Автор: M.Max
Зареєстрований: 30.01.2010
Останній візит: 17.12.2011
2 листопада 2010 18:09
11

Корея продасть Україні 6 електропоїздів для Євро-2012



Учора в місті Чангвон (Південна Корея) був підписаний меморандум про наміри Уряду України придбати 6 швидкісних електропоїздів у відомої південнокорейської компанії Hyundai. З українського боку підпис під документом поставив Віце-прем’єр-міністр України з питань підготовки до Євро-2012 Борис Колесніков, який очолює делегацію на переговорах про закупівлю потягів, передає кореспондент Інформаційного центру "Україна-2012" з Чангвону.

Як зазначав раніше Віце-прем’єр-міністр, під час Євро-2012 ці електропоїзди курсуватимуть між приймаючими містами чемпіонату за маршрутами Київ – Донецьк, Київ – Львів та Київ – Харків. Згодом вони сполучать й інші українські міста.

Максимальна швидкість руху в цих потягах складе 180 кілометрів на годину, що дозволить скоротити на третину час на дорогу між приймаючими містами. На нових експресах Hyundai час добирання з Києва до Донецька зменшиться з 12 до 8 годин, з Києва до Харкова - з 6 до 4 годин, до Львова – з 6,5 до 5 годин.

Як правило, такі потяги складаються з 6 вагонів: три І класу (42—48 пасажирів) і три ІІ класу (64—68 пасажирів). Один потяг може перевезти до 368 пасажирів.

За попередніми розрахунками, вартість квитків на південнокорейські потяги будуть співвідносні з тими, що нині діють між приймаючими містами. Ще одна важлива деталь, потяги Hyundai не потребують спеціальних колій, а цілком адаптовані до українських залізничних шляхів.

JamesHackerMP,Адмирал: Ви праві обоє, але нам ці поїзда потрібні, як поскоріше. Час не стоїть на місці, а працює він проти нас. А наші заводи настільки розісрані, що б зробити там такий 1 поїзд потрібно багато часу і грошей. Повірти дешевше купити в корейців. Мені здається сама більша проблема нашої країни, що якість наших товарів і собівартість, змушують нас купляти все закордоне!
У нас свои заводы в упадке, а эти корейцев бедных спасают непосильной братской помощью!
Все правильно! Нужно побольше денег вкладывать в экономику Кореи!
Roman-Cherneckij. Да,нет :).Хотя где-где,а во Львове с трамваями все в порядке. Типа,электрички но с одним вагонам,ну и внешний вид модный :).Ездят только по городу. Vladyslav Ko-Ko Ну,так и написано в статейке,что выиграют 2-4 часа :).
Сховати
До речі Між Львовом і Тернополем вже десь півроку курсує електроавтобус. Повірте під час Євро він буде мати шалену популярність. Півтора години-дві години і ти у Львові. І ціна навіть дуже радує, але якщо по студенському=)!!!
Таки супер новость. А главное, что наши умы и разумы в очередной раз нашли нишу куда можно слить денег. Ничего, что для таких поездов и таких скоростей необходимо еще и состояние путей соответствующее? А нет, ничего и так сойдет. Так, что не строим иллюзий - скорость перемещения пассажиров не изменится.
Да,не Санек будут ездить :).Был не давно во Львове ,у них рельсовые автобусы по городу ганяют ,ну не рентабельная штука 100%.А,вот ездят ...
Сховати
я знаю про ету тему с автобусами. может и не рентабельно, а колорит городу придают.
рельсовые автобусы? :-) трамваи что ли?
Спасибо еще раз Г. Суркису! Ведь мы не только проведем ЕВРО-2012 - уровень футбола и жизни на Украине очень выростет) Ведь после ЕВРО мы все-же будем продолжать пользоватся стадионами, гостиницами, поездами, автобусами, аеропортами... которые готовились под ЕВРО!!!
Сховати
будем,будем...боюсь как бы после евро эти поезда не загнали кому-нибудь еще, зная наших чинуш этот вариант вполне возможен