Автор: Markus
Зареєстрований: 08.10.2010
Останній візит: 10.01.2011
8 жовтня 2010 20:48
3

В пошуках правди

Шановне, товариство!
 
Ось спеціально зареєструвався на Вашому сайті, щоб написати, бо в Шуріка мені рота закрили. За те, що я вірші передруковував про недолугих модераторів. Бо воно так насправді і є - недолугі. Пишуть блоги, а коментувати - зась! Де це бачено, щоб навіть обговорити не можна було! Скажіть мені, де це бачено, щоб людей без пояснень банили і видаляли їхні блоги?
 
Недавно з моїм товаришем вчинили саме так - ні за що забанили! Я там вже давно був зареєстрований, але писав мало, бо політика модераторства ніколи не подобалася. Вважав її непрофесійною, але мовчав, щоб не забанили. А ось недавно забанили друга - то мені вже все одно. Написав, що думав.
 
Я для чого пишу? Знаю, що тут є користувачі сайта Шуріка, то хай знають всю правду! Якщо цей мій блог видалять модератори цього сайту - то й потому, я розумію, що трохи не в тему, але немає куди подітися і де написати. Маю надію, що будуть до мене лояльні, бо ж в нашій країні демократія, чи як?
 
Шурік в себе на сайті якийсь концтабір влаштував разом із тим безкоштовним Ававом. Не пояснюють людям нічого - видаляють і все.
 
Вибачте, будь-ласка, ще раз, бо то не біда Вашого сайту, але де ще я міг би написати?
тю, будто ты первый или последний ))) найди себе другой сайт, что не видишь что формат не тот?
К нашему сайту точно отношения этот блог не имеет. Но... Пусть будет, я удалять не стану. Может, кому эта информация и интересна :)
Сховати
Дуже дякую Вам за розуміння.