Автор: M.Max
Зареєстрований: 30.01.2010
Останній візит: 17.12.2011
17 грудня 2010 18:54
6

Вінченцо Пінколіні про повернення в "Динамо", збірну України та Марчелло Ліппі

 

Італійський тренер з фізичної підготовки Вінченцо Пінколіні повертається до України. 12 січня наступного року Пінко приступить до виконання своїх обов’язків у київському "Динамо", в якому він вже працював в 2008-2009 рр. В столицю України фахівець повертається з Юрієм Сьоміним, стверджує Sport Parma.

Пінколіні наразі відпочиває у рідній Фіденці – містечку в провінції Парма, та може стати однією з головних причин приходу до національної збірної України Марчелло Ліппі, з яким вони разом працювали в "Інтері" у 2000-му році. Чемпіон світу-2006, за інформацією італійських журналістів, дуже зацікавлений в новому досвіді і можливості реабілітуватися за провал на ЧС-2010 у ПАР зі збірної Італією. У приході Ліппі зацікавлений й президент Федерації футболу України Григорій Суркіс. На його думку, прихід відомого фахівця може посприяти розвитку футболу в Україні.

За словами ж Пінколіні, він не проти приєднатися до свого співвітчизника у штабі "синьо-жовтої" збірної. "Мені б дуже хотілося приєднатися до штабу національної збірної. Україна – це країна, яка любить футбол і живе футболом, молоді гравці мають виключний потенціал, зростає багато футболістів, які б могли грати в Європі", – говорить Пінко. В той же час він підтвердив наявність переговорів ФФУ з Ліппі. "Буду відвертим: я не чув Марчелло на протязі останніх кількох днів, але я знаю, що переговори ведуться. Але оскільки офіційної інформації немає, я більше нічого сказати не можу", – наголосив фахівець.

На думку Пінколіні, проведення чемпіонату Європи 2012 року в Україні дасть змогу нашій країні привернути до себе увагу всього Старого світу. Крім того, це буде сприяти розвитку туризму в Україні. "Побудовані нові готелі, готується п’ять стадіонів, покращується автомобільна та залізнична інфраструктура. Хоча це стосується лише великих міст. На додаток не забувайте, що мій друг Андрій Шевченко – капітан та кумир своєї країни, який завершить кар’єру з теплом і любов’ю свого народу на останньому для себе великому турнірі", – відзначив тренер.

Пінколіні позитивно оцінює свій досвід роботи в московському "Локомотиві". "Це була інтенсивна робота, я познайомився з таки великим містом як Москва, але "Локо" взяв на себе надто багато політичних проблем", – розповів Пінко. Він з оптимізмом дивиться у майбутнє. "Динамо" зараз сильніше, ніж коли я пішов від них. Наприклад, Кравець, 89-го року народження, міг би опинитися в "Мілані", як би не травми, з 21-річного лівого півзахисника Ярмоленко можна зробити форварда, а 23-річний Хачеріді – центральний захисник, що за фізичними даними схожий на Матерацці, має чудові перспективи", – дав оцінку своїм підопічним Пінколіні.

Напрасно ты так, Газ, сам его выгнал, заявив, что физ подготовкой команды занимается ОН!
это тот лысик который упылил в Москву "по семейным обстоятельствам" ? Суркис, что ж ты сука позволяешь так вытирать ноги об Динамо..
з 21-річного лівого півзахисника Ярмоленко можна зробити форварда ___ в мемориз просто)
Сховати
Перевод этого предложения неточен.
Сховати
Дашь нормальный перевод? А то получаются веселые вещи: из форварда сделали левого полузащитника, а теперь решили из левого полузащитника форварда делать. Как в том анекдоте, "прибыли нету, зато оборот какой!"..:)
Сховати
Наверно, завтра выложим полное интервью. Согласен, звучит смешно, но, повторяю, это "сложности перевода" :)