Автор: pLaYmAkEr
Зареєстрований: 02.07.2010
Останній візит: 04.07.2012
FAN DK!
24 березня 2011 14:58
9

Проблеми

    Все ніби добре, але на очі явна проблема - відсутність лавки запасних. Плюс до цього всього продаємо Гільєрме, і того маємо. Літом хтось з двох Ярмоленко, Єрьоменко можливо покине Динамо, але і зараз немає ким їх замінити. Єрьоменко відверто провалює останні два матчі через перевтому. Ярмоленко перестає реалізовувати моменти також через втому, відверто не лідер Динамо Мілевський, як на мене, стає незамінним.

    Я вважаю що потрібно придбати кілька гравців (3-4) два з яких могли б претендувати на основу, а два інші були б такими собі джокерами загострюючи гру виходячи на заміну. Хоча також загадка чому ЮПС ставить Рибалку  на сіті, а на Дніпро ні, і де подівся Жорік Маграо, який, на мою точку зору, міг би відігравати не останню роль в Динамо.

    Варіантів для такого підсилення є безліч, але не всі вони з дешевих. Взяти наприклад Домінгеса з Валенсії він хоче змінити клуб і я думаю цей гравець без проблем поїхав би до нас і грав не гірше Єрьоменка, хоча й ціна може кусатись.

П.С. мені цікаві ваші кандидатури на підсилення. І ваші думки з цього приводу.

 

Домингес, наверно, только у Бердыева и может играть. Больше нигде в Европе толком не получается.
Ну, если всерьез, то... Я, к примеру, считаю, что получить Домингеса и довольно трудно, и нецелесобразно. Он очень хотел покинуть Рубин, чтобы играть в Испании. Будет у него мотивация играть в Киеве? Спорно.
Сховати
домингес це просто приклад!!! А що в Зеніті він не грав??? А що не за гру в Зеніті його взяв Рубін??
Бред
Купить всегда проще !! А попробовать воспитать, дать время на то, что бы игрок мог показать себя с лучшей стороны. Игроки нужны это и так понятно. Но цена вопроса ?? Если опять поедем в Бразилию, процентов 90 % что привезем опять Фуфло ((((. А купить в Европе, это Батенька денюшку нужно хорошую иметь. Кандидатур 100500 ))) Ну кто согласится к нам ехать - это вопрос другой.
Сховати
Ну тогда надо вообще забыть о таком понятии как зарубежные трансферы...и либо воспитывать своих игроков, либо покупать у нашых клубов....покрайней мере и деньги сохраним и от кота в мешке себя убережем.)))
я за але знову ж таки чому тоді не дають шанс Рибалці на фоні усталості Єрьоменка???
Я считаю, что если покупать, то игроков выше по уровню от тех, что имеются. А не джокеров, обостряющих игру, выходя на замену.
Сховати
а я ж кажу що такі треба, але почитай коменти нижче ніхто не вірить у дорогу покупку!!!