Автор: Вадим
Зареєстрований: 18.08.2008
Останній візит: 16.02.2024
Болею за "Динамо" с 1968 года! И это несмотря на то, что тогда ещё в трусы писал(образно;) А стадион посетил в первую же дебютную игру Блохина - 1971 г!
2 грудня 2011 12:06
26

Послесловие.

"Динамо" Киев: 1. Александр Шовковский  2. Данило Силва  3. Бетао  34. Евгений Хачериди   37. Айила Юссуф  5. Огнен Вукоевич  - защита;  8. Александр Алиев  20. Олег Гусев  7. Андрей Шевченко 9. Андрей Ярмоленко  11. Браун Идейе - атака
 

Ещё перед матчем, когда увидел стартовый состав, спросил себя: а как они(ОН) собираются(ется) выиграть у Стока, имея сих футболистов в линии атаки?  Вопросов не было только в отношении Гусева и Ярмоленко. И то, как потом показала игра, они сыграли ниже своих возможностей((  

Остальные же... ну, что с них взять?(( 

1 Алиев - хоть недавно и выдал пару неплохих матчей, но он никак не годится на роль плеймейкера. Да и свой фирменный удар забыл где-то под шкафчиком в раздевалке Локомотива.

2. Шава - ну, тут и писать ничего не буду...)))

3 Идейе - не знаю, куда смотрели селекционеры и что увидел в нём Сёмин, но это не форвард уровня "Динамо"! Вчера он это в очередной раз наглядно продемонстрировал, тупо отбегав два тайма.  Хотя... о каком уровне и какого "Динамо" я, вообще, говорю...?((   Возможно, как раз для уровня ЭТОГО "Динамо" и подходят такие футболисты, как: Идейе, Шевченко, Алмейда, Алиев.... продолжать можно долго;)  

О тренере и президенте уже столько сказано, что повторятся нет смысла(( Это, по-моему, самые больные места в структуре клуба... 

 Ой, ребята, если честно, то уже таааак всё достало, что и говорить об этом больше не хочется - всё равно всё без толку! 

 Пора уже переходить от слов к делу! 

 Ультрас, вам и флаг в руки!!!  Я бы с вами тоже пошёл на баррикады,  только у меня уже,  к сожалению, порой "То лапы ломит, то хвост отваливается"(с) ;)))

