Автор: Хохол
Зареєстрований: 23.09.2010
Останній візит: 21.06.2011
17 листопада 2010 20:06
5

Провал!!!

Провал сезону ,зборів,ЛЧ,ЛЕ!Всі ми розуміемо що потрібно щось міняти!А міняти впершу чергу потрібно ставлення футболістів до гри!Крім  премій повинна бути і покарання суворі та справедливі!Тренерський штаб (помічників)відправити за БУГОР розуму набиратись(як маркевич до челсі злітав і от МЕТАЛІСТ що показуе).Лужного теж на практику намриклад до Іспанії хай з Моуріньйо блокнотик подаруе! 

 Тренери дублів та молодіжного складу разом з Сабо до Голандії !Нам потрібна зміна поглядів ,якщо приходить головний тренер наприклад ВГГ то він повинен зібрати всіх тренерів і сказати що я пропагандую схему 4 -3-3 тому я прошу вас допомогти з ралізаціею. І вони разом вирішують кого взяти , кого куди перевести на яку позицію награвати доки не покаже стабільності ! Головний тренер повинен нетільки команду вчити а й сам вчитися хочаб раз у рік десь проходити майстер клас(Лужний маю наувазі).Потрібні нетільки свої помилки а  й чужий опит переймати.Коли ми почнемо готувати і виховувати своїх тренерів типу Гвардіоли!

Масажистам потрібно теж  підвищувати свої вміння і навики!Освоїти нові прийоми та методики відновлення гравців!Потрібні умови для професійного росту персоналу який відповідае за відновлення!

Лазарет повинен теж пройти реорганізацію та також зачерпнути все більш нових принципів відновлення футболістів!

Селекція тут потрібні кардинальні: зміни зміна орінтацій пошуку гравця,начолі поставити спеціаліста з закордону з іменем та добре зарекомендованого,напрямок селекці повинно бути два 

1- гравці що вже зараз можуть підсилити гру

2-молодь на перспективу 

Всі гравці повинні купувати тільки ГТ.Селекційна служба доповідае в першу чергу ГТ а не призеденту!

Контракти гравців повинні складатись таким чином щоб гравець прагнув показати ще кращій результат,розвивав талант ,а не просто грав!


 

да штрафы не помогут. просто у игроки должны быть ПРОФЕССИОНАЛАМИ! должны выкладыватся постоянно и в каждом матче, независимо от соперника, а у нас таких от силы пару штук.
Сховати
Професіонали е коли тренер може і випадково побити
Та ну ладно... Ну вот какие им еще наказания придумать? Штрафы платят, Лужный и стукнуть может, куда уж жестче. Или ты предлагаешь что-нибудь более радикальное? Фалангу пальца отрезать за неудачный матч или принудительный дайвинг, пытки...? Вноси уже предложения сразу.
Сховати
Так не треба платити зарплату за ті матчі коли команда не виграє, за що їм платити як вони свою роботу не виконують.
Значіть малі штрафи,раз недіють!!!Зарплата дозволяе і на клуб і на машину і штраф заплатити!!!