Автор: Старина
Зареєстрований: 02.08.2011
Останній візит: 18.06.2012
http://www.dynamomania.com/users/3847-vlad-t
20 вересня 2011 02:22
11

За футболки "Спасибо жителям..." отстреливают

 

"Сьогодні о 18.00 Андрія Ореста, який йшов в Києві по вул. Щекавицькій... було зупинено двома чоловіками, які почали в грубій формі вимагати негайно зняти футболку", - пише він. "Андрій відмовився, після чого один з чоловіків дістав пістолет та вистрелив в нього, нанісши йому наскрізну рану долоні, після чого чоловіки втекли з місця пригоди".

Я на дерби собрался в футболке похожей идти. Теперь нужно что-то наверх одевать, а то наша доблесная ми без конфликта не пропустит на стадио..

За словами Ореста, він змушений був сам написати заяву, оскільки правоохоронці відмовлялися порушувати справу за фактом нападу на нього з застосуванням вогнепальної зброї та розповсюджували неправдиву інформацію про характер його поранення. Також йому була зроблена операція з очищення рани та запобігання подальшого розвитку пухлини кисті руки. Як раніше повідомлялося, результати судово-медичної експертизи спростували повідомлення МВС про характер поранення потерпілого. Експерти встановили, що потерпілий отримав вогнепальне поранення.
Старина , извини http://www.youtube.com/watch?v=KUQlXlTpl8o&feature=related
Сховати
Спасибо.
Хорошая.. не слышал раньше.
Это ранение шибко напомминает историю Анвара-Эфенди в "Турецком гамбите" Акунина ;)
Сховати
Давай уточним, что фильма... а то даже я со своей ненавистью к чтению, знаю, что в книге Акунина Анваром был "француз"
Сховати
Помню, что меня это удивило (я фильм смотрел до прочтения).
Сховати
Дык Казанова из Ментов видать на французского журналиста не потянул :)
Ну да, фильма :) Хотя Эвре в книге мнимый француз, как и разумеется мнимый Эвре. Турецко-подданный Анвар прокачал всех :)
по книге француз ( но там говорится о его боснийском происхождении и наличием славянских черт лица), по фильму Перепелкин. Хотя ... чем то схоже ранение)))
Ты смотри,человеку из за якобы таких выкриков дело шьют,причём вполне серьёзно за него взялись!