Автор: Дэви Аркадьев
Зареєстрований: 14.01.2010
Останній візит: 20.08.2014
Родился и вырос в Одессе, естественно, остаюсь одесситом со всеми вытекающими отсюда последствиями... Работал долгие годы в Киеве. Волею судеб вынужден был эмигрировать вместе с семейством в США, где проживаю в Филадельфии.По опыту работы (и, видимо, призванию!) журналист.
22 червня 2012 00:26
11

К РАЗМЫШЛЕНИЮ…

20-го июня в одном из своих комментариев писал о том, что Юрий Кармазин, который, на мой взгляд, кожей чувствует несправедливость, позвонил мне минут за двадцать до окончания матча национальных сборных Украины и Англии. Вплоть до финального свистка он возмущался вопиющей несправедливостью судей. Концовка его почти монолога, порадовала. Смысл ее заключался в том, что у нас родилась национальная сборная и нам за ее игру не было стыдно...

В этот же день, народный депутат Украины, выступая с парламентской трибуны, с чувством собственного достоинства и обидой за честь своей страны, обращался к чиновникам УЕФА:

- І хочу сказати, що Україна продемонструє всій Європі, яка вчора не змогла зібрати нараду УЄФА, адже сталася надзвичайна подія: шахрайство європейського масштабу під англійським прапором сталося вчора. Треба не плювати на державу, я звертаюся до чиновників УЄФА, або ви будете небажані в Україні назавжди, або приймайте терміново рішення про анулювання вчорашнього матчу, бо то є несправедливе, - с горечью констатировал Юрий Кармазин.


А 21-го июня Сенатор международного парламента безопасности и мира, заслуженный юрист Украины, доктор философии, професор Ю.Кармазин на имя Генерального прокурора страны направил официальное депутатское обращение:

Генеральному прокурору України
Пшонці В.П.


Щодо порушення кримінальної справи за ознаками корупційних діянь бригади арбітрів на чолі з угорцем Віктором Кашшаї, які умисно не зарахували забитий українською збірною з футболу гол під час матчу Євро-2012 Англія – Україна, що призвело до програшу збірної України та завдало значної шкоди українському народу, суспільству та державі

Д Е П У Т А Т С Ь К Е    З В Е Р Н Е Н Н Я


в порядку статті 16 Закону України “ Про статус народного депутата України ”

Шановний Вікторе Павловичу !

На 63-й хвилині матчу Чемпіонату Європи з футболу 2012, Англія-Україна, що відбувся 19 червня 2012 року на стадіоні «Донбас Арена» в місті Донецьку, Марко Девіч, який майстерно розібрався із захисником, пробив, і м'яч від воротаря англійців Джо Харта полетів у ворота.
Захисник збірної Англії Джон Террі вибив м'яч, що летів у сітку, однак, як показав відеоповтор, вже з-за лінії воріт. Угорський арбітр Віктор Кашшаї оголосив, що взяття воріт не було.
В результаті збірна України програла матч Англії з рахунком 0:1 і вибула з боротьби на домашньому чемпіонаті Європи.


На прес-конференції у середу у Варшаві старший офіцер УЄФА у справах суддівства П’єрлуїджі Колліна оголосив імена 4 із 12 арбітрів, які залишають турнір після групового етапу через свою непрофесійність.


Крім того, П’єрлуїджі Колліна зазначив, що в У ЄФА визнають, що рішення бригади арбітрів на чолі з угорцем Віктором Кашшаї прийняте під час матчу Євро-2012 Англія - Україна щодо не зарахування забитого українцями голу, є неправильним.


Не зарахований гол українця Марко Девіча в матчі зі збірною Англії викликав цілу масу бурхливих емоцій навіть серед британських футбольних експертів. Так, відразу кілька провідних футбольних експертів Англії висловили нерозуміння того, чому арбітр матчу Віктор Кашшаї з Угорщини не зарахував гол у ворота гостей з Туманного Альбіону.


Екс-гравець збірної Англії Кріс Веддлі в онлайн трансляції матчу для ВВС написав, що Україна дійсно забила гол.


Таким чином, є всі підставі вважати, що бригада арбітрів на чолі з угорцем Віктором Кашшаї, будучи особами уповноваженими здійснювати суддівство матчу Чемпіонату Європи з футболу 2012, Англія-Україна, що відбувся 19 червня 2012 року на стадіоні «Донбас Арена» в місті Донецьку, діючи в інтересах та надаючи переваги футбольній команді збірної Англії, порушуючи вимоги Правил гри у футбол затверджених Міжнародною радою футбольних асоціацій, діючи умисно, не зарахували забитий на 63-й хвилині матчу гол гравця збірної України Марко Девіча у ворота збірної Англії.


