Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
17 серпня 2010 20:53
3

Ну скільки можна!?

 Сьогодні зранку попав на статю, а верніши на офіційний лист ФФУ відправлений Металісту де розповідалося про покарання які понесуть Карпати і Метал за договірний мач між собою. Був він чи не був я незнаю і стверджувати не буду нехай з цим розбираються кваліфіковані люди. Та й саме покарання не таке вже і строге, як шо дійсно і був договірний мач, то там мали би бути зовсім інші санкції. Надіюсь всі памятають Мілан, Юве і т.д.

                 І тут ввечері заходжу на football.ua і читаю ось таку річ:

Президент Металлиста продолжает комментировать решение КДК ФФУ.

"Григорий Суркис просто сам себя ткнул лицом в грязь. Мы обжалуем решение в Апелляционном комитете ФФУ, но там заседают специалисты юридической компании BIM, акции которой принадлежат братьям Суркисам и их другу Виктору Медведчуку", - говорит Александр Ярославский в интервью Gazeta.ua.

"Ничего - пойдем в Спортивный арбитражный суд Лозанны - там людей, подконтрольных Суркису нет. Металлист не играл и не будет играть договорных матчей. Прокуратура не признала факта подкупа по матчу. А ФФУ, оказывается, нашла то, чего нет".

"Пробовал ли я договариваться с Суркисом? А зачем? Суркис создал свои правила игры в украинском футболе. Направлены они на то, чтобы гарантировать Динамо постоянное участие в финансово привлекательной Лиге чемпионов - ради этого он пойдет на все. Я не имею полномочий, чтобы снять его с должности президента ФФУ, но уверен: эта волна скандалов - судейство, время начала матчей - сама его сметет с кресла. И мы увидим, где будет Динамо".
 

 Особито мене ці слова обурили і викликали бурю емоцій я їх тут приводити не буду бо получу бан. 

Такі як Ярославський, Ахметов і інші президенти клубів за 100 років не зроблять те що Г.М.С. зробив для України в футбольному плані. Одне ЄВРО чого варте, але їм всьо мало.

 А тепер і ви прокоментуйте, або виправте мене. Я зрадістю подискутую...

 

Такі як Ярославський, Ахметов і інші президенти клубів за 100 років не зроблять те що Г.М.С. зробив для України в футбольному плані ==== 100% прав! А этот вор и взяточник (иначе как мент деньги на клуб соберёт) уже надоел своими наездами! нужно было их в 1 лигу и пожизненную дисквалификацию Ярославскому!
Сховати
Я тоже з тобою згіднпий...
Та що тут коментувати - редиска він, Ярик той. Слова слабкої людини, можна подумати, металіст коли-небудь загрожував серйозно розбіркам нас і кротів за місця в ЛЧ і за чемпіонство?!