Автор: Міша
Зареєстрований: 11.07.2009
Останній візит: 19.07.2018
9 грудня 2011 14:10
4

Що далі??

Ось уже закінчується перша половина сезону, а у нас як завжди більше запитань аніж відповідей. Мені це дивно визнавати але з року в рік гра динамо нагадує важко хворого пацієнта, який все ближче до смерті((. Є три плюса- це лідерство в ЧУ , яке ще потрібно втримати, характер самих гравців, і звичайно фізична підготовленість, як не як команда відмотала більшу половину "від а до я".

Тепер про мінуси, Іх дуже багато починаючи від селекції закінчуючи самою грою, установки на яку дає  Сьомін. Все почалось із того що Сьомін  ставив новобранців команди Аруну і Ідейє у основний склад команди. тоді я задав собі питання: 

1)Невже куплені гравці настільки вищі класом що іхнє місце у старті непідлягає сумніву? 

2)Як можна напротязі 1-2 тижнів награти команду з двома новими гравцями?

3)Невже у команди немає ніякої схеми гри, чи тактичних напрацювань які ще потрібно булоб вивчити новобранцям? 

Як виявилось у кінці сезону, схеми гри і якихось тактичних напрацювань у команди немає, у команди є гра від оборони у короткий пас, от і вся схема)). Коли приходилось грати першим номером команда просто незнала що їй робити і куда "подітись". 

У Сьоміна як у тренера для ЛЧ я не вірив, був упевнений що це тренер для плей-офф ЛЄ, виявляється я дуже помилився, він невзмозі вивести команду з середньої важкості групи. 

Тепер про селекцію)). Знову, знову набрали всякого роду хламу чорт-зна-де.  Хтось круто знущається з Суркіса цими трансферами: Бертольо, Дуду, Ескобар,Андре,Гілерме,Аруна,Маграо. Якщо підрахувати виходить поза 40 млн. дол. а толку "як з козла молока", може краще купити Коноплянку за 30 млн. всетаки молодий технічний українець, доказавший свій рівень уже не в першому сезоні, для якого непотрібна окліматизація, знання мови,основний  гравець збірної, думаю він всетаки коштує цих грошей.

Що далі? 

Дежавю) Единственная новая мысль (и та новая только по причине, что ее все отбросили) покупка Коноплянки. Об остальном уже писали десятки раз и примерно в том же духе и теми же предложениями. Ну, ладно, спасибо за старание. Вопрос в одном: счего Вы взяли, что Коноплянка сттоит 30 млн и что его нам кто-то вообще продаст?
Сховати
а главное, зачем он нам нужен!!!
Сховати
Ну, если чесно, я бы хотел его у нас видеть. Уж очень мне хочется увидеть Ярмолу, вместо Идейе, в центре нападения)))
Сховати
А я навпроти хотів би бачити Дніпро, на рівні з Динамо та Шахтарем і Металістом, конкурентною командою, яка би і на европейській арені виходила в весняну стадію еврокубків, як було за часів Кучеревського ( тільки в Україні в ті часи, арбітри не дали Дніпру можливості конкурувати з лідерами). Так і зараз, як Коломойський говорить арбітри не дають Дніпру боротись з лідерами, але і рівень гри поки не той (коротко). І не тільки Дніпро, алей Карпати та Таврію, щоб у президента Ворскли (міліардера) пробудилось бажання до футболу, і президента Металурга Д. одного з найбагатших людей України таке бажання було. Тоді ми би з вами говорили про прогрес українського футболу, і вихід на нові висоти, як Динамо так і збірної України.