Вказані дії призвели до того, що команда збірної України програла збірній Англії з рахунком 0:1 і вибула з чемпіонату.
Такі дії збурили всю світову футбольну спільноту, завдали значної шкоди суспільству та державі.


Крім того, Мішель Платені, перебуваючи на посаді Президента УЄФА, усвідомлюючи очевидність протиправних дій бригади арбітрів на чолі з угорцем Віктором Кашшаї, які умисно не зарахували забитий українською збірною гол під час матчу Євро-2012 Англія – Україна, грубо порушуючи вимоги Статуту Об’єднання Європейських футбольних асоціацій не вжив жодних заходів щодо виправлення ситуації та притягнення бригади арбітрів до відповідальності.
Таким чином, як автор Кримінального кодексу України вважаю, що в діях бригади арбітрів на чолі з Віктором Кашшаї та в діях Президента УЄФА Мішеля Платені наявні ознаки складу корупційних діянь та ознаки складу злочинів передбачених статтями 364,365,367 КК України.


На підставі наведеного та керуючись статті 16 Закону України «Про статус народного депутата України», -

П Р О Ш У :

1. Порушити кримінальну справу за ознаками корупційних діянь бригади арбітрів на чолі з угорцем Віктором Кашшаї, які умисно, діючи в інтересах футбольної команди збірної Англії, не зарахували забитий українською збірною гол під час матчу Євро-2012 Англія – Україна, що призвело до програшу збірної України та завдало значної шкоди українському народу, суспільству та державі.


2. Порушити кримінальну справі відносно Президента УЄФА Мішеля Платені за умисне не вжиття заходів відносно корупційних діянь бригади арбітрів на чолі з угорцем Віктором Кашшаї, які умисно, діючи в інтересах футбольної команди збірної Англії, не зарахували забитий українською збірною гол під час матчу Євро-2012 Англія – Україна, що призвело до програшу збірної України та завдало значної шкоди українському народу, суспільству та державі.

З повагою
Народний депутат України

Юрій КАРМАЗІН

(посвідчення №389)


Полагаю, этот документ представит интерес не только для поклонников футбола нашей страны…


Дэви АРКАДЬЕВ,
21 июня 2012,
Киев

 

Думаю, гораздо более перспективней и полезней для Украины было бы поискать коррупционную составляющую в действиях Вакса, Швецова и т.д. УЕФА/ФИФА достаточно строго следит за действиями судей в международных матчах (г-н Орехов не даст соврать )))) А вот во внутреннем первенстве результаты многих матчей и действия многих арбитров, вызывающие мягко говоря недоумение, остались без внимания "наших" депутатов и правоохранительных органов....
((( Деви, влезая в политику, Вы теряете своё лицо. Печально(((
А за блог спасибо! мне было интересно прочесть эту информацию!
А-ха-ха!!! бесперспективный пиар!!!
Сховати
И мне не очень понравилось..Особенно вот это - Концовка его почти монолога,порадовала.Смысл ее заключался в том, что у нас родилась национальная сборная. Скоро начинается отбор и никто ничего не гарантирует.В таких ситуациях буддисты говорят - Не нужно торопиться.Время покажет...
Дэви Аркадьевич, Вы участвуете в предвыборной кампании ПР? Печально, что Вы пишите такие блоги. Про Яныка, теперь вот про человека, который... Ладно. Неудобно за Вас. Хотя это уже вошло в систему.
Лицоладонь.
Шановний Деві! Вважаю, що взагалі не варто було оприлюднювати цей блог. При всій повазі до п. Кармазіна і при всіх його регаліях він нічого не тямить саме у футбольній юриспруденції, яка не підпорядковується нормам традиційної юриспруденції. Просто у футболу свої закони! Те, що виголосив Кармазін, радше можна віднести до курйозів, анекдотів, а то й відвертої ганьби, а не приводу до серйозної дискусії. Тут взагалі немає предмету для дискусії, крім питання про рівень компетенції наших законодавців. Інша справа, якби була доведена корупційна складова суддівства цього угорця. Але ж прямі докази відсутні.
Загребание бабла и тупой пиар по каждому поводу это основная деятельность наших депутатов. И это пишет автор Криминального кодекса? Несчастная страна у которой правители теряют остатки адекватности. А Кашшаи я бы вообще оставил в покое. Еще бы Гаагский трибунал устроили по поводу вне игры у Мили.
Какой позор. Я понимаю, что депутаты могут не знать историю Сьона, но Вы то Деви? Вы же бывший судья и не можете не знать правил.
Понты дороже денег?