Автор: Хохол
Зареєстрований: 23.09.2010
Останній візит: 21.06.2011
28 травня 2011 10:22
2

Курс Динамо!


 

Доброго дня Динамівці!

Я прочитав прес - конференцію  Сьоміна де було сказано про те що Динамо та Шахтар ідуть різними курсами і про критику в одні ворота про все інше!

Так от почну з різних курсів розвитку:

Я симпатизую більше Динамівському курсу , не тому що я вболіваю за Динамо.Такий розвиток команди передбачае присутність українських гравців на всіх позиціях якщо вони дійсно сильніше, немае такої кількості легіонерів на полі!Що дозволяє рости не тільки команді а і збірній!

Провали селекції-дійсним провалом я вважаю купівлю таких гравців як андре та маграо!Сілва,Попов,Бертольйо-назвати провальними не можу.перші вже заграли а останній постійно травмований та за ті ігри що він провів мені здаеться він заграє і стане лідером команди.

Шахтар за рахунок бразильців показує в певнену гру та скількох гравців шахтар дає збірній головній і молодіжній я маю на увазі збірній україні!

Селекція -шахтар купуе не перспективних а готових гравців,віключно бразильців,вони дійсно підсилюють гру команди,і куплені українці просто сидять на лавах запасних,а всі вони показували чудову гру!

Пресса динамо взагалі нічого в данному напрямі не робить ,а потрібно булоб стерти шахтар на порох після кубкового матчу!А опонент просто чудово використовуе цю можливість матч в києві!

 

 

как жеж уже достали такие тексты... нет никакого курса Динамо по "присутності українських гравців на всіх позиціях"!!!!!!!!!!!!!!!!(так мало восклицательных, только потому, что я адекватный) есть только ежегодный бюджет на селекцию в размере 10-20 миллионов долларов. поэтому с таким бюджетом с ДК и соглашаются работать только тренера из СНГ. потому что, иностранному специалисту не объяснишь, как с таким бюджетом, чего-то можно добиться в Европе. но пипл же хавает... сколько шансов предоставлялось Гладкому, Селезневу, Кравченко, Фомину?! если они не тянут на уровень поставленных задач, что, ШД довольствоваться какимнить призовым местом? их нужно упрашивать? в ШД сейчас огромные деньги влаживаются в развитие детской и юношеской академий. приглашены иностранные специалисты высочайшего уровня. и это даст результат. нужно только немного подождать. да, сейчас есть огромная проблема с нормальными игроками с украинским паспортом 90-х годов рождения. о чем и плакал на прессухе Семин. так где же хваленная "динамовская школа"? риторически... "динамовский курс"... не смешите мои подковы. (с)
Будем надеяться, что Бертольо и есть тем самым динамовским Мессия(двойной смысл);) ЗЫ А тоже за наш путь развития, но не с нашим руководством и нашей селекцией