Автор: M.Max
Зареєстрований: 30.01.2010
Останній візит: 17.12.2011
22 листопада 2010 19:17
3

Фотоновина: НСК Олімпійський з висоти пташиного польоту



На Національному спортивному комплексі "Олімпійський" продовжується аерофотозйомка стадіону та прилеглих до нього територій з висоти 150 метрів. Аерофотозйомка ведеться за допомогою радіокерованого гелікоптера "Тornado YHC 700-E", який може підніматися на висоту до 300 метрів.

"Фотографії, зроблені з висоти пташиного польоту, необхідні нам для підготовки комплексного плану з використання територій навколо стадіону на час проведення в Києві фіналу Євро-2012" - повідомив Генеральний директор НСК "Олімпійський" Володимир Барковський.



"Одним з важливих аспектів відповідності стадіону вимогам УЄФА є організація на прилеглій до нього території функціональних зон - зони гостинності, паркінгів, зони розміщення телетрансляційних фургонів, медіа-центр. В 1,5 кілометровій зоні навколо НСК "Олімпійський" будуть розташовані функціональні зони для розміщення транспорту вболівальників, спецтранспорту мас-медіа та інші паркувальні місця",- зазначив Володимир Барковський.



Нагадаємо, що спостерігати за ходом реконструкції НСК "Олімпійський" – головної спортивної арени України – можна цілодобово в режимі реального часу через 4 веб-камери.

А когда то я прыгал здесь на лыжах с трамплина
Будем, надеяться, что через год он нас не постигнет разочерование.
Красота, где-то у меня было пару фоток этого района с высоты птичьего полета. Вот если бы весь Киев в фото где-то можно было посмотреть с такой высоты.