Автор: Solomir
Зареєстрований: 20.10.2011
Останній візит: 28.06.2012
24 грудня 2011 04:18
44

Реорганізація

Однією з форм припинення господарської діяльності є реорганізація: злиття, приєднання, поділ, виділ, перетворення. Також реорганізація є однією із форм утворення суб'єкта. Це зумовлено тим, що внаслідок реорганізації, на відміну від ліквідації, припиняється лише сама юрособа як така, а її діяльність триває, але вже не в колишній, яка існувала до реорганізації, а в новій організаційно-правовій формі юрособи.


Вже давно назріли такі зміни і в «Динамо», в даному випадку річ піде про перетворення «Динамо» в команду конкурентно спроможну на европейському ринку, звичайно немає сенсу торкатись власника Ігоря Суркіса, хоча би з тієї причини, що потенційних купців на сьогоднішній день не існує. Також оминемо ставленика Ігоря Михайловича – головного тренера «Динамо» Юрія Павловича Семіна.
Та за визнанням обох керманичів, кількість футболістів «Динамо» які не відповідають сучасним вимогам футболу, зупинились в своєму рості а деякі сутьтево регресували, сягнула критичної межі.

Мінус – 15

Гравці які не відповідають рівню вимог конкурентної за европейськими мірками команди:

Богуш – безперечно талановитий воротар, але відверто немає жодного шансу на перспективу, тримати такого воротаря в заявці колективу немає жодного сенсу.

 

 

 

 

Даніло Сільва – атлетичний гравець, який вдало веде силову боротьбу, та в сучасному футболі крайні захисники зобов”язані вдало підключатись до атак команди в іншому випадку їх можна назвати «неповноцінними», так і в випадку з Даніло підключення до атак якого закінчується передачею на трибуни.

 

 

 

Бетао – всі вище перераховані недоліки Даніло, дуже гарно вписуються і в навички Бетао, в додаток Бетао і не дуже намагаеться підключатись до атакувальних дій «Динамо»

 

 

 

 

Аїла Юсуфф – за останні два можливо три роки, не вблаганно регресує, очевидно варто було раніше продавати, але краще пізно чим ніколи.

 

 

 

 

Алмейда – немає змісту тримати легіонера в команді, щей на вищій заробітній платі, якщо він не переважає в майстерності власних вихованців, Парцванія, Братков.

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Олесандр Алієв – не тільки не виправдав надій покладених нанього, його контракт лежить тягарем на фінансовій спроможності, і без того не широкого гаманця Ігоря Суркіса. Ще варто відзначити що Мілевський демонстрував кращу фізичну готовність, саме за часів відсутності Олександра в Динамо, як і сам Алієв без Артема в Москві, цю «чарівну» парочку просто протипоказано тримати разом в одному колективі. Трансфер Алієва вдало позначиться як на індивідуальних діях обох футболістів так і на фінансах Ігоря Михайловича.

 

 

Факундо Бертольо – фантастично збитковий футболіст, його перехід Динамо обійшовся біля восьми міліонів, а лікування біля трьох міліонів Євро (заробітня плата). Важко уявити в якій сфері можливо завдати таких збитків колективу за півтора роки. Стосовно його ігрових характеристик, над-то слабкий в єдиноборствах, та фізична готовність викликає сумніви.

 

 

 

Жерсон Маграо – наступний «жебрак» в динамівському клубі.

 

 

 

 

 

Лукман Аруна – не зважаючи на молодість та можливий прогрес цього футболіста, він як і ввипадку з Алмейдою лише «перешкоджає» молодим власним вихованцям наближатись до соновного складу. Тим паче що найти купця на нього можливо.

 

 

 

Мілош нінкович - як і випадку з Юсуфом, Мілош поступово але впевнено регресує, важко шукати причини такого регресу футболіста, тай не буду. Тільки додам він щей над-то травматичний футболіст.

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Андреас Єскобар - не зрозуміла присутність його в складі Динамо. 

Він якби є - та немає його.

 

 

 

 

Карлос Кореа – наскільки я розумію в нього закінчився контракт з Динамо, та на правах вільного агента він покинув Київ.

Фанендо Аді – маю надію що це був не вдалий жарт Ігоря Суркіса та Юрія Семіна.

Артем Кравець – безперечний талант, який засяяв з першим приходом Юрія павловича Семіна в «Динамо», та вже два роки не може вийти на попередній рівень гри. Можливо хлопцеві варто змінити обстановку та спробувати свої сили в іншому колективі, можливо оренда буде кращим виходом з цієї ситуації.


