Автор: ukrTIM
Зареєстрований: 16.07.2011
Останній візит: 03.06.2012
4 грудня 2011 15:10
7

Іщенко - просто дАнецкІй !

 Дивився тільки що матч Іллічівць - Дніпро,у мене немає слів що коментатори,що судя - це жах.Я не фан Дніпра але на це все неможливо дивитися ,один і той самий суддя кожної неділі судить матчі за участю донецьких,і тупо засуджує їхніх сеперників.Скільки можна це терпіти,що робить коліна. 

   

                              

 

А как судья сейчас харей вытягивает??)) Уже 2х удалил у Волыни. "Суркис все купил!" ХА-ХА-ХА
За чутками "замовне судівство", в чемпіонаті України, коштує від 50 - 100 тисяч даларів, звичайно я не можу, ніяк підтвердити, цю інформацію, але якщо ми будемо відштовхуватись від цієї цифри, то очевидно один матч, перекриває близько двох сезонів, для арбітра, тому відсторонення на 5 матчів :-), тоді як в Іщенка вже цього сезону, було 4 відверто замовних гри. І не тільки в нього, який Коліна, яб би, він не падав на коліна:-) тут допоможе?
Якщо я не помиляюсь,іщенко не був покараний за свої помилки(коли він судив матчі за участі шахти),так буде і цього разу(хоча його слідувало давно відправити у першу лігу).
Сховати
За які заслуги Іщенко, пора в першу лігу ? Чи там немає команд ? В нас і так всі арбітри продажні, але те що робить, і робить відверто наскільки Іщенко:-), в ніякі ворота не лізе, (лізе в ворота суперників данецкіх каманд), і не варто думати що Коліна цього не бачить, бачить проте в корумпованій системі українського арбітражу, зробити майже нічого не можливо. Варіанти виходу які: дискваліфікувати всіх арбітрів в Україні, і запрошувати, на всі матчі, арбітрів з Европи (враховуючи ті фінансові умови, на яких працюють наші арбітри, арбітри з Чехії, Польші з задоволенням будуть обслуговувати матчі, чемпіонату України). Варіант другий: дискваліфікувати показово трьох - чотирьох арбітрів, або і більше, але тоді така буча, з данецка полізе, і очевидно вже, що Коліна не взмозі, керувати цим процесом, як будь хто інший з іноземців, яких можна запросити на його посаду. Так що, які ще варіанти ? А тим часов, Коліна як куратор (не пам"ятаю, як вірно називаеться його посада) арбітрів щей в Европі, обговорюють цю проблему на конгресах европейських арбітрів, і створюють "дуже позитивний" фон українського футболу, це приведе до певного роздратування европейських арбітрів і ми це відчуємо, як на матчах збірної України, так і на матчах наших клубів в Европі, додайте в цю "кашу" постійні, безпідставні нападки "цигана" на арбітрів як в Україні, так і в Европі і до нас в европейських арбітрів буде просто відраза.
Сховати
А за які заслуги був відсторонений Сергій Березка?Я не кажу,що іщенка потрібно довічно відправити до першої ліги.Можна просто демонстративно відсторонити на декілька матчів.
Сховати
Те що робить Іщенко, в інших країнах караеться ДОВІЧНОЮ дискваліфікацією, без права займати будь які посади в футболі, і коли писав про дискваліфікації, мав на увазі саме ДОВІЧНІ дискваліфікації, відсторення на декілька матчів, це курам на сміх:-). .. що це дасть ?
Сховати
Вибачаюсь,спочатку не зрозумів))).А на рахунок довічної дискваліфікації,це приблизно так"contra spem spero",хоча я двома руками за.