Автор: Хохол
Зареєстрований: 23.09.2010
Останній візит: 21.06.2011
27 вересня 2010 19:31
4

Казнить нельзя помиловать ?

   Ми часто звинувачуемо Газаева у всіхневдачах , але чи все можна повісити на ГТ? ФК Динамо Київ - це гравці , медики , адміністрація ,тренерський штаб,селекційна служба та інші підрозділи та організації.

Оцінюючи гру команди ми бачимо що команди невистачае на весь матч , як нам здаеться.

 Беремо останій матч з Арсеналом.Начебто команда відіграла увесь матч найкраще за останій час та стало проявлятись основні проблеми команди:

  • Багато гравців помиляються в першу чергу тактично 
  • Велика кількість помилок у простих ситуаціях, та неточних передач
  • Концентрація на грі нестабільна

  Притензії до тренерського штабу наступні :

  • тактична гра команди та окремих гравців
  • фізична готовність команди
  • підбір виконавців
  • заміни гравців, заміни які рідко приводять до підсилення гри 
  • робота з новачками

Велике занепокоення викликае висока травматичність гравців ,та важкі та тривалі процеси їх відновлення!Тому нашим медикам з ГТ потрібно вчитися у ШАХТАРЯ травматичність мінімальна,

рецидивів практично немае .

Селекційна служба на мою думку виконуе вимоги ГТ тому відповідальність лежить саме на них.

Новачками цілком задоволений.Реальне зміцнення команди при таких темпах на наступний рік.

Наш клуб купує гравців "на виріст".

Вболівальники !Ми відповідаємо за перемоги і поразки нашої команди!Наша підтримка повинна навіть команду другої ліги змушувати грати на дві голови вище!Кожні банери ,метання пляшок  результат не змінять а команду до прірви підштовхне!Тому буратіно - не заграв одразу!Андре зникае на полі !А ми знову праві і поливаемо брудом всіх хто помилився! 

Единственное что замечу! С совкового детства и дефицита товаров помню, что вещи покупали "на вырост", но бывало так, что я их перерастал, не успевая носить...не кажется ли что так может быть и с игроками "на вырост"?
Сховати
лучшим ответом будет игра Андре и Бертольо )))
Вболівальники !Ми відповідаємо за перемоги і поразки нашої команди!Наша підтримка повинна навіть команду другої ліги змушувати грати на дві голови вище!Кожні банери ,метання пляшок результат не змінять а команду до прірви підштовхне!Тому буратіно - не заграв одразу!Андре зникае на полі !А ми знову праві і поливаемо брудом всіх хто помилився! === Золотые слова, Лаврентий Павлович! Золотые!!! Только с ними согласны далеко не все! я уже и руки опустил что то доказывать! Спасибо!
Сховати
Будьласка