Андрій Шевченко – володар Золотого Мяча, один з кращих бомбардирів Ліги Чемпіонів, та ці здобутки поросли мохом, вже досить давно. Що маємо на сьогодні – найбільна заробітня плата при далеко не найкращій грі в команді, виконування всіх примх «супер зірки» як то «хочу граю – хочу не граю», «хочу в Лондон – хочу в Мюнхен», ви на футбол до Полтави а «ми і наша величність на гольф», це розкладає колектив з середини, призводить до конфліктних сутицій та в кінцевому результаті поганою впливає як на молодь, так і на інших повноправних гравців команди, які починають собі дозволяти такіж примхи. Звичайно Шевченко вже дограє, але краще цих пів року догравати десь в Америці чи в Аравії.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Саме радикальні міри, можуть вивести «Динамо» на нові вектори розвитку клубу, це не тільки разово «очистить» «Динамо» від гравців які за тими чи іншими критеріями не відповідають сучасним вимогам, але і мотивує решту гравців на працю, та відкриє дорогу молодим талантам до основної команди, а саме: Тимуру Парцванії, Антону Браткову, Сергію Рибалці, Віталію Буяльському, Владиславу Калітвінцеву, Евгену Макаренко, Дмитру Хлебасу, ба навіть Дуду тощо...

Вибір з 15

Гравці які могли би якісно підсилити «Динамо» з огляду на можливу перспективу гри в Лізі Чемпіонів сезону 2012 – 2013 років:

Захисники:

 

Рікардо Родрігес. 

Якщо вже ним зацікавилось наше керівництво, то внесу в список і я. Достатьно швидкісний гравець, здатен закрити весь лівий фланг, фізично добре підготовлений, володіє як середньою так і довгою передачами.

 

 

 


Мікеле Кампорезе.

Класичний італійський  центральний захисник, манерою гри нагадує Несту. Не дуже якісну силову боротьбу  компенсує вдалим розташуванням та  передбаченням дій суперника, добре грає на випередження, останнім часом програє боротьбу за місце в стартовому складі Фіалок та його талант не піддається сумніву.

 

  

 
Шиме Врсалько. 
Сучасний футбол вимагає від крайніх захисників вдало підтримувати атаку, це якраз про Шиму, він вдало підтримуж атакуючі дії команди, при необхідності зміщуеться на позицію крайнього нападника. Швидкісних якостей йому з лихвою вистачає для повернення в захист, тактично грамотно розташовується та веде захисні дії. Що ще варто відзначити так це лідерські здібності Врсалько.

 

 

 

Грегорі Ван Дер Віль.
Дуже схожий за манерою гри на Дані Алвеша, постійні підключення до атак, хороші флангові передачі та удар. Якщо в атакувальних діях Грегорі і поступаеться Алвешу, до в захисті видаеться більш надійним, обіграти Грегорі один в один дуже складно. Потенціал цього гравця безмежний, один з кращих молодих гравців на позиції правого захисника «латераля».

 

 

Іван Обрадович.
Не по рокам тактично грамотний футболіст, вміння вибирати позицію з лихвою компенсує не великий ріст, як для захисника. Навіть в складних ситуаціях намагаеться зіграти на партнера, чим обмежетись простим виносом мяча. Також  варто відзначити швидкісні якості Обрадовича. Вдале підключення до   атак та  хороший середній та короткий пас,   особливо небезпечний для суперників при   проведені швидкісних контратак.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Півзахисники:

Мусса Сісоко.
Класичний центральний півзахисник сучасного футболу, веде однаково добре гру як в атаку так і на оборону команди, виконує величезний об”єм роботи на полі. В Франції його порівнюють з Патріком Вієрою. Потужний атлетичний гравець, відмінно себе почуває в силовій боротьбі.

 

 

  

 

Янн М”Віла.

Наступний гравець центральної частини поля, як і Сісоко грає від штрафної до штрафної. Неймовірна фізична готовність, під час матчу перекриває всю центральну частину поля, встигає при необхідності зміщуватись на фланги нападу ба навіть на позицію центр форварда. В силовій боротьбі  годі шукати гравців які би йому не поступались, при цьому добре координований та технічний.

