Автор: Ігор
Зареєстрований: 24.06.2011
Останній візит: 29.06.2011
...ми зарядим знов...
25 червня 2011 14:16
7

Мій власний варіант емблеми

Ось уже близько 5 липня, близько фінал Інтер Суперкубка України, близько той день, коли динамівці вийдуть на футбольне поле з новою емблемою на грудях.
Зміна емблеми – ініціатива з боку фанатів клубу, багато хто хоче повернутись до старої емблеми, пов
’язуючи її з великими перемогами столичного клубу минулого сторіччя.
Я ніяк не міг лишитись осторонь цієї проблеми, адже зміна емблеми рідного клубу – справа дуже серйозна! І зараз точиться боротьба між різними варіантами емблем : чи то залишити «шайбу» (як сказав Ігор Михайлович), чи то повернутись до «ромба».  Коло – ніби знак вічного руху, що в прекладі і означає «динамо». А ромб в свою чергу – славетна історія.
Що перший, що другий варіант – логічні, і мені важко зробити вибір… Передивившись варіанти можливих офіційних емблем( http://www.dynamomania.com/posts/141512-novaya-emblema-kievskogo-dinamo ), зрозумів, що люди, які не мають відношення до нашого клубу не взмозі передати усю суть клубу, вони за нього не переживають, і мабуть, не знають його історії. Я вирішив зробити свій варіант емблеми, якщо я уже її зробив, то чого ж вона має «пилитися»? Ось чому я і написав статтю.
Суть мого варіанту – поєднання ромбу та кола, між якими йшла боротьба. Навіщо відкидати один з варіантів, коли можна їх досить вдало поєднати!
Основою мого варіанта емблеми є прописна буква «Д» - думаю всі розуміють чому, данний символ завжди був присутній на логотипі динамівців. Оточує її коло, яке символізує вічний рух, що в  перекладі і означає «Динамо». Коло оточене ромбом – символ історії  ФК Динамо Київ. Зверху над колом, в середині ромба знаходиться рік створення клубу -  історична дата для кожного вболівальника. Знизу за тією ж системою є напис «КИЇВ», він показую територіальну принадлежність столиці України. Зверху над ромбом знаходяться дві зірки (за кожне 10-те чемпіонство клубові надається одна зірка, зі статистикою перемог в ЧУ і чемпіонаті СРСР,думаю, знайомі). Про жовту полоску... Чіткого пояснення немає:) Ніби частинка державної символіки і також знову трішки історії : мало хто пам’ятає як команда ще в 90-ті роки вийшла на поле в жовті формі.


Ось такий мій варіант. З пропозиціями удосконалення та обговоренням звертайтесь сюди :

http://vkontakte.ru/ld7o7 (Ігор Кобзар - я=) )  ;  http://vkontakte.ru/fc_dynamo_kyiv

Якщо логотип сподобався - підтримайте! 

 

Круг убрать и будет то,что надо!=))
Досить непогано! Бажано, щоб президент клубу теж заглядав на цей сайт!)
о! так очень даже хорошо (после обновления)!
Что - то в этом есть, но... чета не то)
я бы лучше не нарисовал :-) но это вовсе не значит, что это хорошо :-) за старание +!!!
очень и очень плохо
Ось така ..... , малята. )