Автор: Solomir
Зареєстрований: 20.10.2011
Останній візит: 28.06.2012
22 грудня 2011 05:13
32

Euro 2012

Існує така мить - мить, коли сила зірочок проникає в нас і дозволяє нам творити чудеса.

Пауло Коельо.

Хотілось би, щоб під час проведення Євро 2012 ця мить настала для кожного з ймовірних кандидатів до лав 23 кращий збірної України.

Кандидати в збірну України
Воротарі:

 

1. Шовковський – безперечно кращий воротар незалежної України, попадання в 23 на Євро 2012 гарантоване.
Шанси потрапити в список 23 на Євро 2012 – 1: 1.01.

Кількість матчів проведених в футбольці збірної України - 91

 

 

 

2.Дикань – здатен самостійно зберегти ворота на замку, відмінна гра на лінії воріт, неймовірна реакція, до мінусів слід віднести не впевнену гру на виходах, та бажання відбивати мяч (навіть в тих випадках, коли ситуація цього не потребує), замість того щоб ловити його.

1:  2

Матчі - 7

 

3. Рибка – недооцінений талант, та характеристики з Диканем співпадають, тільки в Андрія безперечно більше досвіду гри важких матчів, що для воротаря має не маленьку вагу. 1: 2

Матчі - 2

 

 

 

4. Пятов – до не давна основний воротар Шахтаря, та претендент на основного воротаря збірної, якщо по весні не витіснить Рибку з посту номер один в своїй команді, ризикує пропустити Євро.
1: 5

Матчі - 24

 

 

5. Каніболоцький – імпонує гра цього молодого воротаря, демострує як відмінну реакцію на лінії, так і хорошу гру на виходах (чого немає в жодного з його конкурентів). Мінус немає ігрової практики, Рамос довіряє досвідченому Лаштувці.
1: 20

Матчі - 0

 

Захисники:

1. Федецький – головна характеристика це його лідерські здібності, здатен завести та повести за собою команду, комфортно себе почуває як захисник так і атакуючий півзахисник, відмінна фізична готовність дозволяє працювати по всьому флангу, до мінусів слід віднести, не завжди встигає повернутись в захист, немає достанього досвіду протистоянь з сильними командами.
1: 1.5

Матчі - 16

 

2. Бутко – прямий конкурент Артема, більш надійний гравець щодо дій в захисті команди, гарно читає гру, проте лідерськими здібностями не наділений, не приєднуеться до атакуючих дій команди, як на мене гравець за своїм стилем старої формації, немає перспектив в сучасному футболі, де крайні захисники «латералі» зобов”язані вдало вести дії і на позиції крайніх нападників.
1: 1.5

Матчі - 6

 

3. Кобін – ще один не розкритий чи «закопаний» талант в Донецьку, володіє високою стартовою та дистанційною швидкісттю, вдало веде взаємодію в атакуючих діях колективу, мінуси відсутність ігрової практики, не бажання змінювати сутуацію, та шукати нову команду, на відміну від Федецького чи Бутка.
1: 5

Матчі - 0

 

 

4. Кулаков – спроба Рамоса награвати його правим захисником дає йому не величкі шанси, попасти в список 23 до лав збіної, до плюсів можна віднести хорошу швидкість та пас, до мінусів не відчуває себе комфортно в новій позиції, часто губить зону своєї відповідальності.
1: 10

Матчі - 2

 

 

5. Михалик – відмінно читає гру, володіє хорошим першим пасом, вміє нав”язати боротьбу нападникам, лідерські якості на високому рівні, до мінусів варто віднести не висока стартова швидкість.
1: 1.1

Матчі - 24

 

 

6. Хачеріді – потенційно кращий центральний захисник України, відмінна гра головою, висока швидкість, мінуси відомі наголошувати не будемо.
1: 5

Матчі - 7

 

 

7. Чигринський – гравець з надзвичайно високим потенціалом, володіє всіма необхідними навичками гри в захисті, проблеми Дмитра лежать виключно в психологічній площині, невдалий вояж до Барселони до цих пір важко впливає на нього.
1: 1.3

Матчі - 28

 

 

8. Ракитський – талант, з високими лідерськими здібностями, до мінусів віднесемо губить позицію на полі, не завжди встигає повернутись в захист, гра головою.
1: 2

Матчі - 14. Голи - 3

 

 