  

 

 

Лукас.
Моментальна оцінка ситуації, та прийняття вірного рішення, бездоганна робота з мячем. Переважно грає на правому фланзі нападу, та доволі часто зміщкеться в центр, відмінна ліва нога. Вміє і користаеться розрізними передачами, але переважно бере гру на себе та перетримує мяч. Як всі бразильці не любить працювати на захист.

 

  

 

Казіміро.

Центральний півзахисник орієнтований на атакуючі дії, Каземіро вміє грати і глибше в опорній зоні, та жага до атак приводить його швидше на позицію центрального нападника. Це високий атлетичний гравець, добре грає головою, особливу небезпеку несе його присутність в штрафній суперника при стандартних положеннях. Володіє як середнім так і довгим пасом.

 

  

 

Матео Ковачіч.
Наступний атакуючий півзахисник, в Динамо переважно виходить на заміну, оскільки основним на цій позиції є Саммір, та не зважаючи на юний вік вже не одноразово виходив в стартовому складі команди. Володіє гарним дальнім ударом, добре веде конструктивні дій колективу, не по рокам зрілий футболіст відмінно чиатє гру, та використовує недоліки в захисних побудовах суперників. Стартова та дистанційна швидкість також при ньому.

 

  

 

Граніт Джака.

Третій претендент серед центральних півзахисників, який веде гру по всій площині  поля. Все таки на відміну від попередників більше уваги приділяє атаці,   та можливо такі завдання перед ним ставить тренер, оскільки захисні дії Базеля більше покладені на досвідченного Хуггеля. Іншою причиною напевне є фізична готовність Граніта, не витримує темпу гри 90 хвилин.

   

 

Шердан Шакірі.
Часті зміщення в центральну зону, обмін флангами з партнерами по команді і навіть гра в центральній зоні нападу - ось ті якості, за які Шакіри став за один з лідерів Базеля, який вибив Манчестер з Ліги чемпіонів. Досить часто Шердан в пошуках м'яча повертається навіть у район центрального кола и звідти починає атаку своєї команди. Головна якість Шакірі це вміння працювати з мячем на швидкості.

 
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Форварди:

 

Анте Вукушич.

Вукушич грає на лінії з останнім захисником.   Анте володіє високою швидкісттю, впершу чергу дистанційною. Крім цього володіння мячем на швидкості у Вукушича також на хорошому рівні. Він просто чудово себе відчуває в вільному просторі, знає, куди і як бігти, правильно відкривається та гарно реалізовує моменти. Таку тактичну грамотність в його віці скоріше можна називати природним чуттям. 

 

 

 

Абель Єрнандес.
Ще один центр форвард, та на відміну від Вукушича, Абель куди більш рухливий футболіст, та головний козир цього футболіста це швидкість, більшу половину своїх мячів Абель забиває втікаючи від захисників на побачення з воротарем. Ще одною перевагую над Вукушичем є гра головою, що і не дивно при таких габаритах, гірше йдуть справи з ударами як з середньої та особливо з дальніх дистанцій.

 

 

 

Жозі Алтідор.

Центральний нападник. Атлетичний, силовий форварт з відмінною фізичною готовнісьттю (що і не дивно, враховуючи його національність), добре грає головою. Не зважаючи на переконливі габарити, володіє високою як стартовою так і дистанційною швидкісттю. Тактично вишколений гравець. Навязати силову боротьбу захисникам та продавити їх, це якраз про Жозі Алтідора.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Свій вибір я залишу серед захисників: Шима Врсалько, Іван Обрадович.

Півзахисники: Ян М"Віла = Мусса Сісоко, Шердан Шакірі.

Форварди: Жозі Алтідор = Абель Єрнандес.

 

 

