Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
9 січня 2011 21:30
13

В ОЧІКУВАНІ ПРОБУДЖЕННЯ!!!

                     На дворі продовжувала дивувати Зима своїм різкими змінами погоди. Здавалося б, ще вчора було -10, а сьогодні вже +5. І помаленьку починаєш звикатись з такими різкими перепадами температури. Все таки людина зробила свою чорну справу, ми втрутились в життєвий організм природи і вона за це карає нас. Чому недавно ми боялись лютих морозів, а зараз різких потеплінь!? Нажаль ми не одні потерпаємо від природних катаклізмів в полоні весь світ і тут вині лише ми, люди. Чи зможемо зупинити ми цей хаос і відновити баланс між людиною і природою!? На це лише час дасть відповідь, але зараз ця прірва між нами лише зростає і людина втрачає контроль, не лише над природою, а й над собою.

                  Зараз ми всі ввійшли в полосу святкувань. Спочатку Новий Рік за ним пішли Різдвяні свята, які дозволили нам розслабитись. Відвідати рідних і близьких людей. Просто перевезти дихання. Відвідати церковну службу. Проаналізувати і переосмислити власні плани на наступний рік, можливо змінити, а можливо навпаки лише підкріпити їх більш конкретними діями. Наші столи в цей святковий час завжди були повні (наш брат вміє гуляти) від їжі і випивки. Всі отримували насолоду, як дорослі так і діти ми любимо святкувати. Завдяки святам ми втікаємо від страшної реальності, яка так надоїдає і так втомлює, в цей неймовірний святковий світ. Та атмосфера, яка панує в кожній домівці в цей час, просто заворожує і захоплює. Тут навіть не стоїть питання чи віруюча ти людина, чи ні, всі відчувають святкову ейфорію. Проте свята дуже швидко минають і саме в цьому весь символізм і загадка свят. Отримавши новий заряд радості і позитиву ми знову повертаємось до повсякденних буднів. Звичайно нас ще чекають Йордан, Старий Новий Рік і Щедрий Вечір, але багато людей вже повертаються на свої робочі місця.
 

                             Так само і наша улюблена команда вже 11 числа починає підготовку до другої частини футбольного сезону. Для нашої команди вона почнеться швидше з ЛЄ і тому потрібно форсувати підготовку і підійти в найкращих кондиціях до лютневих баталій, адже це один з методів реабілітації перед уболівальниками за м’ягко сказану провальну першу частину. Звичайно були і плюси, але нажаль ми їх не бачимо, або не хочемо бачити, ну це наша основна проблема, але як би я себе не тішив мінусів було, нажаль, набагато більше. Ну, що ЮрПалич!? Роботи в Вас не початий край. Надіюсь Ви не підведети всіх, а особливо ту частину динамівських фанів, які гордо незважаючи ні на що, пробачили Вам все і навіть відстоювали Вас. Кидались у полум’я фанатьської ненависті, непокори. Саме гірше, що ми почали втрачати довіру до тих людей на яких недавно молились. Чому!? Люди ми всі зараз перебуваємо у важкій ситуації і лише тверда віра і фанатична підтримка допоможе нашій улюбленій команді ДИНАМО.  

      Незнаю, як Ви, а я скучив за грою ДК. Нехай останнім часом її не було, але я скучив за кожним з наших улюбленців і твердо віру, що ми побачимо нове Динамо після зимових зборів. Надіюсь всі футболісти добре відпочили і повні наснаги і сил довести нам, що перша частина це лише поганий сон, який ми забудемо і знов почнемо боготворити наших кумирів, і вірити в їхню святість. Припинимо копирсатись в їхній брудній білизні і займемось нашою улюбленою справою, будемо смакувати їхні голи і їхню прекрасну гру. Звичайно після виходу із відпочинку з новою силою полетять чутки і ми знов будемо чекати на добротне підсилення нашої команди. Але хіба Ви за цим не скучили, скажіть правду!? Хіба Ви не зголодніли за грою ДК!? Хіба Вам не хочеться відчути ту ейфорію футбольного матчу!? Яка тримає всі 90 хвилин нас в піднесеному стані і дозволяє нам відкласти всі справи на потім, і присвятити всього себе цій величній грі під назвою ФУТБОЛ.

