Автор: Ivan
Зареєстрований: 26.08.2012
Останній візит: 17.12.2015
http://transfermarket.in
1 вересня 2012 10:47
6

Динамо в ЛЧ, де дивитися ?

Роблю відповідь на пост одного вболівальника, яки запитує "Де дивитися Динамо в ЛЧ"

У мене є супутникова тарілка без підписки на платні ТК!

Ви маєете можливість дивитися іноземні безкоштовні трансляції. Для того щоб знайти такі трансляції, Вам необхідно відвідати сайт під назвою liveonsat.com

Виглядатиме це приблизно так, вибираєте вверху день матчу, знаходите в списку матч і наводити на нього, вам з'явиться список усіх доступникх трансляцій, покаже які канали закодовані та супутникові параметри ТК.

 

У мене є сутупникова тарілка і інтернет (будь-який)

В даному випадку вам допоможе шаринг. Це вид розкодування платних каналів фактично за копійки. Вам необхідно мати COM (RS232) кабель (якшо його немає на пк, є перехідники RSR232 to USB) підключаєте цей кабель до ПК і вашого тюнера, знаходите інструкцію в інтернеті по налаштуванню, купуєте пакет на шаринг (є там і НТВ+ і Футбол+HD) можна взяти навіть тест або пакет за пару центів на день-два.

У мене є нормальний інтернет

Є такий сайт як livetv.ru до якого скачуєте програму SopCast і дивитеся онлайн футбол в нормальній якості (швидкість інтернету повинна бути від 2 мб/с)

IPTV

Можливо Ви і не знали, але Ваш провайдер надає послуги IPTV, перевірте це і зможете дивитися футбол в відмінній якості безкоштовно на вашому ПК.

Аналогове ТБ (або цифрове ТБ T2)

Спробуйте дивитися ТК аналоговим способом, або новий цифровий спосіб T2.

Не хочете шаманити над усім цим ділом ?

Купіть підписку на спорт в пакеті XtraTV (там напевне найкращі умови) без договорів, купив картку, вставив в тюнер і дивишся, або підключіть кабельне ТБ, як на мене самий кращий варіант.

DVB-T2 зеонбуд. Там 1+1 и 2+2 есть.
еще есть хороший сайт с трансляциями в hd качестве livefootball.ws
Дякую! А скільки за матч забере на live.tv ?
Сховати
переходи на безлемит. 21 век на дворе))
Сховати
Та якось не хочеться) Так плачу 30грн а для безлім над 70=)
Сховати
зато никогда не встанет вопрос, смотреть ли клип, футбол или что-то другое онлайн :) Тем более, если любишь футбол, всегда можно глянуть почти любой матч онлайн (если это не какая-то китайская лига. да и то, можно найти ))