Автор: Solomir
Зареєстрований: 20.10.2011
Останній візит: 28.06.2012
15 червня 2012 23:13
12

Галльські півні.

1. Стартові склади команд підтвердили намагання обох тренерів вести атакуючі дії, і якщо таке розташування від Блохіна було до певної міри не сподіване, то для Франції намагання володіти м’ячем, а значить і грою є візиткою Блана на чолі галльських півнів.


2. Повертаючись до попереднього матчу України проти Швеції, де наша збірна отримала якісну перевагу на флангах, та за рахунок флангів звільнила та захопила центр поля, з французами ми швидше дещо поступались в якості флангових гравців, погодьтесь правий край Дебюши - Менез, як мінімум не поступався нашому Селін – Коноплянка, а лівий Кліши – Рібері напевне переважав наш Гусев – Ярмоленко, закоркувавши фланги Блан перевів гру в центр.


3. А. Діарра, Кабай та Насрі проти Тимощук, Назаренко та Воронін також отримали перевагу в першу чергу якості роботи з м’ячем, загалом фраза «хто володіє м’ячем той володіє грою» просто ідеально вписується в розповідь про гру на «Донбас Арені».


4. Перші 45 хвилин Україні вдавалось нав’язувати боротьбу Франції в середині поля, місцями вести змістовні позиційні атаки, але головний наш «козир» був в швидкому переведені м’яча з флангу на фланг та швидкісні виходи в контратаку.


5. Хотілося б виділити просто «професорську» гру від Євгена Хачеріді, жодного хвилювання та цілковита впевненість в своїх силах та можливостях, Пятов двічі потягнув майже «мертві» м’ячі, якщо в першому випадку можемо закинути не вдалу гру нападника французів, то удар Мексеса став прикрасою першою половини гри.


6. В перерві напрошувалась заміна, потрібно було насичувати центральну зону поля, намагатись зав’язати французів, обмежити їх в просторі та часі, важко сказати за рахунок чого чи кого, ми могли перекрити кисень в центральній частині поля, можливо замість Вороніна мав вийти Ротань чи Гармаш, можливо варто було, враховуючи перевагу галлів в центрі – додати замість Шевченка когось з пари Гармаш Ротань …


7. Натомість Блохін пішов як завжди своєю дорогою, зняв з центра поля Вороніна (так Андрій програвав боротьбу, так не дуже вдавалось йому вести комбінаційну гру, але він займав зони, він заважав французам спокійно вести атакуючі дії), та випустив Девіча, логіка в діях ГТ простежується, ми вам віддаємо центр поля, та зосереджуємо свої дії на швидкісних контратаках.


8. Вся трагічність ситуації полягає в тому, що Франція вела боротьбу за центральну частину поля перші 45 хвилин гри, більше успішно, але отримувала супротив, а на другу частину гри отримала те за що боролась задарма … як на мене досить вагомий тактичний прорахунок тренерського штабу збірної України.


9. Отримавши простір в центрі поля Франція відразу відчула свою силу, швидше переміщення гравців, зміна позицій, гра в дотик, гра з м’ячем, втілились в два голи в ворота Пятова, вже за 10 хвилин після відновлення гри, на цьому фоні гри Франції ми виглядали Ірландією, дуже гнітюче враження.


10. Блохін ще більше додав перцю галльським півням, коли вирішив взагалі пограти без центру поля та замість Назаренка випустив Мілевського, цю заміну взагалі важко зрозуміти, як і Алієв замість Ярмоленка (хіба що вже зовсім дилетантське «авось» попаде).


11. Варто подякувати французам, що отримавши комфортні 2 – 0 , вони дещо самозаспокоїлись та не доводили гру до повного розгрому, на деякий час навіть здалось що Франція готова по грати без центру поля, але це була лише мить – мить надії яку вони швидко і загасили.
Не знаю чи був шанс в збірної України проти цієї Франції, але те що ми його не використали з власної провини …


Хто володіє м’ячем – той володіє грою.