Вчера было много эмоций, долго не мог уснуть... Честно, понравился первый тайм. Пусть тренер выбрал такую тактику. Она сработала . Три, четыре хороших контры, забили, чудесно.Но второй тайм... Особенно убила замена.Да Шеву нужно было менять, но выпусти же Кравца...Я из Харькова, целый день на работе подкалывали из-за трусливой тактики. Сток чи ни гранд футбола... Считаю,что виноват тренер. Если он не выиграет чемпионат должен уйти по собственному желанию.
Почну з нового рядка Стас. Порто я і наводив як приклад вдалих трансферних дій, купують за 3 - 5 міліона - продають за 15 - 20, щодо власних вихованців, то як це не дивно але тут приклад треба Динамо, брати з Динамо :-), Шевченко, Ребров, Лужний, Каладзе, а треба було свого часу продавати: Белькевича, Гусіна, далі дуже вигідний трансфер Еременка, купили за 3, продали за 15, так він ще би міг допомогти Динамо, але такі гроші за нього вже ніколи б не дали, Аліев в Локомотив ще один вдалих хід, повернення Алієва це виключно вимога тренера, Семіна, і що цікаво він не несе ніякої фінансової відповідальності :-) свого часу треба було продавати Мілевського, кого купили меньше за 5 ? Ви питаете, відповідаю Еременка, Попова це хороший фланговий захисник, з хорошою швидкісттю, та ударом, переконаний при тренері сильному, Попов розкрився би ще сильніше, а от кого ми купили більше чим за 5 міліонів, всі не заграли! Засилля легіонерів в Динамо, так чи інакше позначаеться на власних вихованцях, і тим не меньше, ми постійно маемо нові таланти, саме в Динамо, тільки треба навчитись ними користатись, цей же Зозуля, Кравець чи навіть Лисенко, варто було їх раніше продавати чи пробувати награвати в Динамо, пересиділи і ось результат, тепер маемо Гармаш, Рибалка, Калітвінцев - саме засилля, неякісних щей до того, легіонерів позначаеться на них, варто призадуматись ? Або продавати як молодих та перспективних, або награвати в складі, цей же Парцванія вже давно пересидів в Динамо і знову через неякісних легіонерів, з воротарями навіть прикладів не варто наводити, жодного не вдалось продати за хороші гроші, а які таланти Худжамов, Рибка - попалиб вони в руки хороших менеджерів, пішлиб з молотка за 3-5 міліонів як молоді ще і талановиті років 6 і 3 роки назад відповідно. Тренер Семін не здатен працювати в цьому сенсі з молодими гравцями, тай перепрошую але він вже давно "відпрацьований" матеріал, чи є зараз вільні тренери які би могли з Динамо вийти на новий якісний рівень ? Як на мене є і не один, Михайличенко ближче за всіх сидить і при ньому до речі, такої бездарної гри не було і близько, є і інші та вже іншим разом якось напишу, ближче до відставки Семіна а вона відставка не за горами. МАЮ НАДІЮ.
Сховати
Так от Ви мені скажіть,що можна виграти купуючи флангових захісників на кшталт Попова чи Даніло? От Зеніт купив Крішито.Да,задорого.Так я бачу за що він власне сплатив стільки грошей! Алієв...А Ви пробачте незабули про ліміт на легіонерів чи як?Ось тому й Алиєв у нас.А ще й тому що Суркіс нездатен купувати гравця класом вище аніж Алієв.Тому так і діє Сьомін.
Сховати
Перепрошую Стас, але якщо Алієв гравець за 7 чи 8 міліонів, придбаний через ліміт на легіонерів:-) що тут ще скажеш. Це при наяності в команді мінімум 6 українців в стартовий склад: Шовковський, Хачеріді, Михалик, Гармаш, Ярмоленко, Гусев, Мілевський, і сьомий Шевченко, а є молоді Рибалка та Калітвінцев, і Кравець ще як би в Динамо, ліміт лише чотирьох українців на полі вимагає, вірніші не більше 7 легіонерів. Чи можна виграти з Поповим та Сільвою ? Виграти що Лігу Чемпіонів ? Чи Лігу Европи ? Важко сказати наскільки здатен прогресувати цей же Попов чи Даніло, при наявності тренера = сильного тренера, який буде відповідати сучасним вимогам европейського футболу, йти в ногу з розвитком футболу, а можливо і випереджати цей самий розвиток, одне скажу точно, вигравати в Маккабі, Бешикташа та Стока з цими захисниками, не тільки можна, алей треба! Жодна з цих команд немає в наявності гравців більш високої якості, на фланзі, і загалом в своему складі.
Сховати