Solomir Читал Ваш ответ Зейту. И вы правы, но это смог бы Газзаев (но не сделал), но Семин более осторожный (консервативный). У Семина все идет планомерно - 3 или 5 футболистов основы или околоосновы, каждый год покидают команду. Из перечисленных вами футболистов, минимум трое являлись любимчиками Палыча (Нинкович, Алиев, Бетао) Юссуфу он доверял стабильно и будет доверять и будет держать его на лавке, даже когда тот уже действительно не станет соответствовать команде своей игрой. Также будет и с Кравцом. И как вы и пишете, Семин играет сезон 15 - 16 футболистами, но очень неохотно вводит молодежь в основу. А весной ему придется давать практику потенциальным сборникам и места новым молодым игрокам (нашим)я просто не вижу. Хотя в самой сути вопроса я поддерживаю Вас. Очень нужно "уйти" смутьянов, которые часто создают "рабочие моменты" в разговорах с Семиным на поле и тогда команда начнет меняться в лучшую сторону .
Сховати
Напевне така глобальна реорганізація, лежить виключно в уяві вболівальників, напевно тренери думають іншими категоріями, напевне власники клубів вибудовубть перспективи користаючись куди більшими критеріями. І погоджусь що Семін не революціонер а скоріше пристосуванець ... Можливо це його гірша характеристика, але маємо те що маємо ...
Автору - спасибо за блог! Только вот такой большой контингент футболистов сразу продать, очень опасно. Это грозит нестабильными результатами. Вводить молодежь нужно, но сразу в основе у нас из дубля, не заиграет никто. Мое мнение - нужно расставаться с Каддури, Милевским, Шевченко( только кто же с ним расстанется), Нинковичем, Богуша в аренду. Корреа, через пол года уйдет сам, как свободный агент. Плеймейкер нам нужен, как кровь из носу. Таранный форвард - возможно, если уйдет Милевский. Левый защитник тоже необходим. По Юссуфу согласен - уже не тот. Бертольо - подпускать активно к основе, Дуду, Эскобар для усиления лавки и замен, усиливающих атаку. Буяльский - подпускать активно к основе. Хлебас - для усиления лавки. Но видимо все ограничится покупкой одного иностранца в середину поля и раздачей нескольких молодых исполнителей из дубля в аренду.
Сховати
Дякую liverpool. Проблема значно глибша, як на мене, штат футболістів роздутий до таких меж, що розлучатись з ними є необхідністтю. Більш детально відповів на схоже запитання Зейту, крошки вище, якщо є бажання можете ознайомитись.
Сховати
У нас благодаря Семину 2 пролемы глубины состава: 1. Как вы уже и сказали - много баласта. 2. Семин паталогически не играет в ротацию... --------- молодым при Семине дверь в состав закрыта, имхо... Идея, как я уже говорил хорошая, но в реалиях почти не выполнимая...:(
Сховати
Навіть не уявляю, що має статись щоб Семіна попросили з Динамо. Тому тему його оминув в цьому блозі.
И еще одно, мы что продадим 15 человек, а купим 3??????????
Сховати
Десь так, максимум 5. Вище вже писав, всі европейські команди проводять близько 60 матчів в сезоні при цьому ротація обмежена 15-16 футболістами, ми на 40 матчів в сезоні тримаємо штат футболістів ніби основних далеко поза 20 чоловік, більше 10 з них і є баласт ... Крім того, постійно втрачаєм власних талантів, і вимушено купуємо таланти з Бразилії, Сербії, і так далі...
Сховати
несогласен, во-первых играки по выносливости очень превосходят нас, а во-вторых посмотрите на рокировки Реала и Барсы в ЛЧ, там играют соверщенно другие люди, не из тех 15-18...
Сховати
А чому вони переважають нас в виносливості? Барселона відкритий клуб, нехай Семін поїде до них на стажування та подивиться як вони ведуть фізичну підготовку. Деяка статистика без врахування матчів за збірні своїх країн: Хави - сезон 2010 -11 - кількість матчів в сезоні - 50, Мессі - 53,Іньєста - 50, Дані Алвеш - 54, Жерар Піке - 51, Вілья - 52, Бускетс - 46 Якщо доплюсовати матчі за збірну будемо мати наприклад Мессі - 64, Вілья - 60, Алвеш - 60. Статистика по Динамо: Ярмоленко сезон 2010-11 - матчі - 39, Вукоевич - 41, Гусев - точних даних не знайшов - в чемпіонаті 23 плюс приблизно 10 в еврокубках - 33, відчуваете різницю навантаження на провідних гравців Барселони та Динамо...
Сховати
