Автор: ukrTIM
Зареєстрований: 16.07.2011
Останній візит: 03.06.2012
18 липня 2011 12:51
10

Правий захисник

 По информации La Gazzetta Dello Sport, до закрытия летнего трансферного окна генеральный директор "Ювентуса" Беппе Маротта постарается расстаться с 11 футболистами.

По данным издания, туринский клуб покинут: Амаури, Фелипе Мело, Марко Мотта, Зденек Грыгера, Хорхе Мартинес, Мохамед Сиссоко, Винченцо Яквинта, Лука Тони, Лука Mарроне, Альбин Экдаль и Серхио Альмирон.

 

 

Марко Мотта -  італійський футболіст, правий захисник клубу «Ювентус»,народився 14 травня 1986, Мерате.

Мотта - вихованець «Аталанти». У 2004 році почав грати за клуб. Сезон 2005/06 гравець почав у складі «Удінезе», який володів 50% прав на футболіста. Іншу частину «Удінезе» викупив в влітку 2007 року і майже відразу віддав гравця в оренду «Торіно», де він провів непоганий сезон. Повернувшись в «Удинезе», Мотта гравцем основи не став, але нерідко виходив на поле.
5 липня 2010 Мотта перейшов, на правах оренди з першочерговим правом викупу контракту гравця за 5 млн євро, в «Ювентус» . 22 червня 2011 «Ювентус» оголосив про те, що з гравцем підписаний трирічний контракт, а його трансфер викуплений у «Удінезе». Сума операції склала 3,75 млн. євро, що виплачуються протягом трьох років. 
Мотта зіграв 30 матчів за молодіжну збірну Італії, вигравши з нею Юнацький турнір у Тулоні. Також він брав участь в Олімпійських Іграх 2008. Дебютував у першій збірній Італії в товариському матчі зі збірною Кот д'Івуаром 10 серпня 2010. 

www.youtube.com/watch

Мотту с удовольствием возьмет половина команд Серии А. Он кандидат в сборную Италии. Просто тренер Юве рассчитывает на другого игрока (Лихтштайнера с, как я понял, Сёренсеном на подмену), а держать такого бека на лавке не выгодно. Еще свежи аналитические выводы: "зачем нам игрок из вылетевшего клуба?"
Из вышеперечисленных игроков внимания заслуживают Ф.Мело и М.Сиссоко
Сховати
Я за Юве не слежу особо, может, чего-то не знаю, и вопрос аналогичный: чем им Фелипе Мело не угодил.
Было бы здорово, Данило не тянет
Сьомін сказав, що трансферів не буде. Гравця не особливо знаю, проте чомусь здається, що він сильніший за Сілву. Проет я вважаю, що якщо підсилювати, то обидва фланги одночасно. І гравцями справді вище рівнем, ніж ті, що є зараз.
Сховати
Майкон и Коэнтрау сойдут)))
Не не пойдет он к нам
Сховати
Почему? Это же списанный игрок Юве. Кришито в Зенит гораздо сложнее было заманить, но питерцы справились.
Сховати
Другой вопрос - зачем нам вообще нужен игрок, списанный заштатным итальянским клубом, не попадающим в еврокубки.
Сховати
Да, тут я с тобой согласен - качество игрока вызывает сомнения(учитывая результаты Юве последних лет), а личку минимум в 2 лимона запросит. Просто речь шла о том что игрок к нам не поедет, вот я и говорю: с чего ему к нам не прикатить?.