Solomir,уся справа що нинішній Шева для ДК ниньошного непотрібен аж ніяк.Це моя особиста думка.Саша Алієв добрий гравець проти Александрій чи Оболонь.Бо проти нього просто не грають так як слід.Якщо проти ДК грають команди які досить щільно грают зі своїми суперниками, то Сашко Алієв у такій грі це місце порожнє.А от у Калітвінцева та Гармаша є шанс.Бо з них на відмінуу від Алієва можна ще зліпити досить пристойного гравця міжнародного рівня.
Сховати
Цільком з вами згоден, з визначенням Шевченко для Динамо та Алієва в умовах обмеженого простору та часу на полі, саме тому я і написав що повернення Алієва, це ще один провальний вибір Семіна, а повернення Шевченка це провал Суркіса, і не тільки фінансовий, Шевченко щей вносить дисбаланс в заробітних платах, що безперечно має свій вплив як на Мілевського чи Ярмоленка а поведінка Андрія, його гра у гольф, постійні візити до Німеччини (читай до Лондона), щей вносить дисбаланс в мікроклімат колективу, що важко виміряти, але безумовно має свою вагу. Але це все аж ніяк не відміняє факту по Семіну, він "відпрацьований" матеріал для сучасного футболу, тренер не сповідує сучасних принципів ведення гри, і постійні помилки його вже набрибли, які повторюються з матчу в матч, перерахуємо, Ман Сіті - в Манчестері, Брага при грі в більшості, Рубін - двічі, Літекс -двічі, виїзди до Ізраїля, Туреччини та Англії, і разом вже 9 ! матчів, і після кожного з них можна було сміло відправляти Семіна до дому, а Суркіс все чекає і чекає і чекає ...
Знаете, по поводу Шевы, просто надо воспринимать его как ШЕВУ, а воспринимать его как обычного игрока, но и статус у него должен быть как и у всех... Идее, игрок в принципе хороший, его главный минус, это отсутствие приема дальних (сильных) передач, он тут может поспорить с Дубом, кто больше дерево (а так он хороший игрок с классным ударом), Алиев, вчера был лучшим в составе ДК в месте с Хачиком. Надеюсь Саня наберет форму. Семин... не люблю я его как Динмовского тренера, правда я был очень рад приходу Газзаева, а при нем ДК было еще хуже, чем при Семине:(
Сховати
Браун хорошийигрок когда ему дают пространство.Саша Алиев тоже самое.
Вадим,по Шеве можна сколько хочешь писать.А толку?Я вот вчера просто уже смеялся от того как Шева пробегает по флангу,затем при всём что есть у него свободная зона,он останавливается и отдаёт пас назад!!!!Вот как это коментаровать? При всех траблах к сегодняшнему Сёмину это не Палыч его так учит! Написал народ, что выпали Гусев и Ярмоленко.Так и есть.На атаку практически неиграли они.И более того каждый из них создал по крупному моменту у наших ворот. Идейе...Нехотел Сёмин этого форварда.Да ты и сам это знаешь.Его хотел Суркис потому что он не был дорогим вот и всё.А потом мнением тренера якобы прикрылся,невпервой. Сёмин сделал вчера одну ошибку с заменой.То что Шеву заменил правильно,но на кого заменил...Вот это моя притензия к лично Сёмину.А в остальном,какие игроки,так тренер и тактику выстраивает.Много нужно менять людей в ДК и не только игроков.Наверное и тренеров.И не только Сёмина!!!Главная же наша проблема не в тренере.И это нужно очень чётко понимать.
Сховати
Стас читаю вас і волосся дибки встає:-), ну подумав, якщоб Динамо грало з Манчестер Юнайтед, чи Ліверпулем, чи Челсі, можна булоб і погодитись. Та перепрошую суперником був Сток Сіті = Сток Сіті, і рівень виконавців в Динамо значно переважає рівень виконавців в Стока, Який щей не всіх основних гравців застосував на полі, і тут ви з вашим коментарем, немає навіть що вам сказати, така гра була і з Літексом там бюджет клубу 5 міліонів лише, і з Маккабі ще один відвертий лузер за европейськими мірками, і в Стамбулі і так далі ... чи ви хотіли сказати що ці команди Літекс, Маккабі можуть собі дозволити трансфер за 5 міліонів, чи 8 міліонів ? І це не тренер ? :-)
Сховати
Solomir,друже,на своєму полі Сток "невідпускав" тих команд які ти щойно перечислив.Це насамперед поперше...По друге,можна та й потрібно критикувати тренера нинішньго.Я тільки за це.Але й потрібно визнати що нині в ДК багато вже відверто футбольного "сміття".Тому й тактика така цікава в нинішньго тренера.Тактика рівно під нинішніх гравців. Звісно винуватий в цьму тільки тренер... Мені вчора сподовалася фраза після матчу Леоненка: "У нинішньго ДК немаю классу!" Ось під цим я підпишуся.