От і я про теж, наші гравці навряд витримають такі нагрузки, тому і грати потрібно не 13 гравцями. Зараз уже толку немає їхати до Барси, корінь проблеми лежить ще в ранніх етапах підготовки, тобто дітей заганяють до сьомого поту, а Барса тренує спочатку техніку а потім в старшому віці коли організм крепший уже дають фізу.... Також системи самої підготовки різняться, таку систему сьоміну не зламати, вона роками вже стоїть!
По Алиеву несогласен, если набирает форму то может очень хорш пас отдать. Сразу всомнился момент с матча Динамо-Зоря, последний гол, пас в разрез на Ярмолу...тогда супер получилось. По все остальным полностью согласен, разве что Богуша не продавать а в оренду, что бы не получилось как с Рыбкой( Металисту нужно какраз вратаря)
Сховати
Я би не звертав увагу на чемпіонат України, тим паче гру з такою командою як Зоря, в Європі таких в других лігах з великим таким ліхтарем не знайдеш:) Алієв може віддати хорошу передачу так може. Але коли він в умовах обмеженого простору та часу - нічого вже не може, навіть перебуваючи в хорошій формі, тим паче зараз вже рік цю форму набирає ...
Сховати
Но в ЛЕ он был один из лучших....
Нащет Силвы, какраз он и играет очень много спереди, а защита у него немного больная тема. А с Бетао вовсе наоборот, стабильно в защите, но спереди НОЛЬ!
Сховати
Можливо не вірно виклав думки, просто мало його описав, так він ходить в атаку але якісною передачею чи якісним прострілом не наділений, а ці показники важко тренувати в умовах слабкої конкуренції в чемпіонаті України, тому як на мене він не додасть а скоріше понизить свою гру в атаці.
Сховати
Ну тогда уже согласен, но ходит то он регулярно, другое дело качество.
Шановний Соломіре! Ваша робота як завжди читалась легко і цікаво. З Вашого дозволу декілька ремарок. По тим з ким варта розлучатись. Бетао я б залишив, він досить універсальний гравець з чималим досвідом і "на підхваті" було б саме то. Натомість добре б подумав чи не додати до списку наого Артемку (не Кравця). Надто за останній час він знизив до себе вимоги і якщо не візьметься за голову і не знайде мотивацію, то, як кажуть "З Богом Парасю!". Тоді другий нападаючий нам потрібен конче. Тепер по придбанням. Захисники. Грегорі Ван Дер Віль. Коротко - для нас фантастика. В розумінні - в нас його не буде. Мікеле Кампорезе. Італієць і до нас? Навіщо йому це. Краще докласти зусиль щодо Пластуна з Оболоні. Іван Обрадович. А чим він кращий Попова? Молодший хіба що. Шиме Врсалько. Було б дуже непогано бачити його в нас на правому фланзі. Врсалько + Гусєв!!! Атомна звязка!!! До речі на правий фланг захисту я б не був проти і Себастьєна Корчії з Осера. Дуже талановитий гравець. Рікардо Родрігес. Ех дорого буде. Такий собі Маграо покращеного виконання. Півзахисники. Мусса Сісоко, Казіміро - не наші клієнти. І не тільки через значну трансферну вартість (ми їхні трансфери просто не потягнем). Чесно скажу, не бачу нагальної необхідності в подібних гравцях (є Гармаш, Рибалка, Петрова можна повернути, Боровик кажуть непогано дивиться). Янн МВіла. Ну Ви і замахнулись! Один з найкращих опорників в Європі (якщо не кращий). Хіба що помріяти... Шердан Шакірі. Те ж що і по Ван Дер Вілю. Лукас. Не знаю. Краще вже Саммір (він давно в Європі, адаптація піде легше). Граніт Джака. Категорично не потрібен. В тому розумінні, що не бачу чим він кращий за тих хто є. Матео Ковачіч. Те ж що і по Лукасу. Нападники. Якщо йде Міля, то брати Алтідора. До речі не можу зрозуміти, чому влітку коли Сьомін шукав нападника такого плану на Алтідора не звернули увагу? З пари Вукушевич-Ернандес віддав би перевагу другому. А взагалі конче потрібен центральний півзахисник імені якого не знав Газзаєв. При чому не на перспективу а вчора. І це буде дуже недешево. І я навіть не знаю кого би ми могли придбати...
Сховати