Як там кажуть, ти не програв поки ще є хоч найменший шанс!))) В нас картина ясна: лише перемога! І я вірю (і віре не тупа фанатська), що наші можуть виграти в англійців. І не слід забувати про ту ж Швецію, "лє бльо"(с) цілком вірогідно що будуть виходити більш-менш впевненими, що нагнуть скандинавів, тут-то може бути сюрприз у вигляді втрати ними очок, згадати ту саму Росію, що в останньому-таки матчі і зганьбилася на явному аутсайдері, як всі наголошували. Все там може бути. Тому і перше місце в групі можливе, сподіваюсь лише, що наші гратимуть на характері і куражі. А таку Англію обігрувати можемо, навіть мусимо!!!
Сховати
Доречі боксерська термінологія, яку останнім часом часто використовують по відношенню до футболу :) Я згоден що шанси України можна розлядати як 40 на 60, все таки мусимо вигравати навіть в таких англійців, це вже забагато буде, не можна напевне вигравати на "замовлення" в команди гравці якої все таки за рівнем майстерності переважають нашу, а за досвідом таких матчів і поготів ... з іншої сторони це збірна має досить суттєвий потенціал якому потрібно обрастати досвідом, досвідом перемог вирішальних матчів, тому віримо в перемогу!
Сховати
Куда пропал? если что, пиши на почту: [email protected] Без твоих трезвых мыслей тоскливо)))
Шансы могут быть теоретическими, это как раз наш случай. Но ведь и физические возможности того или иного игрока определяют его уровень, как один из параметров наряду с тактической грамотностью или технической оснащенностью. Вспоминаю как Кварцяный сетовал, что не может готовить своих игроков по Лобановскому, так как те просто умрут от нагрузок. Видимо французы получше наших и в атлетической составляющей.
Сховати
Можливо по деяким позиціям ми поступаємось в атлетизмі франзузам (генитично закладених, чи набутих при безпосередній роботі з фахівцями), але загалом не думаю, є моменти - наприклад Назаренко пробіг в грі з Швецією 12 кілометрів, Ярмоленко близько того (нажаль не маю повної картини по всіх гравцях), але навіть по цих вибіркових показниках можемо говорити, що в принципі фізична готовність має бути на рівні ... можливо ми поступаємось Франції в методах відновлення футболістів в фармакології швидше за все, але ці нюанси малиби бути враховані наших тренерським штабом ... я не звинуваючую виключно Блохіна, але частово провина за другий тайм лежить на ньому, думаю гра Швеції проти Франції дасть нам відповіді на ці питання, ой не думаю, що Франція буде мати таку перевагу проти шведів, так поставлю на Францію але в впертій боротьбі... Дуже вже хочеться побачити Україну в 1/4 фіналу Евро щей проти Італії а не Іспанії :)
Шансов против французов у нас не было изначально, и дело даже не в тактике на матч, и не в Блохине. Уровень наших сборников в сравнении с уровнем сборников французских очень низок. Мы ведь и в пас толком играть не можем. Даже когда атакуем всей командой, то бежит одновременно не более двух игроков, остальные либо пешком, либо просто стоят. Это не футбол, а мы ведь так же и в Динамо играем.
Сховати
Так не буває - шанси є завжди. Так рівень виконавчої майстерності в гравців збірної Франції вищий, задача тренера компенсувати нижчу майстерність своїх виконавців - інтенсивністтю гри, рухом командним, позиційним (зональним) пресингом, пресингом окремих виконавців в окремих ігрових епізодах і так далі ... Але Франції виявилась кращою і в цьому компонеті, вони провели більший об'єм роботи на полі (більше пробігли) - виявляється що фізична готовність Франції була в конкретній грі вища за нашу, але перепрошує всі виконавці галлів підійшли до Евро більш втомленими і тут тільки заслуга Блана який зміг підготувати гравців фізично краще за Блохіна - при цьому перебуваючи початково в гірших умовах. Маємо прорахунок Блохіна по відношенню до Франції в фіз. готовності - 1. Та тактичні прорахунки в грі - 2. Ми можливо програлиб все рівно, але дати більший супротив були зобов'язані ...
Не було шансів.З самого початку не було їх.Як на мене то проти французів потрібно було випускати запасних гравців віддавши гру...Зате проти Англії лідери збірної були б більш свіжими...А проте,навідь якщо вийдемо з групи з другого місця, то скоріш за все вийдемо на Іспанію!Що так гаплик,що так! Можна вже констатувати,збірна наша вже практично припинила боротьбу у домашньому Євро.
Сховати
Привіт Стас. Думаю що шанси є завжди, питання як їх використати, навіть ці мінімальні шанси ... в даному випадку Блохін власноруч зруйнував потуги (так потуги) які він сам і вималював до гри, давай будемо вірити що Україна зможе зхилити шальки терезів на власну користь з англійцями і можливо Хорватія подарує нам надію зігравши в нічию та виведе нас на Італію :), чи можливо Швеція грюкне дверима ... шанси все таки ще є, і не погані шанси.
Сховати
Ні,друже. Шансів не було з самого початку...Блохін куражний тренер.Як не має в його команди куражу,то не має й тренера Блохіна,на привиликий жаль!
выход из группы - сам по себе большой успех, там уже не важно на кого
Сховати
Погоджуюсь вихід з групи буде дуже успішним результатом для збірної, не залежно від результату 1/4 фіналу.