Автор: Tarikello
Зареєстрований: 26.01.2011
Останній візит: 04.07.2011
Фан Динамо!!1
17 травня 2011 10:33
5

Молодіжка Динамо

Наша команда, великий клуб,з певними традиціями виховання молодих футболістів.Але процент проходу з молодіжки чи Динамо -2 в основу дуже малий..Не всі юніори талановити і відповідають рівню Динамо, тоді варіант запрошувати юніорів легіонер так як це було з Суаресос і Теміле.

Але й вони не виправдовують авансів, Суарес загубився в другій команді, Теміле не дають шансів в основі, або він вічно травмований.

Проблема наших юніорів- золота хвороба, їм дають все, пристойні гонорари, умови, а вони замість того щоб прогресувати - напросто просіюють свій талан в нічних клубах в перемішку з алкоголем.

В кого які думки.??

напросто просіюють свій талан в нічних клубах в перемішку з алкоголем. это проблема целого поколения нынешней молодёжи а не только юных динамовцев. Никто сейчас не хочет работать.(
Сегодня уже писал в одной из веток, что пока Суркис и его система НЕ перестанут заниматься панибратством или оставлять в лубе людей "по заслугам", а не профессионалов своего дела - хрен мы когда выкарабкаемся из дерьма!!!
Сховати
так система так званого кумівства, не не дає результату,і брати усіх в поблажку, це не дає результату, люди не викладаються.
Всегда говорил и намерен повторять впредь. Главная проблема молодёжного футбола в Украине - целевой ориентир на результат в виде кубков, трофеев уже на молодёжном уровне. Лично мне этот пережиток долбанного совка с его "чемпионствами по товарнякам" достал. Пока не выбросим это из головы ни хрена не поменяется.
Вернуть розги? :)