Дякую Ганібал. Намагаюсь по пунктам відповісти: Бетао над-то повільний гравець, без підключень до атакувальних дій команди, в сучасному футболі для крайнього захисника не дозволена розкіш. Я розумію що він скоріше центральний захисник а ніж крайній, та недостатьня швидкість і для центрально захисника великий мінус. ----------------------------------------------------------------------------- По Мілевському, так я з вами погоджуюсь, знизив вимоги до себе, втратив мотивацію. Враховуючи потенціал цього гравця сліпо продовжую вірити, можливо марно. ---------------------------------------------------------------------- Грегорі Ван Дер Віль - дійсно схоже на фантастику, не міг не відзначити та шансів 1 з 1000. ------------------------------------------------------------------------ Мікеле Кампорезе, втратив місце в основному складі Фіорентини, команди яка досить не в стабільному положенні перебуває з фінансової сторони питання, тому тут шанси я би розцінив як високі... ---------------------------------------------------------------------------- Мусса Сісоко значно переважає Огнена Вукоевича, як в силовій підготовці, та особливо в конструктивній грі в нападі. Трансфер маркет оцінює його в 11 міліонів, не так далеко від Брауна за якого заплати 9. Він представник далеко не багатої команди Франції "Тулуза", додамо що французький ринок під прицілом у Динамо, трансфери (Бангура, Діакате, Бельгазауні, Браун) цьому підтвердження. Фінансові умови особистого контракту Динамо здатне запропонувати набагато вигідніші чим Тулуза, так що шанси є досить не погані, працювати треба. Казіміро більше з орієнтований на атаку, меньше працює на захист та воно й не дивно, бразилец, з цим хлопцем ще працювати треба та талант. -------------------------------------------------------------------------- Іван Обрадовіч, краще читаю гру від Попова, краще вибирає позицію на полі, та в атаці він більш корисний від Попова, швидкісні проходи особливо в контратаках це візитна картка Обрадовіча. ------------------------------------------------------------------------------ Шиме Врсалько цілком поділяю вашу думку, дуже реальний та сильний кандидат, щей з бажання грати в Україні, потенційно дуже класний латераль. Стосовно Себастьяна Коршіа з Осера також думав над ним, вибрав Шиме та Ван Дер Віля, у Себастьяна як для захисника низький ріст 175 сантиметрів:) Хоча звичайно талант безперечний. ------------------------------------------------------------------------------- По нападникам Алтідор один тих, хто особисто мені імпонує, такий собі танк, при цьому координований , і швидкий. З пари Єрнандес Вукушич, також перевагу надам Абелю:) ---------------------------------------------------------------------------------- Рікардо Родрігез - чому дорого? Тут до нас набагато дорожчих привозили :) ------------------------------------------------------------------------------ Ян М"Віла - до нього можна все що стосувалось Сісоко перенести, за виключення що ціна на нього кусаеться, але зауважте досі він в Рені грає, хоча так скоріше фантастика:) Сюди і Шердана Шакірі віднести можна - фантастика :) але цікавляться ним в Динамо то може не таке вже і фантастика. ------------------------------------------------------------------------------- Лукас - більше фланговий гравець на відміну від Саміра який веде гру, та потенціал цих футболістів порівнювати не варто... як на мене. Матео Ковачіч потенційно сильніший Саміра також, в даному випадку його якщо брати то зараз, через рік ціна на нього буде значно вища, якщо вже не буде кимось викупленим з грандів Європи. --------------------------------------------------------------------------------- Потрібен, Сісоко Мусса, Ян М"Віла дуже навіть підійдуть :)
Сховати
До речі як на то пішло, то можна і на Мартена з Сошо закинути вудочку!
Сховати
:) Так Марвен Мартен також яксно підсилив би Динамо, і знову не зважаючи на талант та потенціал футболіста, все ще грає в Сошо, а гравця його плану в Динамо давненько немає. Але там Арсенал Венгера зуби точить на нього вже з пів року:)
Привет Solomir. 1) Бетао считаю нужно пока оставить. Пригодится еще как! 2) Мало кого мы можем купить из предложенных. Так сложилось, что лучшие предпочитают уходить в топ-чемпионаты за меньшие суммы, а такие, которые и у нас есть, в три дорого и неособо усилят. 3) Думаю, было бы более правильно плясать в обратном направление (хотя понимаю, что деньги нужны): сначало купить парочку стоящих (хороших, сильных игроков лямов по 10, хотябы), а потом избавлятся от балласта, который пока играет. То есть: Бетао, Алиев, Юссуф, Миля, на данный момент играют и замены им нет! 4) За блог плюсую
Сховати