Сховати
Стас, Сток грав не основним складом, яким він не дуже відпускав лідерів АПЛ, далі це було на початку сезону, сьогоднішній Сток має в активі чи пасиві 4 поразки поспіль, і одна перемога над Блекберном, рівень виконавців в Стока нижчий, ніж рівень виконавців в Динамо, хочаб враховувати трансферну вартість, далі а такаж гра була в Маккабі і ще гірша в Стамбулі!!! Не розумію я чогось напевне, Динамо так само грало і проти Оболоні!!! Навіть Сток не дозволить собі купувати за 8 ! міліонів евро Брауна, який для вас поганий гравець, не знаю кого треба купувати в Динамо і за які гроші ? Як на мене і так забагато витрачає Суркіс на трансфери, погано працює селекція - погоджусь, але рівень суперників по цій групі був нижчим ніж до прикладу в Металіста а результат ? Рівень витрат Динамо на трансфери в тричі більший за останне літо а ніж у всіх його суперників по групі, і це нам мало гравців в Динамо ? Мало грошей на трансфери? Кого і за скільки має купувати Суркіс ?
Сховати
Solomir,президент клубу повиннен купувати тих гравців яких хоче бачити в ДК головний тренер.І крапка.Якщо неподобається призвище Сьміна,то уточнюю,головний тренер якого президент клубу узяв,чи візьме на роботу.От саме так,а не Дуду,Ескобарів,та інших "видатних" гравців,яких головний тренер непросив сюди везти.У мене тоді виникає питання а на віщо їх сюда привезли? Про Брауна...головний тренер хотів узяти до нас Кардосо...Потім йому було сказано що це дуже дорого і потібен інший варіант.І Сьомін захотів узяти зірку Бундессліги Сіссе...Врешті решт йому,головному тренеру,привезли те що він брати нехотів.Про другого форварда до речі Сьомін говорить і зараз.І де він? І хіба в нас проблема тільки з форвардами?Якщо на поле випускають нінковича,то починаєш розуміти що не тільки з форвардами...І таких питаннь дуже вже багато.Вони, до речі, були що й далеко до першого приходу Сьоміна в ДК... Що до другого складу Стока,то вони тільки Крауча на поле невипустили,а так в них грали практично усі найсильніші на цей час.
Сховати
Стас я вас прекрасно розумію, і погоджуюсь що комплектація команди Динамо не на належному рівні для Ліги Чемпонів! В даному контексті ЦЕ ПІДМІНА ФАКТІВ, рівень опонентів Динамо ще нижчий в ЛЕ ніж саме Динамо, в Маккабі таких проблем якщо проектувати Макабі на ЛЧ в 100 разів більший! Саме тому Динамо малоб бути першим в цій групі, але я дещо ще скажу, Кардосо :-) за 20 міліонів хотів Семін і Сіссе за 15 !!! це контракти в них малиб бути не меньше 5 міліонів в рік :-) перепрошую з таким успіхом Семін може хотіти Мессі і Роналду одночасно, це команда має назву Динамо а не Барселона чи Реал і тут не Абрамович чи арабський шейх чи газпром спонсор! Ця команда Динамо завжди славилась власними вихованцями! нінкович поганий А чому Семін не працює з Рибалкою, Калітвінцевим ? Він навіть шансу їм не дає, це тренер не для Динамо і ніколи таким не був! Це відверто посередній тренер який хоче гравців за 20 міліонів, дуже смішно чи не правда ?
Сховати
Solomir,Калитвинцев молодший уже б грав у Сьоміна аби не травма...Кардосо та Сіссе не щось захмарне!І не потрібно сюди плести Барсу та Реали.Ці гравці здатні давати результат навіть за такої гри яку ми вчора дивилися.За рахунок свого классу насамперед. Великі клуби незавжди покузують цукеркову гру,але вони практично завжди виграють. Чому Сьмін непрацює з своїми?Що значить непрацює?Я скажу що продали Єрьоменко,і поставили на цю позицію Гармаша.Бо в Дениса була та й залишається добра перспектива.У нинішнього головного тренера він твердий гравець основи. не тому що українець, а тому що вже досить сильний гравець.Щось штучно робити недалеко добре.Грати повинні ті хто сильніше.Недивлячись у паспорт гравця.
Сховати
Це не просто затьмарне, це супер затьмарне, Кардоссо від сили коштує 10 це максимум при любих обставинах, і заплатити за нього 20 ? Треба бути шейхом арабським і Сіссе в цюж шуфлядку, ці гравці і близько стільки не вартують, ми маємо ще один приклад, Траоре з Кубани за нього також попросять 20 міліонів і що купувати ? Коли він коштує максиму 5 ?
