Автор: A_numis
Зареєстрований: 05.08.2012
Останній візит: 18.02.2013
30 жовтня 2012 18:29
4

Очікування - реальність

В даному блозі описане моє власне очікування, щодо українських клубів в єврокубках.

1. ШАХТАР ДОНЕЦЬК

Особисто я очікував 2 місце в такій не легкій групі для кротів. Моє очікування пояснювалося тим, що Ювентус чемпіон Італії і , що терікони з італійцями не отримують жодного очка. А вони реально здивували. І потрібно визнати , що в цьому сезоні вони сильніші не тільки за нас, але й за багатьох європейських грандів. Думаю, що в ЛЧ їх зупинити зможуть лише такі клуби: Барса,Реал,МЮ,ПСЖ.

ПРОГНОЗ - 1 місце в групі - 1/4,1/2 фіналу ЛЧ, залежить від суперника.

2. ДИНАМО КИЇВ

Мої очікування пітвердились. Так, хотілося кращого.Так, була надія, що буде краще. Але більшість фанів знали , що більш всього буде так, як є. Найкращим варіантом буде вихід в ЛЄ і грати там. Бо команда 1 місце в групі не займе, при вдачі буде 2 і суперником будуть переможці своїх груп. А при усилені проблемних позицій зимку і вдалому зборі з Блохіним, ми можемо боротися в ЛЄ.

ПРОГНОЗ - 3 місце в групі - боротьба в ЛЄ.

3. МЕТАЛІСТ ХАРКІВ

І знову очікування пітвердились. Тільки я очікував впевнені три перемоги. Маємо нервозні перемоги з аутсайдерами групи і фарт в матчі з німцями.

ПРОГНОЗ - 1-2 місце в групі, 1/4 фіналу ЛЄ.

4. ДНІПРО ДНІПРОПЕТРОВСЬК

"Знімаю шляпу". Очікував 2-3 місце при хорошому везінні. А вони мають, на даний момент, 1 місце в групі з 100% показником і 2 заслужене(!) місце в чемпіонаті.

Ще б зимою добре усилитись і буде сильна команда яка в наступному сезоні буде боротися за чемпіонство.

ПРОГНОЗ - Вперед покоряти ЛЄ !?

 

Я окрім рідного ВКДК можу переживати лише за Дніпро, де наші збірники грають. І все. І плював я на ті всі рейтинги і таблиці коефіцієнтів. Як на мене, вболівати за кротів і за неукраїнський металіст в Європі - то футбольний анонізм. Кидайте в мене хто чим хоче.
я не хочу, чтобы кроты в лигу Европы десантировались с третьего места, тогда они с большой вероятностью могут выиграть этот турнир! опять по нам могут катком пройти..
Сховати
А я навпаки був би радий! Вони зараз явно сильні, сильніші ніж тоді коли вигравали УЄФА. Чому я був би радий?-Престиж і очки країні. Можете не переживати, оскільки вони вийдуть з групи з 1-го - 100%
Не отрицаю того что кроты в прекрасной форме, но нестабильностью они всегда отличались. Как столкнуться с серьезным сопротивлением так и посыпятся. По крайней мере я надеюсь. ) Матч с Порту показал, что Динамо могло бороться за выход из группы будь команда готова. К сожалению это не так. Метал ожидаемо, Днепр порадовал, наконец прервав неудачные выступления в Европе.