Привіт Zeit. Дякую. ------------------------------------------------------------- Давай спробуєм розглянути ситуацію. Воротарі тут немає жодних проблем, номер 1. Шовковський 2. Коваль. -------------------------------------------------------------- Захисники: в центрі захисту Хачеріді та Михалик, конкуренцію їм мають створювати власні вихованці Парцванія та Братков. Немає змісту тримати в колективі таку кількість центральних захисників, при умові коли вони всі здорові та мають претензію на стартовий склад, це створює нездорову конкуренцію, як на мене ще гірший варіант чим коли конкуренція відсутня. На позицію правого захисника потрібно шукати гравця, мій вибір Шима Врсалько, заманити хорвата в Динамо який сам горить бажання грати в Україні не проблема, конкурент на його місце власний вихованець. Лівий Попов аналогічний конкурент. Я не знаю команд де є рівнозначні заміни на всі позиції на полі, ротація складу відбуваеться максимум з 15-16 футболістів. Европейські команди проводять близько 60 матчів за сезон і навантаження падає саме на 15 футболістів, в нас від сили 40 матчів в сезоні, щей мінімум 15 матчів в чемпіонат з відверто слабкими суперниками де можливо більше ротувати склад, даючи молоді ігрову практику. Підсумуємо мінімум 7 захисників. -------------------------------------------------------------------------------- Півзахисники: Вукоевич та Гармаш в центральній частині поля, я би хотів бачити там і Рибалку та можливо другий кандидат на підсилення це Ян М"Вілла або Мусса Сісоко, так обидва дорогі виконавці, але вони не представляюють топ клуби, та провівши певну роботу з їхними агентами можливо залучити когось з них в Динамо, враховуючи що З/П їхні відчутно в двічі в тричі зростуть. Атакуючі півзахисники - Ярмоленко, Гусев, Дуду, Калітвінцев, та можливий третій новобранець, зупини вибір можна як на Казіміро, так і на Шакірі чи молодому Матео Ковачічу. Підсумуємо на 4-5 позицій залежності від схеми яку обере Семін 8 гравців плюс власні вихованці вище в блозі мною зазначені. -------------------------------------------------------------------------------- Нападники: Мілевський, Ідеє, молодий Хлебас та можливо четвертій гравець, зупиню свій вибір на Абелі Єрнандесі, переманити знову таки молодого уругвайця с середняка серії А не так і складно, враховуючи З/П, та можливість гри в Лізі Чемпіонів. Підсумуємо 4 виконавця. Фактично на дві позиції а можливо на одну, якщо Артем буде грати з глибини. -------------------------------------------------------------------------------- Загальний підсумок. 21 гравець в основному складі Динамо, при використанні 15 футболістів в сезоні як основних граців команди, як це роблять провідні европейські команди. ----------------------------------------------------------------------------
Сховати
Много правильно))), но имелось ввиду, что на "бумаге" выглядит все хорошо, а у нас есть тренер и руководство. 1) Преобрести стоящик игроков, а не сменить шило на мыло будет очень трудно! 2) Знаем мы как Семин наигрывает молодых (наших). Вообще замечу: поразительно, что Миля после дисквалификации (ЧУ-4-ре) тура, потерял форму. Травмирован небыл, но чувство, что они только в матчах играют, а на тренеровке не понятно чем занимаются( 3)Предположение, но выскажу)): Мне кажется, что к Семину доверие пошатнулось у нашего Игоря и судя по некоторым вью (если читать между строк) возможно хотят посмотреть, выиграем ли чемп, а потом под нового тренера уже клеить команду. Так лирическое отступение)))
Сховати
:) Якщо такими темпами буде падати довіра до Семіна зі сторони Суркіса :) Ще після Манчестера мала вона появитись, грати 60 хвилин на відбій та не втримати навіть нічию, (я пригадаю, Манчестер тоді попав в шалений графік, матчі з Динамо для нього були відповідно в Киеві 9 ! за 24 дні, в Манчестері 11 за місяць). Після Браги, вже мав бути кінцевий результат, викликаний появою не довіри. Вона (довіра), мала ще підірватись після Рубіну. Рубін напіврезервним складом двічі розібрав Динамо. Після Літекса мала окріпнути та голосно кричати :) А вже після Ізраїля мав бути другий кінцевий результат. Третій після Стамбула, та четвертій після Сток Сіті, і вже в 5 раз треба було звільняти Семіна після Маккабі в Киеві ... Та він все працює, важко уявити яка трагік -комедія має статись щоб Семіна попросили. -------------------------------------------------------------------- Саме тому в цьому матеріалі я оминув "таварища Семина". Разом з тим крім цього московського спеціаліста, є проблеми про які треба говорити.
