Автор: Jerdna Andersen
Зареєстрований: 18.01.2012
Останній візит: 26.03.2012
6 лютого 2012 17:06
3

Про Ласло Шепши

На перегляд в київське Динамо прибув лівий захисник із Румунії.

Щоправда, Юрій Павлович Сьомін не називає перебування Шепши в команді переглядом. Динамівський коуч наголошує на тому, що Ласло протягом семи днів тренуватиметься в його команді, а після того і буде прийнято рішення, щодо подальшої долі футболіста. Хоча що це, як не перегляд? Та Бог з ним. Он, деякі джерела інформують, що контракт лівого захисника з Динамо майже узгоджений.
А якщо так, виникає питання, чи потрібен цей гравець в столиці України. Особисто я, раніше ніколи не бачив, як грає Ласло Шепши. Після перших чуток, з приводу появи румуна у стані біло-синіх, спробував знайти про нього якусь інформацію та, звісна річ, відео з футболістом. Тексту я нарив достатньо, а от відео – буквально декілька невеличких нарізок. Погодьтесь, цього замало, тому свої висновки базую на тих даних, якими володію та на потребах Динамо, які видно неозброєним оком.
Про недостатню укомплектованість киян у лінії захисту останнім часом не казав хіба-що ледачий. Із позицією лівого захисника в Динамо, якщо і не біда, то десь близько. Одного Горана Попова явно замало, враховуючи схильність македонця до травм. Бетао, все-таки, не лівий захисник – він краще виглядає на правому фланзі або в центрі. На повернення Каддурі ж не можу не дивитися крізь сльози. Я і в кращі його роки не вважав Бадра гравцем високого рівня, що вже казати про зараз. Думаю всі чудово пам’ятають його «шедеври» на початку сезону нинішнього. І, якщо він в нинішньому Селтіку не заграв, то Динамо він навіщо? Тому, безперечно, лівий бек киянам потрібен. З цим, я думаю, погодяться усі. Зовсім інша справа, що не хочеться заповнювати вакансію абиким – футболістів невисокого рівня в нинішньому ДК і так вистачає.
В принципі, Шепши вже не юний, а цілком сформований гравець. За кордоном він уже грав та й Румунія не «якась там» Бразилія. Тому, думаю, що адаптація Ласло в Києві не повинна затягнутися. Наскільки мені вдалося зрозуміти, то колишній гравець улюбленої в Донецьку Тимішоари вміє не лише захищатися, а й вперед активно ходить. Румунські ЗМІ, взагалі, називають його одним із кращих на своїй позиції в державі. Проте, всього-на-всього три поєдинки за національну збірну якось не дуже в’яжуться із цим визнанням. Що ще не додає Ласло вістів так це те, що останні півроку він виступав у другій румунській лізі. А значить, вже дещо відвик від гри на високому рівні. В плюси ж варто додати, що Динамо може підписати Шепши як вільного агента, тобто отримати непоганого, начебто, футболіста абсолютно безкоштовно.
Що ж, хочеться сподіватися, що ЮрПалич зробить вірний висновок і, якщо Шепши все-таки опиниться в Києві, то його очікуватиме доля, як мінімум, Тіберіу Гіоане, а не Крістіана Іремії.
 

мы тут паримся, а у Сёмина в защите все нормально, ну, посмотрим что за фрукт, может и получше Попова будет)
Семин так расплывчато сказал на счет просмотра, потому что думаю не они (руководство Динамо) его пригласили на просмотр, а привел его свой агент, естественно с целью просмотра и возможного заключения контракта. Не считаю факт приобретения игрока со 2й румынской лиги показателем его профессионального качества, все-таки знаем как Тимишоара туда попала, с другой стороны и игрок довольно опытный и бесплатный. Хотя если его привезли самостоятельно значит интереса к нему более-менее статусных клубов нет. Так что интересно как будут развиваться события.
Я одного не розумію:в Румунії його називають одним з кращих на своїй позиції,то чого маючи такий талант,Шепши так толком ніде і не пограв.Якось трохи дивно...