9. Кривцов – наступний талант який має всі шанси «закопатись» в Донецьку, якщо зимою не змінить ситуацію чи то не вийде на перші ролі в клубі, чи то не змінить команду, ризикує так і залишитись талантом на молодіжному рівні.
1: 5

Матчі - 1

 

 

10. Кучер – важко найти ігрові характеристики за якими він би не поступався вище описаним кандидатам, та якимось дивом запрошуеться О. Блохіним до лав збірної.
1: 7

Матчі - 28. Голи - 1

 

 

11. Селін – гравець який за останній рік напевне найбільше прогресував серед всіх українських захисників, фактично забронював собі лівий фланг захисту збірної України, що правда конкурентів в нього обмаль.
1: 1.1

Матчі - 4. Голи - 1

 

 

12. Шевчук – швидкісний гравець, здатен перебігати кого завгодно, та сам з цією швидкісттю не справляється часто-густо замість флангової передачі мяч летить на трибуну за воротами.
1: 5

Матчі - 20

 

 

Півзахисники:

1. Тимощук – единий гравець в Україні з топ 5 чемпіонатів Європи, безперечний лідер та взірець поведінки на полі, до мінусів віднесем слабку гру в атакувальних побудовах команди.
1: 1.01

Матчі - 113. Голи - 4

 

 

2. Гармаш – гравець з неймовірним потенціалом, добре грає як  на атаку так і на захист команди, робить великий об”єм робити на полі, не боїться брати гру на себе, не має достатьного досвіду гри з сильним суперниками.
1: 1.5

Матчі - 3

 

 

3. Едмар – український бразилець, працелюбний гравець, вдало підключаеться в атаку, до мінусів не достатьно чіпкий як для опрного півзахисника, не добре себе почуває в силовій боротьбі.
1: 7

Матчі - 1

 

 

4. Ротань – важко знайти позицію на якій Руслан не зможе зіграти, і в центрі захисту і на фланзі захисту, конструктивний гравець, разом з тим може не війти в гру та загубитись на полі.
1: 2

Матчі - 56. Голи - 6

 

 

5. Кравченко – хоча О. Блохін і не бачить його в побудовах збірної країни, все таки, можливо саме такого гравця не вистачає Україні, робить великий об”єм робити, вдало виконує стандартні положення, хороший дальній удар, мінуси, випадає з командних дій колективу, не достатьно добре почуває себе в силові боротьбі.
1: 20

Матчі - 9. Голи - 1

 

6. Худоб”як – останнім часом знизив свої показники, тяготіє до комбінаційних дій, вдало зміщується на фланги атаки, хороший проникаючий пас, важко себе почуває в умовах обмежеого простору та часу і також слабкий в силовій боротьбі.
1: 20

Матчі - 6

 

 

7. Назаренко – майстер стандартних положень, досвідчений гравець здатний повести за собою молодих партнерів, не висока швидкість, не достатьня фізична готовність провести в високому темпі 90 хвилин.
1: 2

Матчі - 47. Голи - 12

 

 

8. Калиниченко – ще один майстер стандартних положень, та на відміну від Сергія його дії більше зміщені на край атаки, де необхідно володіти високими швидкісними показникми, чим Максим не відзначався і в молоді роки.
1: 7

Матчі - 47. Голи - 7

 

 

9. Безус – ще один гравець якого підготував тренерський геній Миколи Павлова, не боїться брати гру на себе, здатен обігрувати один в один опонентів, володіє хорошим пасом та ударом, над-то малий досвід гри на високму рівні.
1: 10

Матчі - 1

 

 

10. Коноплянка – як на мене найталановитіший гравець України, надзвичайна висока швидкість як пересування так і роботи з м”ячем, без проблем обігрує один в один суперників, сильний та непередбачуваний удар, один з небагатьох гравців якого я залишу без мінусів.
1: 1.02

Матчі - 15. Голи - 4

 

 

11. Ярмоленко – хто може посперечатись з Євгеном так це Андрій. Відмінна робота з м”ячем, висока швидкість та працездатність, вдала взаємодія з Коноплянкою по матчам за збірну Україну, варіативні гравці, безпроблем здатні зіграти як на обох флангах нападу так і в центральній частині поля.
1: 1.02

Матчі - 17. Голи - 6

 

 