В общем-то неплохая проделана работа...но... 1. В дудле толковых защитников НЕТ... Парцвания вроде так сяк, но выходящий на поле с жевачкой...ну не знаю...Все остальные вообще ОЧЕНЬ "зеленые". Потому можно сказать что из Алмейды нужно лепит хорошего центрбэка. Я лично считаю что за год он хорошо добавил в игре. 2. Бертолио. Факундо не виноват, что сломался и год лечился. На счет слаб в единоборствах - советую глянуть видео против молМХ, где он играл против Валяева и Шеваева, и все равно раздавал передачи... 3. Эскобара покупали как и Суареса - на перспективу, и надо сказать что в молДК в последних матчах он смотрелся очень неплохо... 4. Корреа у нас до лета. 5. По остальным наверное можно согласиться. ------------- Но можно сказать с уверенностью одно, у Суркисов все меньше денег, а от того громких приобретений не ждите... Более того, вспомнить о Браткове и Парцвании в защите, но предложить кучу легионеров в полузащиту забыв о том, что в Дубле ОЧЕНЬ хорошо смотриться Буяльский, а еще есть Калитка младший...да и Боровик неплох....Да и Рыбалку вполне можно пробовать... в нападении очень здорово смотриться Хлёбас... В общем, ИДЕЯ супер, но анализ неокончен, имхо...
Сховати
та відкриє дорогу молодим талантам до основної команди, а саме: Тимуру Парцванії, Антону Браткову, Сергію Рибалці, Віталію Буяльському, Владиславу Калітвінцеву, Евгену Макаренко, Дмитру Хлебасу, ба навіть Дуду тощо... --------------------------------------------------------------------------------------- скопійовано з блогу... --------------------------------------------------------------------------------------- Запропонував "кучу" легіонерів, так це Вибір з 15, якщо три максимум чотири з цього списку попадуть до Динамо вже буде дуже гарно ... решту можливих вакансій мають зайняти саме динамівські вихованці ...
Сховати
Я прсто к чему...увы как раз в защиту у ДК своего резерва НЕТ...увы...ни Парцвания (хотя может еще на набрал после травмы кондиции, не спорю) ни Братков сильно не впечатляют...СЕЙЧАС а потому сильно кромсать оборону - опасно... Кстати, а чем Дуду лучше Бертолио?!? Ну и главное, вам тут уже писали))) а кто будет эту новую команду наигрывать)))
Сховати
Дуду краще Бертольо хоча би швидкісними показниками, та навіть тих 8 хвилин на полі показали його потенціал набагато вищим ніж у Бертольо за півтора року. Хто буде треневати? ГМ ... хороше питання ...
ну значит так: 1. Конечно, если брать европейский топ-клуб, то перечисленные ТОбой игроки конечно же не вписываются в их состав. Но у нас тогда тогда почти никто не вписывается.. увы...СаШо, Гусев, Яромрленко... и всё навреное... Но мы, к сожалению не топ-клуб, у нас нет денег чтобы стать с этим клубом! 2. Для наших реалий из всего Твоего спска я бы убрал Бетао и Юссуфа, как минимум ребята достаточно надёжны в защите. они центральные защитники и не обязаны бороздить фланги! а то, что Бетао сейчас на фланге - необходимость, аки больше некому! 3. Силва как раз неплох в атаке, зря Ты так, а вот вернуться в защиту не всегда успевает!
Сховати
Так напевне і треба рівнятись на топ клуби ? Проблема ще в тому що всі ці гравці, або не розкрили свого потенціалу або регресували в своїй грі як Юсуф. Бетао на фланзі так склалось, в Семіна так і минуло разу складалось, навіщо його тримати ?
По первому пункту, возможно, Гармаш. Да и Вукоевич не настолько плох. Юссуф иногда чудачит, да и травматичен очень, серьезно рассчитывать на него нельзя. Что до Бетао - достаточно надежен в защите, но абсолютно бесполезен в атаке и довольно медлителен. Явно не уровень ЛЧ и прогресс невозможен - тут Соломир прав. По Сильве, да - в атаке неплох, а в обороне не только не успевает, но и "возят" его более-мене квалифицированные соперники (не в ЧУ, конечно). Я бы к списку "балласта" еще Брауна добавил. Наверное, Дуду также, хотя тут сложно судить, поскольку времени на поле он провел уж очень мало.
Сховати
Брауна рано списувати, хоча його технічна складова гри бажає кращого, не зважаючи на атлетичну статуру, силову боротьбу прогає досить часто, погано чіпляеться за мяч, все так, але ще треба придивитись до нього. Дуду не дають можливості поки проявити себе, тому також з чим гравец варто почекати.
со многим не согласен! а за старание плюс! Сейчас времени маловато, потом отвечу с чем именно не согласен!