Автор: pLaYmAkEr
Зареєстрований: 02.07.2010
Останній візит: 04.07.2012
FAN DK!
5 червня 2011 11:27
28

Факундо Бертольо

Факундо Бертольо
Цей хлопчина з'явився в нас минулим літом! Маленький, худорлявий, скромний хлопець - ось напевне найкраща його характеристика.
На літніх зборах всі перш за все відзначали його шикарні паси, і легкість, з якою він їх виконував. З перших хвилин перебування на полі відразу сподобався більшій частині вболівальників Динамо: старанний, зі світлою головою, а мені нійбільш сподобалось, коли в декількох епізодах він втрачав мяч, то налітав відразу як хижий птах на суперника, і борючись до останнього повертав його собі. Вихід на заміну у матчі з Металістом, мабуть запам'ятався також всім, але потім неприємна череда травм, яка вивела його з обойми на пів року.
Продивившись ще раз різні фото та відео, особливо з презинтації нової форми Динамо в мене склалось враження, що у хлопця немає друзів в команді, і всі його ніби уникають. Цей факт мене чесно кажучи насторожив, і не дає мені спокою до тепер!!!
Але всеж він відновився від травми - і це головне, а зараз на літніх зборах головне - дати йому шанс, він його використає я в цьому впевнений.
Тож Факундо Бертольйо я бажаю тобі здоров'я, та натхнення, і не загубитися в колективі Динамо Київ, довівши, що тебе не дарма купили...
Від щирого серця вболівальник Динамо, Вінницька обл. 18 років.

Стёпа, ну сразу же видно, что наш парень! Не то, что эти : http://s42.radikal.ru/i095/1106/2f/b69c7b3fec6a.jpg
Сховати
Ха-ха. В ДК таких не берут.
ні ну два кроти це занадто)))
http://a.yfrog.com/img619/6071/9avup.jpg
Сховати
а таке хіба після вдалої гри)...
http://a.yfrog.com/img616/2185/o6bth.jpg
Сховати
виглядає його дівчина скоріш як українка, а не аргентинка...
Интересная запись у него за 12 января. Возвращаюсь в Украину с огромным желанием. Значит хочет играть в Динамо! А толк с него будет!
Сховати
приємно, адже про Андре в твітері таких слів не знайдеш там тільки мрії про Мілан і тд.
Мне кажется если он заиграет, то недалеко от Месси будет! И еще вспоминаю как адаптировался Месси это был ужас, я еще говорил друзьям, что это хваленый молодой стеклянный аргентинец такой- травмы очень частые были, а тепер он мегаталантище!!!
Сховати
все може бути. побільше впевненості, а далі все в його руках!
Хароший хлопчик. Мне нравится. Я одного не понимаю, почему сидящие на банке молодые игроки не бегают за дубль. Зюзя, Крава, Гармаш. Где они получают хоть какую-то игровую практику? Играют в дыр-дыр на тренировках вместе с основой и это всё? Раньше такого не было.
Сховати
згідний їх потрібно по більше навантажувати!
Ніхто не знає його твітера, фейсбука тощо? Просто якщо багато вболівальників почне йому писати, що він дуже потрібний команді і ми в нього віримо, то я думаю, що це тільки допоможе Бертольйо розкрити весь свій талант. Потрібно, щоб відчув нашу підтримку!
Сховати
він є в твітері - це 100% просто потрібно пошукати, але в мене не має можливості!
Сховати
Да есть Бертик в твиттере! Так что можешь писать!
Сховати
давайте зробимо акцію, і напишемо хочаб листів 50 до Факундо, в яких буде йтися про те що ми в нього віримо, і дуже хочемо, щоб він гриз землю, але став основним в Динамо!
facu018 в твитере.
Согласен с Вадимом. Ему пока так и не удалось показать на что он способен. Ех забей он тогда Металлу, может и по другому ему карта легла, а так ждём, верим, надеемся.
Сховати
справді віра в нього це головне, тому що кожен повинен відчувати підтримку!!!
"З перших хвилин перебування на полі відразу сподобався більшій частині вболівальників Динамо..." Он понравился болельщикам ещё ДО подписания контракта;)) Что же касаемо "З перших хвилин перебування на полі..." Так он там ничем особым и не выделился. Ну, старался парень, был весьма активен, но... не более того. Пацанчик, конечно, совсем не бесталанный, но уж оооочень хрустальный!!! Желаю ему побыстрее окрепнуть и переплюнуть в мастерстве САМОГО Месси!!!;) Да прибудет с ним наше сало!;)
Сховати
його хрустальність думаю полягає у ненормованих навантаженнях на зборах, а в нього організм ще не сформаваний до кінця, згадай навіть Горан зламався і він то дорослий мужик в порівнянні з Бертом. Так сподобався він навіть ще до підписання контракту, але він не підвів,як Андре, тому думаю перспективи в нього шалені!!!
У этого парня есть то чего не было и не будет у Андрэ - желание играть в Динамо. Если Семин не поставит на нем крест, то будет у нас толковый полузащитник.
Сховати
згідний на всі 200% - вірні слова!!!