12. Гусев – один з самих надійних гравців команди, нижче певного рівня не опускається, при необхідності може закрити весь правий фланг, до мінусів віднесемо дещо гіршу роботу з м”ячем ніж у двох попередніх кандидатів до збірної.
1: 1.01

Матчі - 68. Голи - 8

 

 

13. Алієв – гравець на якого покладались великі надії, часом він їх виправдовував, часом ні, особливої уваги заслуговує його гра в московському Локомотиві та молодіжній збірній України, гарматний удар з непередбачуваною траекторією польоту м”яча, хороший загострюючий пас, разом з тим не допрацьовує на полі, в силову боротьбу не вступає, часто губить м”яч в простих ситуаціях.
1: 3

Матчі - 24. Голи - 6

 

14. Олійник – креативний гравець, вдало комбінує з партнерами на полі, часто перетримує м”яч, перетягує гру на себе, може просто випасти гри, тай так що не знайдеш.
1: 10

Матчі - 9

 

 

Нападаючі:

1. Шевченко – володар Золотого М”яча, решта заслуг цього футболіста лежать в площині історичних спогадів, разом з тим,  можливо саме це ім”я, з яким пов”язують футбол в Україні закордоном.
1: 2

Матчі - 105. Голи - 46

 

 

2. Воронін – безперечний лідер Динамо М. як за ігровими характеристиками так і лідер в роздягальні, дуже комфортно себе відчуває в позиційних атаках, чудовий останній пас, поставлений удар з двох ніг, добре веде силову боротьбу, до мінусів можна віднести лише те, що в збірній України не проявляє всі свої можливості.
1: 1.3

Матчі - 69. Голи - 7

 

3. Мілевський – безперечний талант, який втратив мотивацію. Саме ці місяці до Євро мають повернути натхнення до Артема, заставити його працювати над собою, та довести всім скептикам хто номер 10 в Україні.
1: 1.1

Матчі - 42. Голи - 7

 

 

4. Девіч – гаряча сербська кров з українським громадянством, технічний швидкий нападник, з задоволенням йде в обіграш захисника, тяготіє до комбінаційної гри, слабка гра головою, та ведення силової боротьби.
1: 1.2

Матчі - 17. Голи - 2

 

 

5. Селезнев – також виклакається О. Блохіним до лав збірної, хоча я не бачу перспектив цього нападника в збірній України.
1: 15

Матчі - 26. Голи - 5

 

 

 

Тренер:


Олег Блохін – особисто я не є прихильником тренерського таланту Блохіна, та можливо саме такий тренер мотиватор, при бажанні можна замінити на тренер диктатор, потрібен сьогоднішній збірній України, маючи розсип талантів практично в кожній ланці команди, зуміти згуртувати їх та працювати на загальний результат, тренер який своїм авторитетом знівелює можливі «табори» в збірній з представників різних клубів та своєю вірою вселить надію як в футболістів так і вболівальників України.

 

 

Іноді трапляються незрозумілі дива - але виключно з тими, хто вірить, що чудеса бувають.

Пауло Коельо.
 

Хачеріді – потенційно кращий центральний захисник України, відмінна гра головою, висока швидкість, мінуси відомі наголошувати не будемо === не прибавить не отнять! Мой оптимальный состав основы сборной на Евро: Ворота - Шовковский Крайние защитники - Бутко, Селин Центральные защитники - Михалик, Хачериди Крайки - Гусев, Ярмоленко Полузащита - Гармаш, Тимощук Нападение - Девич, Милевсикий (Шева) === и замечу - ни одного крота в основе!
динамовские фото не отображаются
Сховати
Не в мене не відображалось тільки фото Шовковського, саме тому я його замінив, решта диманівцвів є. Якщо ще в когось не видно, перероблю.
Сховати
Утром все отображалось. Сейчас все динамовские не отображаются
хотелось бы увидеть в рамке СаШо...
Плюс, много работы проделал! Не соглашусь: 1) "Михалик – .... володіє хорошим першим пасом" вот с первым пасом, как-то не особо сложилось (по моему мнению) 2) У Коноплянки есть один большой минус - часто передерживает мяч! 3) Не согласен, что Гусев хуже работает с мячом чем Ярмола, выпендривается просто меньше)
Сховати
Гусев, краще змінює напрям руху на швидкості, та разом з тим часто відпускає далеко від себе м"яч, при швидкісному дриблінгу. Тому робота з м"ячем в нього все таки на гіршому рівні.