                                      Я скучив і чекаю з нетерпінням на вихід наших любимців з відпочинку. І просто шаленію коли усвідомлю, що ще більше місяця прийдеться чекати до офіційного матчу улюбленої команди, хвороби мого життя Динамо з Києва. Скільки всього нам прийдеться переслухати, перетравити. Де брехня, а де правда!? Тому що починається трансферна лихоманка, але я чекаю цього всього з нетерпінням. Особисто мені, вже просто набридли розбори польотів і обструкція. Хватить, набридло, ситий по горло! Народ давайте припинимо виганяти футболістів, улюбленців. Можливо в минулому, але людей, які відали не один рік свого життя нашому ДК. Вони не заслужили на таке наше ставлення, вони насамперед люди і нехай тренер вирішує хто йому потрібний і з ким він буде добувати результат, а ми сприймемо любу ситуацію, головне для нас результат і якщо він буде то чому ні!?  

 Динамо Київ вперед я вірю в тебе! В кожного гравця! Вірю в тренера! Вперед до перемог і до покорення до сьогодні не покорених вершин. Поїхали…

Дякую за увагу=)

Если бы не знал, сколько тебе лет, то подумал бы, что излагает зрелый и мудрый дядька!)) Молодец, Назар!!! Мне очень нравятся твои посты.
Сховати
Дякую за теплі слова=)!!! Обов'язково продовжу писати, головне час, а він якраз в мене появився, бо здав удачно сесію і відпочиваю=)... продалжания следуєт=)...
Сховати
Поздравляю! Я даже и грамма не сомневаюсь, что ты так же удачно сдашь и последующие...))) Спехов тебе и на писательском поприще. Продолжай и в дальнейшем радовать нас своими работами - у тебя это классно получается!;)
Сховати
Ух скільки компліментів=)!!! Не перехвали=)!!! Якщо чесно то дуже дякую, приємно!!! Вадім вся ізюменка в тому, що вчуся я далеко не на журналіста, а на радіотехніка=). Проте дуже люблю читати і писати, не лише на спортивну тематику, але мрії на те і мрії. Пишу в різних жанрах і стилях, не люблю фантастики, і свого жанру, ще не знайшов. Одне знаю точно дуже хочу бути спортивним журналістом!!! Ще раз Дякую!!!
Хaроший пост, спaсибо. Жaль только что большинство нaших ''купцов'' и ''продaвцов'' всё это нe интeрeсуeт и многиe дaжe нe дочитaли eго до концa. Другиe интeрeси, иниe нрaви...
Настрой правильный))) фото команды левое- усатая рожа в центре кошмарит)))
Сховати
Настрій бойовий. Дивлюсь лише з оптимізмом в майбутнє. Стараюсь і інших заразити цим оптимізмом=)!!! Фотка дійсно ліва. Затупив=). Обов'язково виправлю. Самого вусач по-середені жахає=)...
Дякую тобі за теплі слова. Ну все, що в моїх силах я роблю - це заражаю чистою і фанатьською вірою і любовю в ДК. Якщо хоть один зайде і прочитає, і зробить хоть якісь зміни в власній філософії уболівальника, я буду спати з відчуттям виконаної роботи=)... Про нрави ти точно підмітив...
Сховати
Сорі не туда комент пішов. Це для мішанні=)!!!
А то=)) Не знаю, получится ли у тебя заразить других, но на меня можешь рассчитывать=))
Сховати
Окей, але я й не сомнівався в тобі=)!!!
Правильный настрой=))
Сховати
Дякую я й інших пробую заразити, а то всі ФІФА і ПЕС перегрались і давай всіх на право і на ліво. ДК Вперед надіюсь ти зі мною=)!!!?