Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 545
"Ярмоленко и Сидрчуку было очень тяжело продолжать игру. Они попросили замену для отдыха."

А с первых минут провести ротацию и оставить их на скамейке - не судьба? Выпустить с первых минут свежих Бенито, Перриса, Диалло, Бражко.

Игроки провели ТЯЖЕЛЕЙШИЙ матч против Ариса, перелет - автобус и.... снова с первых минут выходят. И против Бешикташа они в основе выйдут.

Так они сами замену уже просят! Почему отсутствует ротация?!
Показати
Дійсно, сьогодні очікували ротацію, багато хто грає через два дні на третій. Або всю основу треба було випустити, зробити рахунок, а потім— ротація. А Вівчаренко з Нещеретом— це дві найслабші ланки.
Google, Ротація була, Дубінчак відпочивав а грав Вівчаренко, для ротації потрібні рівноцінні гравці, або на рівні, що не гірші від суперника, а їх в Динамо нажаль зараз немає.
Якщо би Сидорчук не капітан, може грав би ще Бражко замість нього. Шкода отримав травму ще Андрієвський, так би 200% грав би замість Шапаренка. А так кого випускати Шепелева, який в своїй кращій формі гірший за Шапаренка в цьому стані? Перріс зараз також не в тонусі зовсім, це показав матч з Арісом. Щодо Кабаєва, то він остаточно втратив довіру, Волошин молодий, енергійний краще хай грає він. Залишився Біловар, тут і так все зрозуміло. Кого ще випускати для ротації? Тимчик та Караваєв зіграли майже порівну з Арісом, як і Беніто.
Висновок немає зараз в Динамо резерву. Віддані в оренду Зорі Боль та Яцик не грають, а Волошина вистачає на 60 хв, та багато браку під час гри.
В данний час це рівень нашого УПЛ, та всіх команд, в країні 2 рік йде війна, багато якісних гравців розбіглись по світу, як і молодих від 16-19 років по академіям Баєру Ліверкузен, Борусії Д, Мілану, Юветусу і так далі.
Привет, Сидорчук! Привет, ротация!
Показати
Google, жалко його Гармаш з собою не забрав,гіршого капітана в історії Динамо не було,пора на вихід.
Ватель, Судя по описанию он нормально отыграл. Не считая пропущенного мяча. Про "странно-отбитый дальний удар на угловой" вообще реально странно - какая разница как он его отбил, если он его отбил и работу свою выполнил.

Матч я смотрел. Лунин норм отыграл (не считая пропущенного мяча).
Показати
Google, якщо б хтось з нападників побіг, він би міг добити той м'яч, бо Лунін відбив його перед собою і м'яч почало крутити і він по дузі довго вилітав на кутовий.
Якщо Андрій хоче бути першим номером Реала, він повинен стояти досконало та більш впевненіше.
Зрозуміло, що якщо б так грав Куртуа, то до нього і претензій було менше, але з Луніна в Реалі вимагають більше.
По дивимось, як Кепа стояти буде, а я впевнений, що йому найближчим часом дадуть шанс. Тому і кажу, що Лунін не має право на помилку.
Волошин красавец! Он - основной, а не Кабаев!

Сидорчук впервые точный пас отдал вперёд.
Показати
Google, основной не Кабаев и не Волошин, основной - Суркис ))). И это приговор
Игорь, Він в УПЛ як м’ячик відлітає і голи забиває.
Показати
Google, я взагалі не розумію як можна порівнювати щільність гри в УПЛ і АПЛ. Чи ми різні чемпіонати дивимося?
Таловеров - это не усиление?! Серьёзно?! Какой бред...
Показати
Google, наразі на розум приходе приклад Беніто. Повернувся з оренди в Горицю, де виявився нахер непотрібним і став одним із найкращіх в Динамо, як по ітогам зборів, такі в офіційних матчах. Але є один нюанс... З Таловеровим, боюся, буде той самий "нюанс".
Google, з нинішніми ЦЗ, мабуть і Шабанов був би посиленням (звичайно перебільшую). Не можемо знайти ЦЗ?? Серйозно?? Дуже дефіцитна позиція)) ок, а для чого віддавали Бурду і Боля?! Невже вони гірші за нинішніх "ЦЗ"?))
+Дубинчак
Показати
Google, згоден повністю з Вами
Аренды, понятное дело. Удачи парням! Ждём обратно в Динамо.
Показати
Google, то все зрозуміло. Залишається тільки відкритим питання скільки "банок" вони покладуть Дмнамо в очному протистоянні?
Как так?! Почему именно туда? Человек был одним из лучших в Заре. Почему не вернуть обратно в Зарю. Жесть.
Показати
Google, ну видимо он так захотел.
i-Graupera, Ванат
Показати
Google, Ваннату дуже пощастило що він залишився один в обоймі нападник та сміг завоювати своє місце під сонцем! Бо на мою думку у діда дуже специфічні вимоги до нападників! У нас був бєсєдін який рік незабивав але залізобетонно потрапляв у старт! За часів у кротостані у нього були адріано та брандао залізобетонні! Якесь збочення якщо чесно!
Автор: Google
19 листопада 2019 20:29
Історія України за 5 Хвилин
Зацените, какой сегодня годный клип-мультфильм выпустили ТНМК:https://www.youtube. com/watch?v=BhuWhgS_HlA
Теги: #Украина