Автор: Socolik
Зареєстрований: 25.01.2009
Останній візит: 13.04.2015
10 листопада 2011 00:17
10

Все решено?=)

МЕДІА ЦЕНТР НСК Олимпийский

 

 Контакти

Прес-аташе - Олександра Гриценок

Тел.: +38 067 323 42 04

Е-mail: [email protected]

 

Акредитація на матчі

Акредитацію та видачу акредитаційний бейджів на футбольні матчі Національної збірної проводить Федерація футболу України. Про початок процесу акредитації прес-служба Федерації футболу України повідомляє через офіційний сайт: http://www.ffu.org.ua

Акредитацію та видачу акредитаційний бейджів на футбольні матчі ФК «Динамо» проводить прес-служба ФК «Динамо». Про початок процесу акредитації прес-служба ФК «Динамо» повідомляє через офіційний сайту клубу: http://fcdynamo.kiev.ua/

Акредитація дозволяє представнику ЗМІ пересуватися по медіазонам стадіону, бути присутнім на післяматчевих прес-конференціях, здійснювати фото-і відеозйомку, а також відвідувати відкриті тренування команди «Динамо».

Робота ЗМІ на НСК «Олімпійський» під час футбольних матчів починається за дві години до гри. У ложі ЗМІ журналісти можуть вибирати будь-які вільні місця. Ключ доступу до високошвидкісного Wi-Fi-Інтернету повідомляється безпосередньо в день матчу.

Для роботи під час футбольних матчів фотографам і відеооператорам в обов'язковому порядку необхідно отримати манішки в кімнаті для фотографів.

 

Акредитація на заходи

На всі заходи (за винятком домашніх матчів ФК «Динамо» та ігор Національної збірної України), що проводяться на НСК «Олімпійський», акредитація видається в прес-службі стадіону.

Про початок акредитації на найближчий захід прес-служба НСК «Олімпійський» сповіщає в ЗМІ та на офіційному сайті стадіону.

Подати заявку на отримання акредитації можна в електронному вигляді, заповнивши форму акредитації на сайті.

Підтвердження проходження акредитації, а також додаткову інформацію про час і місце отримання акредитаційного посвідчення представники ЗМІ отримують на електронну адресу, вказану ними в заявці.

Акредитаційне посвідчення є власністю НСК «Олімпійський» і підлягає поверненню у прес-службу стадіону після завершення заходу.

nsc-olimpiyskiy.com.ua/ua/media/

___________________________________________________________

На обновленном сайте НСК появилась такая инфа.. Все решено уже?=)

http://nsc-olimpiyskiy.com.ua/ua/stadium/news/24927/
Если и будем играть на этом стадионе то только в следующем сезоне. Хотя не очень то и хочется уходить с нашего родного стадиона Динамо...
Сховати
но родным долгое время был именно Олимпийский
Сховати
Согласен что родной Олимпийский......большинство великих побед Динамо добилось на нем
Скорее всего это касается еврокубкового матча с Маккаби. Но, боюсь, он уже ничего решать не будет.
Сховати
Да нет, Олимпийский же не заявлен на еврокубки, так что разве что весной, если, Бог даст, попадём туда. Любопытно то, что упомянуты открытые тренировки- т.е. есть надежда что и матчи чемпионата тут будут проводить. Может "Динамо" таки прикроют на реконструкцию или дублю с второй командой отдадут? :)
По крайней мере в заявлении ничего не сказано про киевский Арсенал. Если Арс будет играть домашние матчи ПЛУ на Олимпийском, а мы на Лобановского, то это будет катастрофа для ДК. Суркису нельзя упускать такой шанс привлечь новых болельщиков(конечно же, если это его вообще интересует). А в то что такая махина будет простаивать вообще без матчей (кроме сборной) я не верю - это не принесет никакой прибыли.
Сховати
+1. Надеюсь, ктото сможет донести эту мысль до Джуниора...
Завтра он-лайн конференция Несенюка. Вот там можете спросить, если видете смысл. http://sport.ua/conference.php?id=260
Сховати
*видите.