Сховати
Семін на цю позицію поставив Аруну :-) і коли Аруна там "налажав" 10 разів, тоді під тиском напевне керівництва, Семін почав ставити Гармаша!
Сховати
Гармаш сам виборов цю боротьбу за місце в основі.І ніхто не на кого не давив.І це правда.
Ні,некоштує Траоре 20.Потрібно просто порівнювати де забивали скільки забивали і насамперед як дового та стабільно забивають голи гравці.А за Траоре 10 самий раз буде.Вони самі в Кубань його за 5 узяли.
Сховати
Не коштує Траоре 10 міліонів, це враховуючи реалії російського ринку він і 15 коштує, а трансфер маркет оцінює його в 5 міліонів, і більше за нього не варто давати, взагалі треба тверезо оцінювати де ми знаходимось а ми в з вами в Україні, тому і вартість максимальна за купівлю гравця повинна бути не більше 5 міліонів а можливо і це забагато, наші команди будуть успішні тільки тоді, коли навчаться заробляти на футболі, виховувати своїх зірок і продавати, якщо купувати до дешево щоб була можливість перепродати в тричі дорожче, як це робить наприклад Порто. А купувати за 10 міліонів гравців які ще не заграють тут як Андре та інші це утопія, тим паче Кардоссо чи Сіссе за 20 і 15 відповідно.
Сховати
От мені цікаво якого сильного гравця ми змогли купити за 5 лямів? Про Порту,так у них жеж свої практично не грають.Купують у Бразилії,Парагваї,Уругваї...Іще.таких клубів як Порту одиниці.Ба більше.Такий клуб один...
Так склалось що я бачив цільком перший тайм матчу, та останніх 25 хвилин другого тайму, зазначу що Динамо в першому таймі після перших 10 хвилин, де був суцільний хаос з обох сторін, зуміло нав"язати свою волю супернику, і закономірно відкрити рахунок, та те що сталось після перерви, це вже цільковито тренерський провал, а заміна Шевченка на Алмейду в ніякі ворота не залазить, (такі помилки навіть на дитячому рівні, дитячі тренери не допускають), по Ідеє так йому не вдавалось особливо в другому таймі, чіплятись за мяч, так це форвард іншого напряму, на таких гравців потрібно грати, їх потрібно шукати на полі, а тренерські рішення після перерви цільком "вирізали" його з гри, те що Шевченко грає в Динамо останніх пів сезона виключно " по блату" також очевидно, і Семін як людина керована з гори і боягузлива ставить його, ще один прорахунок його, та цікаво інше коли Динамо провело такий же матч з Оболонцями, та виграло завдяки арбітрам, (два чистих виходи один в один), тут співали оди Динамо і середній рівень оцінок на головній був у всіх вище 6.0, крім гравця який "по блату" в Динамо, питання так чого чекали ? Ще весною було очевидно, що друге пришеття Семіна це велика помилка, і поки не піде цей горе тренер, сподіватись немає на що! І не тільки тренер а щей футболіст який грає "по блату" також мав би давно піти, та їх обох дещо об"єднує, обидва добровільно не підуть.
скажу по поводу Иедей, в последних матчах все больше появляется игнора сто стороны, Алиева, Шевы, Гусева, Ярмоленка - это напоминает ситуацию с Бангурой и это печально.
Сховати
Игнор не на пустом месте появился. Он же порет все передачи и теряет мяч. А самым удачным его действием в матче был сбитый боковой лайнсмен ;-) Хоть тут нашел с кем может на равных побороться :-))
Бангуру игнорили, потому что сильно мячик лбил, бежал обыгрывал и сам бил. Доигрался. А Брауна игнорят уже по другой причине. Когда ты точно знаешь, что если отдашь ему мячик, то будет потеря, ты отдашь? Это ж еще с детского футбола так, - кто мяч часто теряет, тот мяч не получает. Потому и вариантов особых не было. Больного Милю надо было ставить...
Вадиме, вітаю. Трохи в захист Брауна. Коли він йшов у Динамо, всі знали, що він форвард залежний. Учора ти побачив хоч один проникний пас на нього? Накиди від Алієва при захисниках-качках під два метри? Про Алієва ти сам сказав. Учора під кінець гри добре про Брауна сказав коментатор: б*єть відірваний від всіх. В певний момент учора потрібний був на полі Міля. Але тут ми повертаємось до тренера.