ж команду в Європі. Залікових балів у ЛЄ можна набрати більше, і якщо Блохін гарно попрацює з командою взимку - то можна розаховувати на 1/4 - 1/2 фіналу, якими так хвалився Сьомін.
Тому з такої точки зору - вчорашній результат позитивний, тепер нам потрібно просто не програти в Загребі, щоби мати єврокубкову весну.
Сподіваюсь що ІМС нарешті дотримається свого слова про чистку і такі люди як Каддурі, Алмейда, Нінкович, Юссуф, Кравець, Мілевський (невже Фіалки таки справді його хочуть????), хтось з пари Бетао-Даніло (перший - сам хоче в Бразилію, другий - посереднього рівня) зустрінуть весну гравцями інших команд. А ще - котрийсь з неосяжного моря наших кіперів (Богуш, Бойко, Кичак - хто завгодно).
Що до Дуду і Мехмеді - якщо на них є попит, то потрібно продавати - зараз вони не є нічим важливим для команди (навіть ніякий нині Ярмола для команди важливіший) - тому головне. що від них можна отримати - гроші за трансфер і піар типу: "молоді гравці, що приходять в ДК через рік мають шанс перейти в добротний клуб СеріАлу (чи ПЛ, чи БЛ)" - це вже величезний + тому що поки для багатьох закордонних гравців клуби УПЛ - золота клітка і далеко не кожен хоче до неї йти.

Можна ще нагадати про те, що португальці нас часто штормили - тож і статистику ми трішки підправили. І якщо вже про статистику - Андерлехт і Олімпіакос свої матчі виграли - що не є добре, адже в наступному сезоні саме Бельгія і Греція будуть нашими конкурентами за місцев топ 10 і преставництво у 6 клубів в Європі, саме тому - ЛЄ, де Динамо може набрати залікові пункти на даний момент більш приваблива. А ЛЧ, перемоги, здобутки з Блохіном (сподіваюсь вони будуть) - це справа весни і наступного сезону.
Ну і хочеться "подякувати" тому дибілу, який вискочив на поле і

А - зірвав атаку СВОГО клубу на останніх хвилинах.

Б - організував штраф для клубу.
В - збив весь запал команди на штурм (який би він там не був).
Словом - підримав команду в потрібний момент як міг. Так і хочеться сказати - як вболіваємо, так і граємо...

Я б еще добавил в Ваш список чистки тех "спецов", которые набрали всю эту гвардию. А так поддерживаю.
Майже з всім згоден! Але Дуду і Мехмеді - катигорично я проти їхнього продажу! Молоді, технічні,перспективні гравці! З воротарів продати двох - Кичака і Богуша, Бойко - аренда. Цього сезону при хорошому усилені можна поборотися і за перемогу в ЛЄ. + За коефіціент,особисто я не переживаю, бо в ЛЧ всіх валитиме Шахта а в ЛЄ Дніпро і ДК ну і може МКГ.
Згоден, та є нюанс - з цього року заявка формується так, що "щоб купити щось потрібне спочатку потрібно продати не потрібне" (((: Кадурі і Богуша в заявці на сезон немає, а в команді вони числяться, є ліміт - 25 гравців - а з перерахованих мною лише Дуду через свій вік на то не зважає, а решта - займає місця в заявці.
Бачиться, що той чмошник засланий з Донецька :) Я б його своїми руками відметелив!!! А чим чорт не жартує? Може й вийдемо в ЛЧ, який козак не хоче стати отаманом?!))) Побачимо. Сильно продавати теж не варто - грати буде кому, а от лавка й так у нас не ідеальна. а потім і взагалі не буде ким гру посилити. Продавати? То справа Суркіса і його грошей, тут вже хай як хоче. А от що головне - купувати треба. В захисті швах, ми граємо на лезі ножа, випаде основний захисник - замінити ніким. Треба Крайні захисники!!! І центрального толкового треба. Все інше почекає до літа, по іншим лініям не така вже трагедія, треба дати раду тим гравцям, що є. А гравці, що не кажіть, толкові у нас є. Тут головне гру знайти свою!